Kizlar safak listesini goremedim nerdeki yahu anam ben safagimi kacirdim hastaligimin derdine dustum ne ayip banaaaaaa puh puh puh terbiyesizim bennnnn
neyin varrr kızzz geçmiş olsunnnnn hayırdırrrrr:44:
Kızz sen ne diosun, ben bu topikte yalnız başıma nöbet tuttuğumu bile bilirim heehoşgeldiniz kızlarr evet kk çok sorunlu bugünnnnnnn yaaaa ama siz geldiniz keyfim yerine gelmeye başladıı burcummda yetiyordu ona laf yok ama ktopiği böyle görmeye alışık değilimm yaaa
Canim benim saol kulagimin altinda bisey cikti yag bezesi gibi cpk agri yapio yatamiorum donemiorum falan cok dertliyim cok doktorada gidemedim henuzkorkuorum keserler meserler diye
Kızz sen ne diosun, ben bu topikte yalnız başıma nöbet tuttuğumu bile bilirim hee
yazın hatunlar gezerlerken topik boş kaldıydı da bi ara..
eprum geçmiş olsun, yağ bezesi pek ağrı yapmaz o kadar.. abse tarzında bişi olabilir, bence ihmal etme dr a git, belki de basit bi antibiyotikle iyileşir, erken gidersen..Canim benim saol kulagimin altinda bisey cikti yag bezesi gibi cpk agri yapio yatamiorum donemiorum falan cok dertliyim cok doktorada gidemedim henuzkorkuorum keserler meserler diye
yok kuzum o zamanlar pek topiklere girmedim, girsem bile okuyup çıktım, nişan telaşı var die deli gibi nişanlık araştırıodumgeçmişş olsunn tatlımm ya git bir baktırrr öyle olmaz korkuya yer yok asker yarenlerindeee ona göreee hee
hahaha kıyamam kızımm yaaa çekilmiyor hiç böylee aam sen başka topiklerdede takılmışındırrr
bennnnnnnnnn geldimmmm yavrularrrrrrrrrrrrr
Tamam tamam gidicem kuzum agrilarim dayanilmaz hale gelince
tatlımmmmm hoşgeldinnn, napıosun?bennnnnnnnnn geldimmmm yavrularrrrrrrrrrrrr
yok kuzum o zamanlar pek topiklere girmedim, girsem bile okuyup çıktım, nişan telaşı var die deli gibi nişanlık araştırıodum
arada 1-2 kişi gelcek de muhabbet etcez die bekler dururdum, yaa walla çekilmio hiç
hoşgeldinn kuzummmmm çalkalayınn hadiii topiğimizz canlanıyorrrrr
bakk yaaa geliyorrrr saplakkk heeeeeee
tatlımmmmm hoşgeldinnn, napıosun?
hoşbulduk kuzularım,, ay napim uykum var ya,ölüyorum uykusuzxluktan ,gözlerimde ağrıyor..siz napıyonuz bakalım
kuzumm yaa hafta başı öyle yogundumki şimdi iş yok iş çıksa diye bakıyroum oturuyorumm öyleee hahahahageçmiş olsunnnnn bu aradaaa
ee tabi geçen hafta izinli olunca hafta başı ve ortası yoğunlaştın ,bendede kimi zaman öyle oluyor,sıkıntıdan patlıyorum..
kitap oku canım,saol canım
sınavların nasıl geçti ,msj attım ama dönmedin aama buraya yazdıydın sms yok diye yanıt yazamadıydım
bende çok yoğunum ya 2012 klasörleri açılcak hep .24 aralıkta abimin nişanı var:)))
aynen, buraya bakmayınca eksiklik hissediyorum yaakıyamammm benn sana evett yaa çekilmiyorr bak şimdii ine kasvet kaldı içimde ne başka birşey çok alışmışımm ya sizeeeee
kızz beşik mi salladın akşamhoşbulduk kuzularım,, ay napim uykum var ya,ölüyorum uykusuzxluktan ,gözlerimde ağrıyor..siz napıyonuz bakalım
benim de bir arkadasım 24 aralıkta nişanlanıcakk kardelen düğün salonunda olcak sizin nerde olucak nişan kuuzmm çok mutlu olur inşaalah sizde bir an önce bu telaştan alnınızın akıyla çıkarsınızz
sınavlarımm kötünün iyisi bile değildi çok zordu sorular kuzum birde çok çalışmayınca girdim çıktım işte ama sorular açıklandı 3 4 dersi geçtim galiba 7 dersti zatenn sınırda geçiyorum hatırladıgım kadarıyla sonuçları görcezz bakalımmm ama doğru hatırlıyorsamm 4 dersi geçsemm havalara uçarımm
aynen, buraya bakmayınca eksiklik hissediyorum yaa
kızz beşik mi salladın akşam
kıyamam yaahoşbulduk kuzularım,, ay napim uykum var ya,ölüyorum uykusuzxluktan ,gözlerimde ağrıyor..siz napıyonuz bakalım
hımm allah mesut etsin,darısı başımıza bebeğim,o tarihta o kadar çok nişanlanan var ki:)ne tarihmiş be ,benim abimlerinde yıldönümü bu tarih yaniinşaallah ,asıl önemli olan düğün varya sınavdan önceki hafta çok kötüye geldi ya..çeyiziydi,eviydi offffyandım valla ...
bu arasınavların notlarını çok yüksek tutmalıyım..
umarım verirsin canım,yinede emek harcıyorsun yani,ahh ahh bende başlamayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?