Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

keske cnm ama bnm ofıs ve gelmesem ısler bır bırıne gırıo o yuzden patron ızın versede sonra mudur daha bır sınır oluo:83:

anladım tatlım olsun akşamlar sizin bol bol gezin bizim yerimizede gez sonra da gel burda bize anlat canım

evet tertip biz sıyırmasak bari tertoo
benimkiyle konuştuk az önce şafak 99 diyorum o 100 diyo allahım ya bi denk gelemedik ben senden önce teskere alcam diyom ona

ben iyiyim canım sen nasılsın?

sen de bendensin, biz de bi tutturamadık çünkü ben doğan güneşi şafağa katmıyorum, nişanlım da hep 1 gün fazla sayıyo onu da katıyo, sen de mi öle yapıosun?

kızlar ben çıkıyorum
üzerimde bir ağırlık var sanki
biraz kendimi toplayayım hiç. havamda değilim
görüşürüz kızlar
tertolar ayrıca öptüm sizi

ben de seni öptüm terttooooo

devremmm anowww bende yayım yükselenimde yay hemidee
burcumun tüm özelliklerini barındırıyorum bünyemde

amma kalabalığız yaa maşallah rekora koşuyo forum 1 sayfayı okurken 3 sayfa ileri gidiyo yaaa :90:

heyttt mutluluğnuz daim olsun arkadaşım bi dah hiiiç ayrılmayın

amma kalabalığız yaa maşallah rekora koşuyo forum 1 sayfayı okurken 3 sayfa ileri gidiyo yaaa :90:

evet cnm yaa tutabilene aşk olsun

teşekkürler tatlım:78:

Benim yiğidom kova canım
Ahh kıskançlık bilmemmi gene ne buldu kıskancak canım ya herseyı anlatma sende:97:
ben akrep die hatırlıodum kuzum yaa
anlatmadığım için kavga ettik ya zaten tatlım.. off off başka erkeklerle ( ona beilrttimm isimler harici ) görüşmemi istmeio.. facede fotorafları görmüş..
devremmm anowww bende yayım yükselenimde yay hemidee
burcumun tüm özelliklerini barındırıyorum bünyemde
ovv yayımm benim bende yengeç yükselendeyim tatlım.. ama tipik bi yayım gezenti polyanna :76:

mehabbet canım allah başka ayrılıklar vermesin mululuk sizlerle olsun
bu topicid eunutma sakın he

Kızlar hepimiz askerlerimize böyle sarılacağız inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…