Busemm ya işteyim ya öyle hızlı bakıp yazıyorum ki :26:
hoşgörr beni ya :26:
Napayım güzelim işten fırsat buldukça buraya yazıyorum işte çeyizcikler bakıyorum falan yani
sen nelr yapıyosun bakıyım
önemli değil kuzum yaaabende çyiz topicinde dolanıodum zaten
kızlar bn çıkıorum..öpüorum hepinizi..
kuzularım kaçabildikçe hoppppp geliyorumm yanınıza amadedikodu yapamıyorummmm şimdiden özledim sizi
ohhh bee 359 da yediimm sayılırrr ohhhh miss gibii
bir iş günü daha çok şükür kazasız belasız bitmek üzere
eve gidip misss gibi bir duş alıppp misss gibi yemek yiyipp misss gibi kitap okuyupp bu gece şafağımı attırmayı planlıyorum
Eve gidince yine gelicem beni özleyinnn
.
öyle kuzum
ufff hiç geçmiyor diyeceksin ama arkana dönüp baktığında geçtiğini göreceksin
asker beklemek böyle anlatmakla anlaşılmıyor ama yaşamadan anlaşılmaz denilenlerden...
daha bugün gitti ama başladım ya özledimm( kısa dönem yapıcakkk offf inş alışırımm bu sürede onsuzluğa
öyle kuzum
ufff hiç geçmiyor diyeceksin ama arkana dönüp baktığında geçtiğini göreceksin
asker beklemek böyle anlatmakla anlaşılmıyor ama yaşamadan anlaşılmaz denilenlerden...
daha bugün gitti ama başladım ya özledimm( kısa dönem yapıcakkk offf inş alışırımm bu sürede onsuzluğa
Benimde kısa dönem , hayırlı teskereler size .....
Bugun bittiii kaldı 154 .......
merhaba gizem.tanışmadık ama yazmak istedim:) bende aynı durumdayım canım.dün sesini duymadım.bugun duyunca sevincten ağladım.çok zor bu askerlik.el birliğiyle atlatıcaz insallah.güçlü olalım diyoruz ama çokta zor biliyorum.nerede askerin?
HAdi hayırlısı olsunnnn...... çok şükür bitti bugünde ama bana bitmedi daha 18:30'dan sonra bitecek... kalcak 154 :) bende eve gidip ders çalışcam ....
merhaba canım olsun tanışırız nolcak yanibenim askerim tuzlada bana çok yakın hafta sonları geliyo ama sabit değil yeri, bahriyeli ve gemide yani gemi nereye o oraya.. ocaktada yurt dışı seyirleri var 6 ay boyunca ne konuşucaz ne görüşücez asıl kötü olan bu
kızlar merababen daha yeniyim sitede size bişey sorucam yaa şimdi ben mektup göndericem askerime her şey tamamda zarfın arkasına illa gönderenin adresi yazılmak zorundamı:44::44:yazmayada korkuyorum benden habersiz eve gelir annemlerin eline geçer die:26: oyarlar valla beni
ohh yaacanım oncelikle aramıza hoşgeldin :)
mektubun sol üst köşesine sadece Adın Soyadını yaz yeterli açık adres yazmana gerek yok ben hiç bir mektubumda yazmadım.
ohh yaaçok sevindim şuan çok teşekkür ederim cnmm hoşbulduk bu arada
ben daa çook yeniyim 441rica ederim tatlım
Senin Şafakk kaçç :)
ben daa çook yeniyim 441
inş yaa gerçii ilk günler çok zorlanıodum ama insan alışıo herşeye gerçii alışsamda okadr boş geliyoduki herşeyhiiç üzülme tatlım bende daha dün burda senin gibi yeniyim diyordum 440'larda şafak atıyodum
ama bak çok şükür 359 oldum
sadece 59 güncük sonra 200'lere düşeceğim
sanada aynısı olucak bak gör
inş yaa gerçii ilk günler çok zorlanıodum ama insan alışıo herşeye gerçii alışsamda okadr boş geliyoduki herşeyresmen boş boş yaşıyorum
aynen tatlım yaa düşününce bazen kendimi aptal aptal sırıtırken buluyorumevet alışıyor insan ve en güzel tarafını düşününce rahatlıyor, en güzel yanıda bitecek ve geleceko gün herşey yeniden başlayacak işte...
aynen tatlım yaa düşününce bazen kendimi aptal aptal sırıtırken buluyorumçook tuhaf yaa yanyanayken herşey iyidi güzeldi ama şimdi bi sesi bile yetiyo yaa mutlu olmaya aşk iştee yaa
sonrada bebişevet çok tuhaf, yanyanayken herşey güzeldi ama aynı evde yaşamaya başalamak daha da güzel olacaktır eminin
bi gelsin allahın izniyle, bi işe girsin, bi söz, bi nişan, bi düğünnn
ondan sonra değmesin kimse bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?