Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimkide 10 aralık burcumm :82:

saol tatlımm aminnnn

durum bende çok istiorum dursak die amaaa off offf :95:

seninkide akrepti demi incim.. ay ben askere gittiğinden beri çok alttan alıyorum ne derse tmm peki diyorum.. yoksa kıskançlığıyla siniriyle orda çıldırırdı vallaha.. sende az alttan al incim dayan biraz daha gelince toptan çıkarırsın hepsinin acısını

Bellimi olur yapar..sen arada hatırlat bari. doğumgünümde yaklaşıyo falan diyeee..

burcummm napisin nasılsın

evet 3 kişi oldukk

anam olduk 4
zeynelim-2 aralık
tatlikis-8 aralık
siyah_inci -10 aralık
nuran07-11 aralık tarihlere bak

iyiyim tatlım se nasılsın aman canım çalışıyorum bugün pek gşiremedim buraa çok younum malesef

inşallah canım telefonuna felan ke-aydetmiş aklıma gelmezdi sorucağı varya böle bişeyi çok var daha sonuçta yani.

slm kızlar...ben de geldim..ben de yay burcuyum.doğum günüm 5 aralık..:13:

h.g canım ahanda 5 olduk nasılsın canım sevgilin kargo yollamıştı ne göndermiş merak ettim özel değilse söler misin

odun diyip geçme tatlım benimkide odun ama yeri geldiğinde bir süpriz yapar ağzım açık kalırım

anam olduk 4
zeynelim-2 aralık
tatlikis-8 aralık
siyah_inci -10 aralık

iyiyim tatlım se nasılsın aman canım çalışıyorum bugün pek gşiremedim buraa çok younum malesef

amma çok yay burcu varmış kızlar

Askım aradı sımdı dıokı yarın gelcem ya sankı saatler sene gıbı gecıo

slm kızlar...ben de geldim..ben de yay burcuyum.doğum günüm 5 aralık..:13:
5 olduk yay burcu
anam olduk 4
zeynelim-2 aralık
tatlikis-8 aralık
siyah_inci -10 aralık

bende iyiyim canım
bilg. arızalanmıştı benimde
tamirdeydikaç gündür
bugün geldi işler yığılmıştı bende onları yaptım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…