Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende seni gördüm sobeledim
naptırıveriyon datlum nasılsın???

valla bende yoktum yepisyeni asker yarenleri gelmiş hoşgelmişler....

ayyy kıyamam ben saana yaaa yeni gitmiş askerinnn allah kavuştursun öncelikle cnmm
ama zaaman geçiooo cnmm ilkk günlerrr hele su gibi geçiooo yemin törenii mehtap derkenn bi bakıorsun 400ler bitmişşş ardından 300ler geliiooo o birazzz daha zor geçio ama geçiooo bi şekilde 200ler de iken askerlerrrimiz izineee gelmeyeee başlıoo böleceee bi bakmışızzz 100lerdeizz çok şükür bu gece atarsa bnm şafak 164

sorumun cevabını aldımmm Allah kavustursun kızlaarr

ii akşamlar kızlarr ..herkes nerde ya asıl akşam olunca huzun cokuoo ınsana .bebeım 12sınde askere gıdıcek ama sımdıden gunler hıc gecmıoo haftaya cuma acemı bırlıgı we donemeı bellı olcak o gun bıle gelmıo teskere ne zman nasıl gelcek yaaaaaa.yoksa ben cok mu erken baslamısım sıkıntı yapmaya .dipnot :farklı sehırlerdeyız kızlar yorumlarınızı beklıorumm we cok yenıyım burda cok yalnızım coook

bende seni gördüm sobeledim
naptırıveriyon datlum nasılsın???

valla bende yoktum yepisyeni asker yarenleri gelmiş hoşgelmişler....

yepisyeniler geldikçeeee ben eskiyorum farkındamısın mehşercimmm
bugün aşkımla 3 saat konuştuk nerdeyseeeeee çok çok eğlendik teldeee çok mutlu idik
aaa bu arada ehliyetimi aldım cnmmm direksiyon sınavını da geçtimmm

canım kasma kendini kastıkça inan daha kötü oluyor herşey...
Allah'ım hayırlısı ile sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah....
farklı şehirlerde çok zor oluyor denedim biliyorum...
ama derdini veren rabbim dermanınıda veriyor yeterki dualarını eksik etme....

yeter be anam yeter git artık şu topikten çok bile kaldın gitte yeniler gelsin gitsin
bebemmm hayırlı olsun ehliyetin benimde 2 senedir var ama öyle cüzdanda duruyor kısmet birgün işe yarayacak inşallah :86:

ohoooooo ıcan cım ama sen dahaaa gitmeden tasalanmayaaa başlamışsınn olmaz ki bölee
eğer böle karamsar olmaya devam edersen senn için askerlik zindan olur geçmez hiç
bak cnmm ilk başlarda biraz bocalayacaksınnn malum normaldeee yan yana olmasan daaa teldeee sık sık konuşuosunnn sürekli mesajlaşıosundurrr amaaa bunlarrr burdaa en azından ilk aşamada olmayacak kendini alıştır bunaaaaa ama telde konuşursun üzülme sakın aşkın seni fırsat bulduğu her andaaa emin ol arar
ama zaman insana alışmayı da öğretio be cnm
şimdiii sennn bol bol konuş aşkınlaaaa

mahmahser tyesekkurler canım allah hayırlısını wersın hepımız ıcın lutfen dualarımızı eksık etmeyelım hepımız bırbırımız

yeter be anam yeter git artık şu topikten çok bile kaldın gitte yeniler gelsin gitsin
bebemmm hayırlı olsun ehliyetin benimde 2 senedir var ama öyle cüzdanda duruyor kısmet birgün işe yarayacak inşallah :86:

ahhh mehşerim yaaa gitmek için can atıorum amaaa iştee malesef daha 5 ay varr
gittt yeter artık diooo yaaa sankiii ben bayılıom aşkımsız durmayaaa
hemm nden git dion sen bana bakayım bıktın demi bendennnn ve çenemdennn

kızlar sıkmayın kendınızı oyalancak baska seyler bulun..

ben kendımı ceyıze ve ıse verdım boylece zaman gecıo..

valla kızlar benimde sanki çok zor geçiyo buara günlerim.bi yavaşladı
bide çok sıkıldım yaaa bitiversin şu askerlik

aynen tatlım ya.çeyiz alıp duruyorum.para biriktirmeye çalışıyorum bi yandan.evlensemde kurtulsam

mahmahser tyesekkurler canım allah hayırlısını wersın hepımız ıcın lutfen dualarımızı eksık etmeyelım hepımız bırbırımız

tabii ki canım benim dualar hepimiz için....
şimdi askerden önceki son günlerin tadını hiç düşünmeden yaşamaya bak biliyorum çok zor ama başka çare yok ki
inşallah sıkıntısız güzel anılarla bir askerlik dönemi geçirirsiniz canım benim...

lan senden bıkılırmı gevezem benim duymamış olayım bunu
gitte yeni gelenlerde eskisin bi an önce hem ben senin için git diyorum askerin gelsin özlem bitsin evlen düğün yap resimlere bakalım diye diyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne ters anlıyorsun bacum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…