- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
kızlar bugün doğan güneş aşkım evine ayak bastı şu anda çok mutuyum herkese aynı duyguyu yaşatsın allahım çok güzel bir duygu bittti sonunda öyle büyük bir yük kalktıki üzerimizden allah herkese nasip etsin
benim asker beni arıyo işi olmadıgı zaman konuşuyoruz iyi güzel bazen hiç konuşmak istemiyo ben 2 kere falan askeriyeyi aradım ordan konuşamadık bağlayamadılar ama aradığımı söylediğimdede kızıyo arama ben seni arıyorum diye benle çok fazla konuşmak istemiyomuş konuştukça ayrılası gelmiyomuş teli zor kapatıyomuş daha çok merak ediyomuş anlamıyorum yaa ben iyiyim burdayım işte merak etme diyo sinir oluyorum ya milet sevgilisi arasın diye bakar telefon bekler bunu ben arıyorum ama kızıyo bana askeriyeyi arama diye
He tamam anladım ben orayı ayrılmak istiyormuş gibi idarek ettim bian.
Belki ordaki askerlerle muhatap olmanı istemiyordur canım.
Bizim acemilik dönemimizde olmuştu telefona bakan askerler araya sevgililere felan tuhaf tuhaf cevaplar veriyormuş
önceki yazdıgını okumadım canım
ya dedi ilk aradıgımı söyledigimde burda çok şerfsiz var demişti olabilir ama ne diyebilirlerki en fazla
sürpriz olsun diye arıyorum ama bi heves kalmadı yani bırakmadı
Ahh oranın pskolojisi çok farklı canım benim ya sen niçin üzüyorsun kendini.
Bırak aramanı istemiyorsa arama.O arıyormuş acil durumlarda ararsın.
Öyle diyorsa bi bildiği vardır üstüne gitmemek gerek.
canım üstüne gitmedim tamam dedim hiç bişey demedim diyemiyosun gerçekten onuda düşünüyorum orda psikolojisi farklı tabi ağlamaklı oldum bi an ama tuttum kendimi anlamıyomuşum ben öyle diyo bana kapatmak kolay gelebilirmiş ama ona zormuş hıı çok kolay zaten kapatmak evet
benim asker beni arıyo işi olmadıgı zaman konuşuyoruz iyi güzel bazen hiç konuşmak istemiyo ben 2 kere falan askeriyeyi aradım ordan konuşamadık bağlayamadılar ama aradığımı söylediğimdede kızıyo arama ben seni arıyorum diye benle çok fazla konuşmak istemiyomuş konuştukça ayrılası gelmiyomuş teli zor kapatıyomuş daha çok merak ediyomuş anlamıyorum yaa ben iyiyim burdayım işte merak etme diyo sinir oluyorum ya milet sevgilisi arasın diye bakar telefon bekler bunu ben arıyorum ama kızıyo bana askeriyeyi arama diye
Kizlar ben ve askerim aslinda yurtdisinda yasiyoruz, simdi asker oldugu icin turkiyede. Kendisi askerligi boyunca hic izin kullanmadi ve askerligi 6 subat 2012 bitiyor ama sizlere bir sorum olucak eger biliyorsaniz yazarsaniz cok sevinirim.
Simdi biz yurtdisinda yasadigimiz icin. Askerimden duyduguma gore hemen yurtdisina cikamiyormus.. Simdi askerligi bitince ilk askerlik subesine gitmesi gerekiyor ama dedigine gore 20 gun beklemeliymis. Nedeniyse.............O kullanmadigi 20 gun izin illa dolmasi gerekiyormus.. EEEE ozaman askerimi 20 gun sonra gorucegimama kafam karisti internettede birsey bulamadim. sizce gercekten boyle birsey var mi yaa?? aramizda boyle benim durumumda olanlar varsa veya bu konu hakkinda bilgisi olanlar lutfen birseyler yazarmisinizzz.
canım sana yardımcı olmak isterdm fakkat hiç bi bilgim yok bu konuyla ilgili
Kizlar ben ve askerim aslinda yurtdisinda yasiyoruz, simdi asker oldugu icin turkiyede. Kendisi askerligi boyunca hic izin kullanmadi ve askerligi 6 subat 2012 bitiyor ama sizlere bir sorum olucak eger biliyorsaniz yazarsaniz cok sevinirim.
Simdi biz yurtdisinda yasadigimiz icin. Askerimden duyduguma gore hemen yurtdisina cikamiyormus.. Simdi askerligi bitince ilk askerlik subesine gitmesi gerekiyor ama dedigine gore 20 gun beklemeliymis. Nedeniyse.............O kullanmadigi 20 gun izin illa dolmasi gerekiyormus.. EEEE ozaman askerimi 20 gun sonra gorucegimama kafam karisti internettede birsey bulamadim. sizce gercekten boyle birsey var mi yaa?? aramizda boyle benim durumumda olanlar varsa veya bu konu hakkinda bilgisi olanlar lutfen birseyler yazarmisinizzz.
Oradayken dış dünya ile bağlantıları sadece sevdiklerinden gelen telefonlar sanırım konuştuktan sonra aynı cehenneme geri dönmesi onlar için daha zor.
Bizim durumuzudan daha zor biz yine bildiğimiz hayata devam ediyoruz.
Çok çok ağır şartlar altındalar şimdi ne deseler evet haklısın demekten başka çare yok tuhaflaşıyorlar olur olmadık şeylere takıyorlar.
Birazdaha sabır canım hepimiz geçiyoruz bu gibi durumlardan
canım kızma hemen belki ordaki askerlerden kötü bişey duydu saygısızca bişey söylediler birinin sevgilisi hkkında. senn de o duruma düşmeni istememiştir. braz zamn geçsin bırak usta birrliği falan orda daha rahat olursunuzz üstüne gtme sakın
ilk başlarda çok daha iyiydim hiç duygusal değildim ama bu aralar zorladı beni başka sorunlarımda var ondan heralde bilmiyorum belkide regl döneminden yada saçmalıyorum evet evet saçmalıyorum ben
ona kızamadım canım tamam dedim hiç bişey demedim ama benim moralim bozuldu napıyım bende hassasım bu sıralar kötü bişey dese alınırım ama ona hissettirmemeye çalışıyorum neyse o iyi olsunda aramasın napıyım belkide aramaması daha iyi kendimi toplarım birz
Hiçbir fikrim yok bu konuda.
Hiçböyle durumda olan birileri ile karşılaşmadım açıkcası
Saçmalamıyorsun canım dönem dönem bizimde başımıza gelen;neden böyle... neden bu... neden şu... gibi "nedenlerle" uğraşıyorsun.
Dediğin gibi belki sorunlardan belki kadınsal mevzular.
Ama gerçek şu herşey geçici bugünlerde geçecek güzel bir hatıra olarak kalacak.
O yüzden bu dönemin özel bir dönem olduğunu düşün çokta kafaya takmamaya çalış
zaman herşeyin ilacı gerçekten biraz zaman geçsin iyi olcam inşallah
ne kadar takmıcam etmicem desende aklından çıkmıyoki
en son ne konuştuysan nasıl konuştuysan o kalıyo aklında
çok agresifim bu aralar aileme karşı bile
ama bunu anlatamam ki ona
gelsede evlensek bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?