sarılmak tamam da ağlamk nyee topla braz kendini aaaaa
canım benim inan günler geçtikçe zaten geçiyormuş diyeceksin ve üzüldüğün için kendine kızacaksın,
eger sen boyle üzülürsen askerin ne yapsın orda sen güçlü ol ki onada yansısın
banada öyle geliyor ama haklı bugün sevgilim benim nickli bi kız geldi adını bilmiyorum şafak 1 dedi normalde onun 2 gün önce listede adını silmiştim şafağı 1di :26:
yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar eksik olmayınnnntoday is the day bişey kalmadı be yarın aynı havayı solıycaz sonra aynı yerde oturcaz :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ne okudun canım hangi yazı duygulandırdı seni
kuzum bak hepimiz aynı yollardan geçtik..var ya ben askerim daha teli kapatıodu ben nefessiz kalıo gibi olup ağlıodum..ama zamanla alıştım..baktımki benim bu halim askerimide üzücek..topladım kendimi..onlar bize değil biz onlara destek olucaz tatlım..sende dik dur en gurur verici şeyi yapıosun asker bekliosun..
KIZLAR HEPİNZE TEK TEK YETİŞMEK ÇOK ZOR HEPİNİZ BİŞEYLER YAPTINIZ VE GERÇEKTEN EĞLENCELİ BİŞEY OLSADA ÇOK DUYGULANDIM BÖYLE SEVİLDİĞİMİ BİLMEM BENİ BURAYA DAHA ÇOK BAĞLADI ARTIK HİÇ KURTULAMIYCAKSINIZ BENDEN
TODAY IS THE DAYYYYy
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: :124::124::124::124::124::124:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canımm hepimiz öyleyizz. hiç birimzin senden farkı yokk. ama böyle yaparsan olmazz daha da zhr edersin bu 15 ayı kendne hem sen ne okudun bakıyım kopyala buraya merak ettm
kuzum bak hepimiz aynı yollardan geçtik..var ya ben askerim daha teli kapatıodu ben nefessiz kalıo gibi olup ağlıodum..ama zamanla alıştım..baktımki benim bu halim askerimide üzücek..topladım kendimi..onlar bize değil biz onlara destek olucaz tatlım..sende dik dur en gurur verici şeyi yapıosun asker bekliosun..
haklısın canımm ben farkettim ben askerimle ne kadar neşeli mutlu konuşursam oda öyle oluyo. bz ne kadar iyiyiz desekte ses tonumuzdan anlıyolar bozuk olduğumuzu onlar da üzülüyo bu sefer destek olmak yerine daha çok üzüyoruz ama mutlu görnce bnm aşkım daha mutlu oluyo
taklitlerimdn sakındım o yokluğumdahatta ondan sonra biri daha geldi doğan güneş dedi :44: 2 kişi olması lazım senden hariç
küserim zaten öyle bişey olsaydıkurtulmak isteyenn kimmm
güzel dileklerin için çok saol canım ama biz iyi kötü burdayız aşk olsun kutlayamadım olur mu bende kendi depüğümde hasta oldumbi derdim var kösesinde gözüme çarptı oysa ki tek istediğim sevgindi başlıklı bi yazıyı okdum canım
özür dilerimm ben senii aşkına depükleyemedim bilee
bugun bayram bayramın mübarek olsun canımm inşallah sondur bu ayrılık rabbim sabrın selametini verdi size bak maşallah sağ salim kavuşursunuz inşallah yarın
aynen tatlım..bi şekilde anlıolar valla..benim sesime göre mutlu oluo..mutlu değilse bile mutlu oluo valla benimle telle konuştuktan sonra..
taklitlerimdn sakındım o yokluğumdaneyse ya bilmiyrum canım o sıra istifra etmekle meşguldum
küserim zaten öyle bişey olsaydıama şimdi daha çok seviyorum seni
taklitlerimdn sakındım o yokluğumdaneyse ya bilmiyrum canım o sıra istifra etmekle meşguldum
küserim zaten öyle bişey olsaydıama şimdi daha çok seviyorum seni
güzel dileklerin için çok saol canım ama biz iyi kötü burdayız aşk olsun kutlayamadım olur mu bende kendi depüğümde hasta oldumgeç geldimm sanada bişey olmasın sıkma canını linkini ver bakıyım bende merak ettim neymiş o
hep burdayım sizinleyim sizinde depüklerinzi atmaya şapıcam bascam depüğü bascam depüğü canınız acısada hızlandrılmış kur düzenliycem sizetabikide bi yere gidemiceksin kuzum..
güzel dileklerin için çok saol canım ama biz iyi kötü burdayız aşk olsun kutlayamadım olur mu bende kendi depüğümde hasta oldumgeç geldimm sanada bişey olmasın sıkma canını linkini ver bakıyım bende merak ettim neymiş o
leeennnn söyleyn böyle daha çok merak ettimcanımm hçç okuma kötü gerçektenn boşverr üzme kendini bu gnde insan bi tuhaf oluyo okyuncaa
leeennnn söyleyn böyle daha çok merak ettim
sevmiyomuydunn daha öncee hıhh
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...anlar/476820-oysa-tek-istedigim-sevgindi.html alll kuzu ama okuma bncee
olur mu öyle şey herşeyn iyisi kötüsü vargeçmiş olsun canım iyileş sabaha kadarr heee
link buu http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...anlar/476820-oysa-tek-istedigim-sevgindi.html
canmmm senin depüğündede geldim böyle bozdum şen şakrak ortalıgı yaa kusura bakma
çok kötü demi yasminim dayanamıyorum ben böyle şeylere Rabbim yardım etsin o ablaya valla çok sulugöz bişi oldum çıktım ben ya ortaya
hep burdayım sizinleyim sizinde depüklerinzi atmaya şapıcam bascam depüğü bascam depüğü canınız acısada hızlandrılmış kur düzenliycem size
depükle depükle valla.. o kadar sert vurki yapışıyımmmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?