çok saol canım benm :79: hayırlı olsun ikimizedeBüşramadaaa attığımm tepügüüü
Kızzzz Hür Generall oldun artık sende benim gibiii hayırlıı olsunnn
ŞEkitap şekerimm
çıkışınaa gelirimmm
hadi bizee gidelimm
şikitapp çiçegimm
kafam bulandııı
bişeylerr içelimmm ohhhhh
Bana müsadee artıkk Hepinizii öpüyorumm çokk
Esramm senin de 360 olduu hadi gözünn aydınn canımm
Yinee görüşürüzzz yarınnn
canlarım çok güzel şeyler yazıyosunuz ama ben bu aralar çok farklıyım ya kaç sayfadır okuyorum depük muhabbetini ama ağladım ağlıcam nerdeysee
Buu şarkıyıı çokk seviyoreeeee
yaseminn hızınıı alamadıııııneyse çıkıyorumm benn öptüm senideee
canlarım çok güzel şeyler yazıyosunuz ama ben bu aralar çok farklıyım ya kaç sayfadır okuyorum depük muhabbetini ama ağladım ağlıcam nerdeysee
görüşürüzzz kzuummdepüktü, danstı, şarkıydıı saat olmuuşşşşş 01
kızlar bende kaçıyorummmmm
çok şükür bir günün daha şafağını attık
birgün gelecek bir gün kalacak
Şafak : 360
Bir Başka Şafakta Görüşmek Üzere
.
canım noldu yaa hayırdırr
cnım benim neden aglamaklısın? kötü bişey yok değil mi?
depüktü, danstı, şarkıydıı saat olmuuşşşşş 01
.
yaseminim bilmiyorum yaa hiç iyi değilim şimdide bişey okudum ağlıyorum işte doluydum zaten her gece fena oluyorum
neyin var tatlım?
ii geceler tatlım..
aşkıma sarılıp ağlayasım var busemmm
yok canım ya gerçekten herşey normal ama bilmiyorum çok kötüyüm
banada öyle geliyor ama haklı bugün sevgilim benim nickli bi kız geldi adını bilmiyorum şafak 1 dedi normalde onun 2 gün önce listede adını silmiştim şafağı 1di :26:yaseminn hızınıı alamadıııııneyse çıkıyorumm benn öptüm senideee
yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar eksik olmayınnnndepüktü, danstı, şarkıydıı saat olmuuşşşşş 01
.
ne okudun canım hangi yazı duygulandırdı seniyaseminim bilmiyorum yaa hiç iyi değilim şimdide bişey okudum ağlıyorum işte doluydum zaten her gece fena oluyorum
banada öyle geliyor ama haklı bugün sevgilim benim nickli bi kız geldi adını bilmiyorum şafak 1 dedi normalde onun 2 gün önce listede adını silmiştim şafağı 1di :26:
aaaaa kızcam ama sanaaböyle yaparsan geçmez zamann bak ben senden iyi durumdamıyım hemen hemen aynı şafağımızz ama ağlamıyorum. eğlen ki zaman daha çabuk geçsin tabiki aklın orda kalcak bnmde öyle yarım onun yanında onu düşünüyorum ama hayat devam ediyo onlar orda onu yaşamak zorunda bizde direnmek zorundayı. sevdiğin senn bu halini görse üzülmicek mi???
üzülmezmi üzülür tabi zaten uzaktık şimdide uzagız ama askerlik çok farklıymış geçmişte yaşadıklarımız aklıma geldikçe duygulanıyorum aklımdan bi an çıkmıyo her anımda o var evde yanyana oturdugumuz koltukta dısarda gezdıgımız yerlerde git gide yoklugunu daha derinden hissetmeye başladım
KIZLAR HEPİNZE TEK TEK YETİŞMEK ÇOK ZOR HEPİNİZ BİŞEYLER YAPTINIZ VE GERÇEKTEN EĞLENCELİ BİŞEY OLSADA ÇOK DUYGULANDIM BÖYLE SEVİLDİĞİMİ BİLMEM BENİ BURAYA DAHA ÇOK BAĞLADI ARTIK HİÇ KURTULAMIYCAKSINIZ BENDEN
TODAY IS THE DAYYYYy
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: :124::124::124::124::124::124:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
aşkıma sarılıp ağlayasım var busemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?