Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bıde sole bı durum war bundan 4ay once ayrı sehırlerde yasmaay basladık ama nerdeyse 2haftada bır gelıoduu onun oncesındede 4 yıl boyunca 7/24 bırlıkteydık bole olunca ayrılık cok zor geldıı dedıgın gıbı telefon msn msjj idaare edıosukk daha buna alısmaadan askerlık surecıne alısmak cehennem gıbı gelıoo .benım aldıım nefesten bile hbaerı olurduu sureklı tel elımde onla yatar onla kalkdırdım elımden dusmezdı .ama kımı dıo kkonusamazsınız kımı dıo konusursunuz ..ben kıme haber wercem nereye gıttıgımı gelcegımız kım bana kzıcak kım bana karısacak sıkıntıya dusdugum ılk anda kım yanımd aolcak oo olmıcak bılıorumm ben kocaman bı bısluga dusucemm o bnım hayatım ya yasma sewıncım BUNLARR cok zoruma gıdıoo we ne ugurlamaya gıdebılcem nede yemın torenıne nede ızne geldıgınde taa kıı askerden gelıpte fırsat buluoda yanıma gelcekk cok kotuyumm ya cookk ALLAHIM NOLURR YARDIM BANA WE HEPIMIZEEE

kızlarrr çeyizime bunları alcam nasıllar ben bayıldımmm

çokkk sexüüülerrr beeeee

kocalarımızzzz şanslı vesselam bunlardan alırsakkk

ahh kesek yasayabılsek gıtmeden ısın kotu yanı bıde farklı sehırlerdeyızz

sen hiç merak etme cnm ordan da karışıolarrr oraya gitmicen bunu giymicen diee

nezaan geliyo seninki?
varmı belli bir tarih evlilik için canım.?

tarihimiz yok daha canım ama geldıkten 3-4 ay sonrasında anca hazır oluruz..212 gunumuz var

kızlarrr çeyizime bunları alcam nasıllar ben bayıldımmm

çokkk sexüüülerrr beeeee

kocalarımızzzz şanslı vesselam bunlardan alırsakkk

canım cok guzeller ama ılk resımdekı gıbı askerı desenlı alırsan nolurr bılemıyorumm

bu arada encılımm pembenın markasını bılıo musunn

gözdeeee :89:

pembiş daha güzelmiş bea al valla

pembişeee bittim zatene mehşerimm
victoria secret olur kendileriiii
böle fırça ile kocalarımızın yanınaaa gittiğimizi düşünsenizeeee yaaaa
ayyyy bu geeceee geyiğin dibine vuralım kızlarrr morellerimiz yerine gelsinnn

ahh kesek yasayabılsek gıtmeden ısın kotu yanı bıde farklı sehırlerdeyızz

imkanınız olduğu kadar canım benim....
askerdeyken daha özenli olacaksın eskiye göre hemen sinirleniyorlar ilk zamanlarda,
sonra askerliğe alıştıkça rayına oturuyor düzende...
heyecanlı tlf beklemeler,izne gelişini beklerken ki zamanın durduğuna inanmalar .....
oy oy ne günlerdi askerlik şimdi bendeki koca bir hiç geriye kalan...

hoşgeldin canım....

GÖZDEEEE valla bacım bilemiyorum o gece ne olur bu sehhsüüü halde ve fırça ile herifinin yanına gidince noluuuur aman herifine sabahlar olmasın

popişimi dönüp uyurum vallaaa ii gecelerrr bey derimmm popişiii dönüppp masus uyurummm mehşerimmm

popişimi dönüp uyurum vallaaa ii gecelerrr bey derimmm popişiii dönüppp masus uyurummm mehşerimmm

o sana öyle geliyor canım
nese canlarım benden bu gecelik bu kadar sıra çok bizde pc için bekleyen =))
herkese hayırı geceler bol eğlenceler

askerden doner donmez hemen evlenıceksenız ılk resımdekını almayın deyım kurtulusunuz olmazz sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…