Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok saol canım benm :79: hayırlı olsun ikimizede

canlarım çok güzel şeyler yazıyosunuz ama ben bu aralar çok farklıyım ya kaç sayfadır okuyorum depük muhabbetini ama ağladım ağlıcam nerdeysee

neyin var tatlım?

ii geceler tatlım..

yaseminim bilmiyorum yaa hiç iyi değilim şimdide bişey okudum ağlıyorum işte doluydum zaten her gece fena oluyorum

aaaaa kızcam ama sanaa böyle yaparsan geçmez zamann bak ben senden iyi durumdamıyım hemen hemen aynı şafağımızz ama ağlamıyorum. eğlen ki zaman daha çabuk geçsin tabiki aklın orda kalcak bnmde öyle yarım onun yanında onu düşünüyorum ama hayat devam ediyo onlar orda onu yaşamak zorunda bizde direnmek zorundayı. sevdiğin senn bu halini görse üzülmicek mi???

yok canım ya gerçekten herşey normal ama bilmiyorum çok kötüyüm

canım benim inan günler geçtikçe zaten geçiyormuş diyeceksin ve üzüldüğün için kendine kızacaksın,
eger sen boyle üzülürsen askerin ne yapsın orda sen güçlü ol ki onada yansısın

yaseminn hızınıı alamadııııı neyse çıkıyorumm benn öptüm senideee
banada öyle geliyor ama haklı bugün sevgilim benim nickli bi kız geldi adını bilmiyorum şafak 1 dedi normalde onun 2 gün önce listede adını silmiştim şafağı 1di :26:
yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar eksik olmayınnnn today is the day bişey kalmadı be yarın aynı havayı solıycaz sonra aynı yerde oturcaz :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
yaseminim bilmiyorum yaa hiç iyi değilim şimdide bişey okudum ağlıyorum işte doluydum zaten her gece fena oluyorum
ne okudun canım hangi yazı duygulandırdı seni

banada öyle geliyor ama haklı bugün sevgilim benim nickli bi kız geldi adını bilmiyorum şafak 1 dedi normalde onun 2 gün önce listede adını silmiştim şafağı 1di :26:

hatta ondan sonra biri daha geldi doğan güneş dedi :44: 2 kişi olması lazım senden hariç

üzülmezmi üzülür tabi zaten uzaktık şimdide uzagız ama askerlik çok farklıymış geçmişte yaşadıklarımız aklıma geldikçe duygulanıyorum aklımdan bi an çıkmıyo her anımda o var evde yanyana oturdugumuz koltukta dısarda gezdıgımız yerlerde git gide yoklugunu daha derinden hissetmeye başladım

canımm hepimiz öyleyizz. hiç birimzin senden farkı yokk. ama böyle yaparsan olmazz daha da zhr edersin bu 15 ayı kendne hem sen ne okudun bakıyım kopyala buraya merak ettm

KIZLAR HEPİNZE TEK TEK YETİŞMEK ÇOK ZOR HEPİNİZ BİŞEYLER YAPTINIZ VE GERÇEKTEN EĞLENCELİ BİŞEY OLSADA ÇOK DUYGULANDIM BÖYLE SEVİLDİĞİMİ BİLMEM BENİ BURAYA DAHA ÇOK BAĞLADI ARTIK HİÇ KURTULAMIYCAKSINIZ BENDEN

TODAY IS THE DAYYYYy
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kurtulmak isteyenn kimmm

aşkıma sarılıp ağlayasım var busemmm

kuzum bak hepimiz aynı yollardan geçtik..var ya ben askerim daha teli kapatıodu ben nefessiz kalıo gibi olup ağlıodum..ama zamanla alıştım..baktımki benim bu halim askerimide üzücek..topladım kendimi..onlar bize değil biz onlara destek olucaz tatlım..sende dik dur en gurur verici şeyi yapıosun asker bekliosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…