Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sarılmak tamam da ağlamk nyee topla braz kendini aaaaa

bilmiyorum canım yaa

canım benim inan günler geçtikçe zaten geçiyormuş diyeceksin ve üzüldüğün için kendine kızacaksın,
eger sen boyle üzülürsen askerin ne yapsın orda sen güçlü ol ki onada yansısın

şimdide diyorum canım şafak 438 geçiyo günler o kadar zorlamıyoda ama ne bilim farklıymış bu ya ona hiç bişey hissettrmiyorum bilmez böyle ağladıgımı üzüldügümü

bi derdim var kösesinde gözüme çarptı oysa ki tek istediğim sevgindi başlıklı bi yazıyı okdum canım
özür dilerimm ben senii aşkına depükleyemedim bilee
bugun bayram bayramın mübarek olsun canımm inşallah sondur bu ayrılık rabbim sabrın selametini verdi size bak maşallah sağ salim kavuşursunuz inşallah yarın

haklısın canımm ben farkettim ben askerimle ne kadar neşeli mutlu konuşursam oda öyle oluyo. bz ne kadar iyiyiz desekte ses tonumuzdan anlıyolar bozuk olduğumuzu onlar da üzülüyo bu sefer destek olmak yerine daha çok üzüyoruz ama mutlu görnce bnm aşkım daha mutlu oluyo

tabikide bi yere gidemiceksin kuzum..

canımm hepimiz öyleyizz. hiç birimzin senden farkı yokk. ama böyle yaparsan olmazz daha da zhr edersin bu 15 ayı kendne hem sen ne okudun bakıyım kopyala buraya merak ettm

bi derdim var köşesinde okudum cnım oysaki tek istedigim sevgindi başlıklı bi yazı çok kötü oldum ya tamda üstüne geldi (
geçicek canım bugunler biliyorum birileriyle konuşmak iyi geliyo

haklısın canım çok haklısın onla konuşurken çok mutluyum zaten onun aramasını görsem yeterli telefonda agzım kulaklarıma varıyo bu onada yansıyo hiç ağlamaklı bile olmuyorum şaklabanlıkkk yapıyorum yanii oderece :))

aynen tatlım..bi şekilde anlıolar valla..benim sesime göre mutlu oluo..mutlu değilse bile mutlu oluo valla benimle telle konuştuktan sonra..

Son düzenleme:
hatta ondan sonra biri daha geldi doğan güneş dedi :44: 2 kişi olması lazım senden hariç
taklitlerimdn sakındım o yokluğumda neyse ya bilmiyrum canım o sıra istifra etmekle meşguldum
kurtulmak isteyenn kimmm
küserim zaten öyle bişey olsaydı ama şimdi daha çok seviyorum seni
güzel dileklerin için çok saol canım ama biz iyi kötü burdayız aşk olsun kutlayamadım olur mu bende kendi depüğümde hasta oldum geç geldimm sanada bişey olmasın sıkma canını linkini ver bakıyım bende merak ettim neymiş o

geçmiş olsun canım iyileş sabaha kadarr heee
link buu http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...anlar/476820-oysa-tek-istedigim-sevgindi.html
canmmm senin depüğündede geldim böyle bozdum şen şakrak ortalıgı yaa kusura bakma

canımm hçç okuma kötü gerçektenn boşverr üzme kendini bu gnde insan bi tuhaf oluyo okyuncaa

çok kötü demi yasminim dayanamıyorum ben böyle şeylere Rabbim yardım etsin o ablaya valla çok sulugöz bişi oldum çıktım ben ya ortaya

evt canımm allah yardımcısı olsunn çok zorr ama sen kendini topluyosun en kısa zamnda bi daha burda karşılaştığımızda seni böyle görmicemm ona göre

hep burdayım sizinleyim sizinde depüklerinzi atmaya şapıcam bascam depüğü bascam depüğü canınız acısada hızlandrılmış kur düzenliycem size

depükle depükle valla.. o kadar sert vurki yapışıyımmmmmm askerime..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…