bıde sole bı durum war bundan 4ay once ayrı sehırlerde yasmaay basladık ama nerdeyse 2haftada bır gelıoduu onun oncesındede 4 yıl boyunca 7/24 bırlıkteydık bole olunca ayrılık cok zor geldıı dedıgın gıbı telefon msn msjj idaare edıosukk daha buna alısmaadan askerlık surecıne alısmak cehennem gıbı gelıoo .benım aldıım nefesten bile hbaerı olurduu sureklı tel elımde onla yatar onla kalkdırdım elımden dusmezdı .ama kımı dıo kkonusamazsınız kımı dıo konusursunuz ..ben kıme haber wercem nereye gıttıgımı gelcegımız kım bana kzıcak kım bana karısacak sıkıntıya dusdugum ılk anda kım yanımd aolcak oo olmıcak bılıorumm ben kocaman bı bısluga dusucemm o bnım hayatım ya yasma sewıncımohoooooo ıcan cım ama sen dahaaa gitmeden tasalanmayaaa başlamışsınn olmaz ki bölee
eğer böle karamsar olmaya devam edersen senn için askerlik zindan olur geçmez hiç
bak cnmm ilk başlarda biraz bocalayacaksınnn malum normaldeee yan yana olmasan daaa teldeee sık sık konuşuosunnn sürekli mesajlaşıosundurrr amaaa bunlarrr burdaa en azından ilk aşamada olmayacak kendini alıştır bunaaaaa ama telde konuşursun üzülme sakın aşkın seni fırsat bulduğu her andaaa emin ol arar
ama zaman insana alışmayı da öğretio be cnm
şimdiii sennn bol bol konuş aşkınlaaaa
allah herkesi sevdiğine kavuştursunn kızlarrr
ahh kesek yasayabılsek gıtmeden ısın kotu yanı bıde farklı sehırlerdeyızztabii ki canım benim dualar hepimiz için....
şimdi askerden önceki son günlerin tadını hiç düşünmeden yaşamaya bak biliyorum çok zor ama başka çare yok ki
inşallah sıkıntısız güzel anılarla bir askerlik dönemi geçirirsiniz canım benim...
bıde sole bı durum war bundan 4ay once ayrı sehırlerde yasmaay basladık ama nerdeyse 2haftada bır gelıoduu onun oncesındede 4 yıl boyunca 7/24 bırlıkteydık bole olunca ayrılık cok zor geldıı dedıgın gıbı telefon msn msjj idaare edıosukk daha buna alısmaadan askerlık surecıne alısmak cehennem gıbı gelıoo .benım aldıım nefesten bile hbaerı olurduu sureklı tel elımde onla yatar onla kalkdırdım elımden dusmezdı .ama kımı dıo kkonusamazsınız kımı dıo konusursunuz ..ben kıme haber wercem nereye gıttıgımı gelcegımız kım bana kzıcak kım bana karısacak sıkıntıya dusdugum ılk anda kım yanımd aolcak oo olmıcak bılıorumm ben kocaman bı bısluga dusucemm o bnım hayatım ya yasma sewıncımBUNLARR cok zoruma gıdıoo we ne ugurlamaya gıdebılcem nede yemın torenıne nede ızne geldıgınde taa kıı askerden gelıpte fırsat buluoda yanıma gelcekk cok kotuyumm ya cookk ALLAHIM NOLURR YARDIM BANA WE HEPIMIZEEE
nezaan geliyo seninki?
varmı belli bir tarih evlilik için canım.?
gözdeeee :89:
pembiş daha güzelmiş bea al valla
ahh kesek yasayabılsek gıtmeden ısın kotu yanı bıde farklı sehırlerdeyızz
bu arada encılımm pembenın markasını bılıo musunn
selam kızlarr
selam kızlarr
hoşgeldin canım....
GÖZDEEEE valla bacım bilemiyorum o gece ne olur bu sehhsüüü halde ve fırça ile herifinin yanına gidince noluuuur aman herifine sabahlar olmasın
victoria secret cnm ikisi dee
popişimi dönüp uyurum vallaaa ii gecelerrr bey derimmm popişiii dönüppp masus uyurummm mehşerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?