Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzularım kaçabildikçe hoppppp geliyorumm yanınıza ama dedikodu yapamıyorummmm şimdiden özledim sizi

ohhh bee 359 da yediimm sayılırrr ohhhh miss gibii

bir iş günü daha çok şükür kazasız belasız bitmek üzere

eve gidip misss gibi bir duş alıppp misss gibi yemek yiyipp misss gibi kitap okuyupp bu gece şafağımı attırmayı planlıyorum

Eve gidince yine gelicem beni özleyinnn

.

HAdi hayırlısı olsunnnn...... çok şükür bitti bugünde ama bana bitmedi daha 18:30'dan sonra bitecek... kalcak 154 :) bende eve gidip ders çalışcam ....

merhaba canım olsun tanışırız nolcak yani benim askerim tuzlada bana çok yakın hafta sonları geliyo ama sabit değil yeri, bahriyeli ve gemide yani gemi nereye o oraya.. ocaktada yurt dışı seyirleri var 6 ay boyunca ne konuşucaz ne görüşücez asıl kötü olan bu

kızlar meraba ben daha yeniyim sitede size bişey sorucam yaa şimdi ben mektup göndericem askerime her şey tamamda zarfın arkasına illa gönderenin adresi yazılmak zorundamı:44::44:yazmayada korkuyorum benden habersiz eve gelir annemlerin eline geçer die:26: oyarlar valla beni

HAdi hayırlısı olsunnnn...... çok şükür bitti bugünde ama bana bitmedi daha 18:30'dan sonra bitecek... kalcak 154 :) bende eve gidip ders çalışcam ....

sagol canım senin şafakk ne güzel ya :) ahh ahh kısa dönemmm :)

canım benim hiç üzülme, benim askerim askere gitmeden once gemilerde çalışıyordu, son seferi 5 aya yakın sürmüştü mecbur bekledik, sonuc olarak bize geri geleceğinden Allahın izniyle, sabredip beklemekten başka çare yok

canım oncelikle aramıza hoşgeldin :)
mektubun sol üst köşesine sadece Adın Soyadını yaz yeterli açık adres yazmana gerek yok ben hiç bir mektubumda yazmadım.

inş yaa gerçii ilk günler çok zorlanıodum ama insan alışıo herşeye gerçii alışsamda okadr boş geliyoduki herşey resmen boş boş yaşıyorum

inş yaa gerçii ilk günler çok zorlanıodum ama insan alışıo herşeye gerçii alışsamda okadr boş geliyoduki herşey resmen boş boş yaşıyorum

evet alışıyor insan ve en güzel tarafını düşününce rahatlıyor, en güzel yanıda bitecek ve gelecek o gün herşey yeniden başlayacak işte...

evet alışıyor insan ve en güzel tarafını düşününce rahatlıyor, en güzel yanıda bitecek ve gelecek o gün herşey yeniden başlayacak işte...
aynen tatlım yaa düşününce bazen kendimi aptal aptal sırıtırken buluyorum çook tuhaf yaa yanyanayken herşey iyidi güzeldi ama şimdi bi sesi bile yetiyo yaa mutlu olmaya aşk iştee yaa

aynen tatlım yaa düşününce bazen kendimi aptal aptal sırıtırken buluyorum çook tuhaf yaa yanyanayken herşey iyidi güzeldi ama şimdi bi sesi bile yetiyo yaa mutlu olmaya aşk iştee yaa

evet çok tuhaf, yanyanayken herşey güzeldi ama aynı evde yaşamaya başalamak daha da güzel olacaktır eminin
bi gelsin allahın izniyle, bi işe girsin, bi söz, bi nişan, bi düğünnn

ondan sonra değmesin kimse bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…