Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Keşke sizde kullanabilseydiniz canım ama azıcık sabır bu günler geçer 180 e fazla birşey yok sizde görüşürsünüz inş

180 olunca kıyamayız izni kullanmaya sıkalım dişimizi deriz heralde sabır taşı olduk çıktık ay ne zormuş sabretmek şu geçen 226 günün bana en büyük getirisi de şu sabretmeyi biraz da olsa öğrenmem oldu zaten

birazmı birazmı ??? iyi olman için kaçı çıkarmam lazım şafağımdan bırakta biraz asker yari olmanın tadını çıkarayım ayol
her zaman böyle bulaman beni iyi yerime denk geldin hadi yine iyisin

canım sen çok yaşa emi hiç gülceğim yoktu

Aaa bu konuda yerden göğe haklı herzaman böyle bulamazsın Ceyda yı genelde birinin onu teselli etmesi gerekir onun birini değil

buldun tabi çekiştirecek yanımı ez ezzz üstüne üstüne bas çiğne
ya aslında inanmıcaksın ama ben hep büyleyim sadece benim odun beni üzüyo bende öyle garipleşiyom işte

valla Allah izin verirse şu herkesin dedigi şafak doğan güneş demeden ölmeye hiç niyetim yok çok merak ediyom nası bişi
hem onu hemde o güneş doğucak ya o günü bide

Ah ah hep öyle olmadıkmı

Bak mesela biz 5 ay acemilik yaptık dağıtım felan yok 5 ay gelmeden gelemeden bekledil hasret çok arttı

Askerlik nelere ne durumlara sokmadıki bizi

buldun tabi çekiştirecek yanımı ez ezzz üstüne üstüne bas çiğne
ya aslında inanmıcaksın ama ben hep büyleyim sadece benim odun beni üzüyo bende öyle garipleşiyom işte

Olsun arada olur canım okadar yaa askerlik bu hepimizin şaftı kaydı

valla Allah izin verirse şu herkesin dedigi şafak doğan güneş demeden ölmeye hiç niyetim yok çok merak ediyom nası bişi
hem onu hemde o güneş doğucak ya o günü bide

sanki hiiiiç o günler gelmeyecekmiş gibi ... bende evde birgün gelecek birgün kalacak diye diye dolanıyorum , evdekiler acıyo halime gerçi 460 dediğimiz gün de 230lar hiiç gelmicek gibi uzak görünüyordu ama maşallah diyelim öyle böyle geçiyo bi şekilde

sorma ne şaft şaft benimki şu an halimi görse benim sevdigim kız bu olamaz diye kaçar gider heralde hem psikolojik hemde fizyolojik olarak şaftım kaymış durumda şu an

ya bana bak mesela uzak geliyo ama ben 230 dedigimde sen doğan güneş diceksin ne güzel bişi bu az kalmış az bende diyom öyle böyle geçiyo diye geçiyoda walla

sorma ne şaft şaft benimki şu an halimi görse benim sevdigim kız bu olamaz diye kaçar gider heralde hem psikolojik hemde fizyolojik olarak şaftım kaymış durumda şu an

İlk zamanlar hep öyleydik

İnanırmısın hani şu barbie serisi çizgi film varya onu izlerken hüngür hüngür ağlıyordum manyamıştım iyiden

Sonra sonra alıştım

Anlaşılan şafağın ortalarındada sıkıştırıyor benım tertip baya üzgün

balımm ya seninki tam zamanında gelmiş o zaman çok şanslısın benimkine diyeyimde gelecegi varsa oda o zamanlar gelsin bi dahakine

ben çıkıyorum artık aşkoşş
öptümm seni görüşürüzzz

minnikk sanada iyi geceler canımm moralini bozmaaaa

Öyle yapın canım tecrübeyle sabit

Sende tekrardan öpüldün iyi geceler canım

o ruh hali saçmalamasını bende yaşadım, kuşlar böcekleeeer ne romantik diye otobüs dolmuş heryerde gözlerim doluverirdi

annem ben oyuna dalmışım muhabbet yürümüş gitmiş valla..ceydaaaaaaaaa nası tanıştınız bende istiom o hikayeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…