Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldinn burcummmm napıyon bakalımmm havadan mı nedir bir halsizlik bir baş ağrısı var bendeee sorma gitsinn

sorma kuzum yaa bana da ağırlık çöktü havadan olsa gerek
ama olsuun biz moralimizi yüksek tutalım değil miiiii
ben napıyım yaa hastalarla eğleniyoruz işte her zamanki gibi
sen napıosun tatluuummmm?????

kuzumcummmm yaaa evettt ohh ohh yandannn bu topiğin hali içler acııs vallaaaaa onun dışında bende çalışıyorum kuzumm
sorma kuzum yaa bana da ağırlık çöktü havadan olsa gerek
ama olsuun biz moralimizi yüksek tutalım değil miiiii
ben napıyım yaa hastalarla eğleniyoruz işte her zamanki gibi
sen napıosun tatluuummmm?????

kuzumcummmm yaaa evettt ohh ohh yandannn bu topiğin hali içler acııs vallaaaaa onun dışında bende çalışıyorum kuzumm

aynen tatlım gece girenlerde olmasa bitik burası ne hallere geldi topik
neyse napalım artık yeni yarenler gelir herhalde bi ara
salı günü askerimin doğum günü eğer haftasonu arkadaşlarından birini ayarlayabilirsem gideyim yanına diyorum ama bakalım kısmet artık

ayy inşaalahh kuzumm gitt çok sevinir gerçii şafakta az kaldı güneş yakın ama git gör özlemişindirrr enişteyiii gelen gideni aratırrr derler kuzumm hhah

ayy inşaalahh kuzumm gitt çok sevinir gerçii şafakta az kaldı güneş yakın ama git gör özlemişindirrr enişteyiii gelen gideni aratırrr derler kuzumm hhah

bakalım kuzum inşallah
yalnız gitmem yasak o yüzden beni götürecek biri lazım
büşra fenalarda sanırım bugün hiç gelemedi buraya
bende geliyorum bakıyorum biraz takılıyorum kimse gelmeyince çıkıyorum napiyim

aynenn bende kuzummm başka topiklere bakıyorum canım sıkılıyor okuyorum oyalanıyorum öylee

ben gelirdim ama benimde daha iznim yok haahah
büşranın anne babasının mahkemesi vardı bugün bence ondan yokk burda moralide bozukturr kıyamamm ya inşaalah hayrlısı olurrr kuzummm ne diyimmm

kuzumm kötüyüzz topiğin hali içler acısıııı hahaha : ama bbuna ragmen burcumlaa bizz birbirimize yetiyoruz işte sende geldin tam oldu hoşgeldinnn

Aaa neden ama:26: Bizim topic de sabahları öyle oluyo gceleri coşuyo :)

eveeet doğru biliyordum ama o kadar dalgınım ki bugün herbişeyi unutuyorum
havadan havadan
inşallah hayırlısı neyse o olsun onlar için....
dün akşam aytaç aradı dedi işte beni ara neyse aradım konuşuyoruz bi 10dakika geçti dediki telefondan bip sesi geldi herhalde arayan var hayatım kapatalım yine konuşuruz, anneme de söyler misin beni arasın dedi tamam dedim bende...aradım annesini o da diyorki bende aytaçı arıyorum 10dk meşgül çalıyor dedim biz konuşuyorduk ondan oldu herhalde

Aaa neden ama:26: Bizim topic de sabahları öyle oluyo gceleri coşuyo :)

benim net iyice sabıttı sanırım
doğru düzgün açmıyor kk'yı
hoşgeldin tatlım...burası bizim diğer topik kadar da yoğun olmuo bu aralar geceleri de
bi durgunluk var ama çözemedim :44:
sen napıosun kuzum ne var ne yok?????

kuzumm kötüyüzz topiğin hali içler acısıııı hahaha : ama bbuna ragmen burcumlaa bizz birbirimize yetiyoruz işte sende geldin tam oldu hoşgeldinnn
ama ben de geldim
Belli dönemlerde illa böyle bi hayalet olur burası kuzum, sonra yine coşuyo, merak etme...
naber, napıosun bakalım

Evet kk'da bi sorun var sanırm zor açılıyo sayfalar..
İyiyim canım napıyım işte evde bekle bekle değişen bi şey yok :) C.tesi gecesi aşkıma doğru yola çıkıyorum pazar günü çarşısı var bi gün boyunca birlkteyiz inşallah
Sen napıyosun canım görüşmeyeli?

hahahaa beklesin kaynana işe neee canımmmmm

Kizlar safak listesini goremedim nerdeki yahu anam ben safagimi kacirdim hastaligimin derdine dustum ne ayip banaaaaaa puh puh puh terbiyesizim bennnnn

hoşgeldiniz kızlarr evet kk çok sorunlu bugünnnnnnn yaaaa ama siz geldiniz keyfim yerine gelmeye başladıı burcummda yetiyordu ona laf yok ama ktopiği böyle görmeye alışık değilimm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…