hoşgeldinn burcummmm napıyon bakalımmm havadan mı nedir bir halsizlik bir baş ağrısı var bendeee sorma gitsinn
sorma kuzum yaa bana da ağırlık çöktü havadan olsa gerek
ama olsuun biz moralimizi yüksek tutalım değil miiiii
ben napıyım yaa hastalarla eğleniyoruz işte her zamanki gibi
sen napıosun tatluuummmm?????
kuzumcummmm yaaa evettt ohh ohh yandannnbu topiğin hali içler acııs vallaaaaa onun dışında bende çalışıyorum kuzumm
aynen tatlım gece girenlerde olmasa bitik burası ne hallere geldi topik
neyse napalım artık yeni yarenler gelir herhalde bi ara
salı günü askerimin doğum günü eğer haftasonu arkadaşlarından birini ayarlayabilirsem gideyim yanına diyorum ama bakalım kısmet artık
ayy inşaalahh kuzumm gitt çok sevinir gerçii şafakta az kaldı güneş yakın ama git gör özlemişindirrr enişteyiiigelen gideni aratırrr derler kuzumm hhah
bakalım kuzum inşallah
yalnız gitmem yasak o yüzden beni götürecek biri lazım
büşra fenalarda sanırım bugün hiç gelemedi buraya
bende geliyorum bakıyorum biraz takılıyorum kimse gelmeyince çıkıyorum napiyim
Naber kızlaar
kuzumm kötüyüzz topiğin hali içler acısıııı hahaha :ama bbuna ragmen burcumlaa bizz birbirimize yetiyoruz işte sende geldin tam oldu hoşgeldinnn
aynenn bende kuzummm başka topiklere bakıyorum canım sıkılıyor okuyorum oyalanıyorum öylee
ben gelirdim ama benimde daha iznim yok haahah
büşranın anne babasının mahkemesi vardı bugün bence ondan yokk burda moralide bozukturr kıyamamm ya inşaalah hayrlısı olurrr kuzummm ne diyimmm
ben geldim burcummmyok yok yok
kimseler yok
Aaa neden ama:26: Bizim topic de sabahları öyle oluyo gceleri coşuyo :)
ama ben de geldimkuzumm kötüyüzz topiğin hali içler acısıııı hahaha :ama bbuna ragmen burcumlaa bizz birbirimize yetiyoruz işte sende geldin tam oldu hoşgeldinnn
benim net iyice sabıttı sanırım
doğru düzgün açmıyor kk'yı
hoşgeldin tatlım...burası bizim diğer topik kadar da yoğun olmuo bu aralar geceleri de
bi durgunluk var ama çözemedim :44:
sen napıosun kuzum ne var ne yok?????
ama ben de geldim
Belli dönemlerde illa böyle bi hayalet olur burası kuzum, sonra yine coşuyo, merak etme...
naber, napıosun bakalım
eveeet doğru biliyordum ama o kadar dalgınım ki bugün herbişeyi unutuyorum
havadan havadan
inşallah hayırlısı neyse o olsun onlar için....
dün akşam aytaç aradı dedi işte beni ara neyse aradım konuşuyoruz bi 10dakika geçti dediki telefondan bip sesi geldi herhalde arayan var hayatım kapatalım yine konuşuruz, anneme de söyler misin beni arasın dedi tamam dedim bende...aradım annesini o da diyorki bende aytaçı arıyorum 10dk meşgül çalıyordedim biz konuşuyorduk ondan oldu herhalde
hoşbuldum canım benim napıosun?hoşgeldiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?