Ohh Ohhh maşaAllah kızzz şafağınaaa
saolun kızlar
aradım ,önemli bişey yokmuş,gerçi olsa bile söylemezdi ,öncedende konuştuğumuz zamanlarda saklardı hep:26:
1 sene oldu ama aralarda konuştuğumuz oldu,doğum günümü kutladı.arada öyle konuşuyorduk..
sayılıı gün tez geçer diyorlar öyle mii acabaaaa((
saolun kızlar
aradım ,önemli bişey yokmuş,gerçi olsa bile söylemezdi ,öncedende konuştuğumuz zamanlarda saklardı hep:26:
1 sene oldu ama aralarda konuştuğumuz oldu,doğum günümü kutladı.arada öyle konuşuyorduk..
saolun kızlar
hala ayrılmamış gibisiniz o zaman, unutmadınız gibi hissettim..
öyle kuzum
ufff hiç geçmiyor diyeceksin ama arkana dönüp baktığında geçtiğini göreceksin
Asker beklemek böyle anlatmakla anlaşılmıyor ama yaşamadan anlaşılmaz denilenlerden...
Hmm o zaman ikiniz için hayırlısı olsun ve tekrar geçmiş olsun diyorum tatlım...
sayılıı gün tez geçer diyorlar öyle mii acabaaaa((
ben hala unutamadım malesef esracım..
Saol adaşım,
Ama canım askerde beklediğin yok mu senin? ben mi yanlış biliyorum:26:
kızlar bana 1 aylık dikkat gereken bi iş verdiler onlara odaklanıp yenii yıla kadar yetiştirmem laızm 12 ayın işini stoklar kpanmasın diye 1 ayda girmem gerek artık akşamları yazarım size girebilirsem beni özleyin anacımmmm
yok yok o eskilerden o bitti gitti kurcalama :26:
benim kocamda gidecek bebkde oldu nasıl olcak bilmiyorum off off
uzun dönem mi kısa dönem mi?
geçer allah verir kolaylıgını canım :13:
kızlar bana 1 aylık dikkat gereken bi iş verdiler onlara odaklanıp yenii yıla kadar yetiştirmem laızm 12 ayın işini stoklar kpanmasın diye 1 ayda girmem gerek artık akşamları yazarım size girebilirsem beni özleyin anacımmmm
canım kısa dönem 156 sayıyo benim nişanlımda kısa dönem arama motoruna yedeksuba.tk yaz dönemine göre ordan takip et ben ordan bakıyorum :)
şafak atarsa 36
ama canım askerde beklediğin yok mu senin? Ben mi yanlış biliyorum:26:
esraaaaaa kuzummmm ben sana cvp yazdım hiç görmüon beni..
saolasın tatlım..darısı başına kuzummmmmmmmmmmm
napıosun bakalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?