- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
benimkide 11 aralık :92:
aaaa nurancımne güzel 3 kişi oduk yay burcu
bende yay burcuyum kocamda ıkızler
benimkide 10 aralık burcumm :82:
saol tatlımm aminnnn
durum bende çok istiorum dursak die amaaa off offf :95:
hehehe benimde aklımda geçmedi değil büyük r süpriz olur varya ama sanmam öle bişey yapsın
hiç sanmam kaan süpriz yapsın dşünemiyorum yani odun biraz kendiside ama nşallah ben yanılırım aman süpriz derken birde unutmasında:90:
Ben ne burcuyum bilinnn
burcummmnapisin nasılsın
evet 3 kişi oldukk
kızlar ben çıkıyorum
üzerimde bir ağırlık var sanki
biraz kendimi toplayayım hiç. havamda değilim
görüşürüz kızlar
tertolar ayrıca öptüm sizi
slm kızlar...ben de geldim..ben de yay burcuyum.doğum günüm 5 aralık..:13:
seninkide akrepti demi incim.. ay ben askere gittiğinden beri çok alttan alıyorum ne derse tmm peki diyorum.. yoksa kıskançlığıyla siniriyle orda çıldırırdı vallaha.. sende az alttan al incim dayan biraz daha gelince toptan çıkarırsın hepsinin acısını
Bellimi olur yapar..sen arada hatırlat bari. doğumgünümde yaklaşıyo falan diyeee..
slm kızlar...ben de geldim..ben de yay burcuyum.doğum günüm 5 aralık..:13:
hehehe benimde aklımda geçmedi değil büyük r süpriz olur varya ama sanmam öle bişey yapsın
hiç sanmam kaan süpriz yapsın dşünemiyorum yani odun biraz kendiside ama nşallah ben yanılırım aman süpriz derken birde unutmasında:90:
odun diyip geçme tatlım benimkide odun ama yeri geldiğinde bir süpriz yapar ağzım açık kalırım
anam olduk 4
zeynelim-2 aralık
tatlikis-8 aralık
siyah_inci -10 aralık
nuran07-11 aralık tarihlere bak
iyiyim tatlım se nasılsın aman canım çalışıyorum bugün pek gşiremedim buraa çok younum malesef
5 olduk yay burcuslm kızlar...ben de geldim..ben de yay burcuyum.doğum günüm 5 aralık..:13:
anam olduk 4
zeynelim-2 aralık
tatlikis-8 aralık
siyah_inci -10 aralık
nuran07-11 aralık tarihlere bak
iyiyim tatlım se nasılsın aman canım çalışıyorum bugün pek gşiremedim buraa çok younum malesef
inşallah canım ben yanılırım aman hatırlasında gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?