Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafağı yarılamışsın ne güzel
ruh halini düzeltmek istiyosan buraya uğra benim şafak 425

e düzelsin artıkında

önümüzde bi bu kadar daha beklenecek zaman olduğunu bilmek moral bozucu

Şuan şafağı yarılamak üzere olan hatunların genel ruh hali bu

Sanırım askerin şuan yanımda olamsa bende bu durumda olacaktım
:26:
keşke benim askerimde yanımda olsa 180 gün kalınca iznini kullanabilecekmiş (herkesin öyle mi oluyo bilmiyorum) 180 gün kaldıktan sonra da hiiç izin kullanasımız gelmez heralde ... havalardan mıdır nedir bu mutsuzluk

Son düzenleme:
Alır gibime geliyor canım tugay la merkez arası ne kadarki birde uzaksa otobus fela bi yarım saatte o şekilde oyalanır.

Heyecan olmazmı kız onca zamandan sonra yüzünü görecen

bilmiyorum belkide almaz hiç bahsetmedi alacak olsa bahsederdi diye düşünüyom ama yarın görcez bakalım
tugay merkezde kaç dakka oldugunu bilmiyorum tabi

he ya en son eylülde gördüm eylülde gidecek derken kasımda gitti adam kandırıkçı şey nolacak

kuzum senin türkçen bozulmuş hadi ben abuk sabuk yazıyomda sen maşallah t9da gibi yazıyodun noldu naptı sana bugun asker

Neden biliyormusun

Dün gece uyuyamadım sabahta erkenden kalktımmı başım şuan fena ağrıyor
Işığı kapadım karanlık iyi gelir diye .Bu seferde klavyeyi kör topla görüyorum
Aslında içersi loş iyide gece lambası yanıyor ama klavyede işe yaramıyor

Seninde gözünden bişe kaçmıyor ha

Onu ilk kez duyuyorum neden 180 gibi bi kısltlama var benimde şafağım 246 ve biz şimdi izin kullanıyoruz kimse 180 gun kalmadan kullanamasın demedi :26:

ay iyiyim galiba ölçemiyorum şu an ruh halimi
evett balım ilk çarşımız inşallah hayırlı olur kazasız belasız sağolasın

ay sen böyle diyosan benim intihar etmem lazım ama bak hiç dert ediyomuyum
400ü çıkarırsam 25 kalıyor ne kaldı şurda doğan güneşe hahay

Neden en son eylülde kasımda gittiyse kasımda görmedinmi yol etmedinmi ?

bayaa bi açıklama yapasın varmış bacım senin ama yine iyi yazıyomuşun sen maşallah
ya kaçmaz tabi mesela senin şu topal yazacagın yere topla yazman bile insanın tüylerini diken diken ediyo demede dur yani ben içimde bişey tutamam

Birden kendimi açıklama yapmak zorunda hissetim uzun bir dilekçe misali sorunumu arz ettim

Onu ilk kez duyuyorum neden 180 gibi bi kısltlama var benimde şafağım 246 ve biz şimdi izin kullanıyoruz kimse 180 gun kalmadan kullanamasın demedi :26:

bulunduğu yerde asker az,sanırım o yuzden yoksa gitmeden önce bizde yarı olunca izin kullanırız diyorduk ama evdeki hesap çarşıya uymadı... ne güzel siz özlemin tavan yaptığı zamanda kullanabiliyosunuz

etmedim edemedim çünküm ben teee zonguldakta o teee alanyada ikimizde türkiye haritasının bi ucundayız nası edemde gelem ya
nerde benim sümüklü smilemm

AA seninki alanyadamıydı ?

Zonguldakda değilmiydi

Ta ordan buraya nasıl tanıştınız siz biriniz kuzey biriniz güney

pozitifliğin benide biraz umutlandırdı diyebilirim :44:

bulunduğu yerde asker az,sanırım o yuzden yoksa gitmeden önce bizde yarı olunca izin kullanırız diyorduk ama evdeki hesap çarşıya uymadı... ne güzel siz özlemin tavan yaptığı zamanda kullanabiliyosunuz

Keşke sizde kullanabilseydiniz canım ama azıcık sabır bu günler geçer 180 e fazla birşey yok sizde görüşürsünüz inş

AA seninki alanyadamıydı ?

Zonguldakda değilmiydi

Ta ordan buraya nasıl tanıştınız siz biriniz kuzey biriniz güney

ay ben bunu önce uzunca gelen ümrana anlattım sonra yasemin benden ayrı neler konuşuyosunuz dedi ümran ona anlattıklarımı kopyaladı hahaha çok komikti yaa yasemin pek tatmin olmadı ama idare ettik işte
sanada anlatırım ama şu an değil yoksa klavyenin başına gömülüp kalabilirm

pozitifliğin benide biraz umutlandırdı diyebilirim :44:

birazmı birazmı ??? iyi olman için kaçı çıkarmam lazım şafağımdan bırakta biraz asker yari olmanın tadını çıkarayım ayol
her zaman böyle bulaman beni iyi yerime denk geldin hadi yine iyisin

Tamam bi ara burda değil facede bu hikayeyi istiyorum senden anlaştık

birazmı birazmı ??? iyi olman için kaçı çıkarmam lazım şafağımdan bırakta biraz asker yari olmanın tadını çıkarayım ayol
her zaman böyle bulaman beni iyi yerime denk geldin hadi yine iyisin

Aaa bu konuda yerden göğe haklı herzaman böyle bulamazsın Ceyda yı genelde birinin onu teselli etmesi gerekir onun birini değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…