Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Büşracıım dün akşam benim kahrolası net yine sorun yaşattı.
Gelemedim benim çok istediğim bişey olmaz zatennn..
Kutlarım seni canım Askerin artık hür senin artık..
Nasılsın?
Ben çok iyiyim askerim sabah aradı
yarım saat konuştuk çok mutluyuyummm

Kızlar

Öyle Bir Selam vereyim Dedim

Hepinizi Öpüyorrrum ve Kaçıyorummm

Şafak : 360

yedik seni 60 bu gece terkediyorsun biziii

kızlarrrrrrrrrrrrr bende geldimm şafak 64

sınava gittim salladım çıktım geldimm yaa ilk kez tek başıma gittim iki sınavımada çok koyduu beaaa

kızlarrrrrrrrrrrrr bende geldimm şafak 64

sınava gittim salladım çıktım geldimm yaa ilk kez tek başıma gittim iki sınavımada çok koyduu beaaa

Hoşgeldin canım.Nsılsın?
Olsun canım seneye yalnız gitmezsin sınavlara belki son sınavına da yetişir askerin de götürür senii

hoşbuldumm kuzumm benim iyiyiyim uykusuzum sadece :) 6 da kalktımm osman aradı kalk yüzünü yıka geç kalcan dedi evet ocakta birdaha sınav var ona yalnız ama nisandakine Aşkımla giderizzzz
Hoşgeldin canım.Nsılsın?
Olsun canım seneye yalnız gitmezsin sınavlara belki son sınavına da yetişir askerin de götürür senii

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

Eki Görüntüle 305102

TEZKERECİ DEVRE

:123:…yelpaz_e = 35 İZMİR’ e selam yola devam :123:

:123:…tugcecan = 37 KASTAMONU’ ya selam yola devam :123:

:123:…duyguunver = 37 KASTAMONU’ ya selam yola devam :123:

:123:…emnylmz = 37 KASTAMONU’ ya selam yola devam :123:

:123:…wuucu = 38 KAYSERİ ’ ye selam yola devam :123:

:123:… pembelii = 38 KAYSERİ’ ye selam yola devam :123:

:123:…AskimAskerim =51 NİĞDE’ ye selam yola devam :123:

:123:…ebruliebus = 53 RİZE’ ye selam yola devam :123:

:123:…smsyh = 55 SAMSUN’ a selam yola devam :123:

:123:…bubabur = 57 SİNOP’ a selam yola devam :123:

:123:… subat10 = 60 TOKAT’ a selam yola devam :123:

:123:…tuana_lalin =62 TUNCELİ ’ ye selam yola devam :123:

:123:… smnmrn= 66 YOZGAT’ a selam yola devam :123:

:123:… madambonus= 74 BARTIN’ a selam yola devam :123:

:123:… ftmgl06= 78 KARABÜKE’ e selam yola devam :123:

:123:… daisygirl= 78 KARABÜKE’ e selam yola devam :123:

:123:… nefise= 80 OSMANİYE’ ye selam yola devam :123:

:123:… minnne= 80 OSMANİYE’ ye selam yola devam :123:

11/12/2011

----------------
-----------
-----

:98:şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar

hahaahahahahahaaaa yanlış yanlış yine yanlışş benimm şafakkk 64 uşakkkkkkkkkkkkkkkkk kiii

Huuhuuu beni unuttunuz kizlar 48 oldummm bizimki yanlis saydiriomus ben 50 saniyordum nasil sevindim iki gun bile farkediyor yahuuuuu

çok sevindim canım farketmez mi yaa :) ben rüyamda şafağı 45 gördümm heyecandan bayılıcaktımmm
Huuhuuu beni unuttunuz kizlar 48 oldummm bizimki yanlis saydiriomus ben 50 saniyordum nasil sevindim iki gun bile farkediyor yahuuuuu

çok sevindim canım farketmez mi yaa :) ben rüyamda şafağı 45 gördümm heyecandan bayılıcaktımmm

Canim ya yazik valla bize bizde gidelimde onlar beklesinler ve anlasinlar zorlugunu. Buarada kizlar benim sayfamin sonunda kirmizi bir uyari var yanlis birsey yaptim sanirim ama ne oldugunu bilmiyorum

aynen canım bir görsünler nasıl oluyormuşş

yok tatlım her sayfada var o herkeste var merak etmee birşey yapmadınnnnn
Canim ya yazik valla bize bizde gidelimde onlar beklesinler ve anlasinlar zorlugunu. Buarada kizlar benim sayfamin sonunda kirmizi bir uyari var yanlis birsey yaptim sanirim ama ne oldugunu bilmiyorum

hemen kabul ediyorum tatlımm benimm sayalım valla sorma hem seviniyorum canlarım kavuşcakk diye hemde çatur çuturr çatlıyorumm yaaa çok kötüüü

kızlar bugün doğan güneş aşkım evine ayak bastı şu anda çok mutuyum herkese aynı duyguyu yaşatsın allahım çok güzel bir duygu bittti sonunda öyle büyük bir yük kalktıki üzerimizden allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…