Neden o kadar fazlaki canım
3 gün değilmiydi aramızdaki fark :44:
Dogruya işte
Birsey yapmadım ki ticlerime aynısı:26::26:
Tamam bebeğim üstede yazdım ben onu 7 ay 3 hafta 2 gün olarak gördüm bi an
Ne oldu dedim birden ne kadar düştü
Meğer 7 ay 4 hafta imşş haftaları yanlış gördüm
Süper canım 7 leride görmek nasip oldu 6 larıda tezden görürsün inş
Aynen düstük 7 leree
Darısı en kısa zamanda basınaaa
zeynepp benimki bana didiki aradı şimdi işte napıyosun falan hiç bişey olmamış gibi konuştu sonra bende normal konuştum ya şaşırdı tabi dedi sinir oldum bugun dedi bende dedim nedenki görüşemedikkkk dedi bende olsun aşkım haftaya görüşürüz dedim birliğe gelmiş yemek bile yememiş seni arasammı aramasammı diye düşünüyodum dedi kızacam yaaabende dedim korktun demiiiii yok ne korkacam yaa diyoo hadi ordan dedim sen hep böyle gül çok mutlu oluyorum diyoo çok mutluyum diyo bendee bende dedimm sana kızacaktım çok sinirliydim o an arasaydın nete girseydin çok pis sövecektim ama sakinleştim dedim işte bugun ilk çarşısı böyle olur alışmaya calısıyor falan die senin dediklerini didim işte bide ingilizce konuşuyo görsen varya yanında insanlar var diye dedim bak türkçe konuş kapatacam yoksa anlıyorum ama geç anlıyorum dedim bundan sonra sana ingilizce kursu yok diyo tabi ingilizce deli etti benii sesimi kısıyorum böyle azıcık kur yapıyomuş gibi seni çok özledim diyorum oda gevurca cevap veriyo daha derine iniyim diyorum ama indirtmiyo dedim bi romantikleştirmiyosun insanı dedim yaaa o zaman didi işte kapatınca kötü oluyomuş romantikleşince benim odun aşkımm
Selam canım hoş geldinn
hoşgeldin cnm..
300ler ilk 100lük süreç ya biraz daha zorluo..299 dediğinde bi oh çekiceksin emin ol..
Hoşbulduk canım nasılsın ? Buluşamadınmı bugün seninkiyle :)
Off çok bunaldım artık
Sen neler yapıyorsun
Amin canım amin bişe kalmadı 2 gece sonra 7 lerdeyim
Amann ne güzel canım benim cici cici konuşunca ne güzelde anlaşmışınız
İngilizcede konuşmak da iyi fikir kesin arkasında askerler sıra bekliyordur o yüzden rahat konuşamıyordur.
Hava aşkk kokusu varr
Bizimkide misafirlerle uğraşıyor
Geldiğini öğrenen geliyor
Haliyle bende rahat rahat görüşemiyorum
Selam kızlarrr
küboşş napıyon canım nasılsınnn
ya böyle ben bişeyleri sorun yapmassam aslında iyi geçincez ama bazı şeyler dokunuyo napim ama iyikide sakinleşmişim 1 saate yakın konuştuk hiçte kötü şey konuşmadıkhayırlısı buymuş demekki görüşemedik napalım ben onu 1 sene hiç göremedigimi biliyorum bumu vız gelecek diyorum
walla eminim şimdi çok gıcık olmuşsundur canım yaa
yarın görüşcekmisiniz
a.s canım hoşgeldinnn
Her şey güzellikle halledilince iyi oluyor canım
Benim planım buluşmak
Tabii rahat bırakırlarsa
Slm kuzuslar :)
evet canım öyle oluyor..
sen onla anlaşsana canım plan yapın bugunden
a.s canımm
Kizlar ben safagin ucunu kacirmistim ya ogrendim bugun 36 mis :) ya cok salagim surekli unutuyorum
Bizim 14 günlük planımız hazır tatlım
Biri önümüzü kesmese.
Bakalım yarın olsa.
Oda gelenlere gelemeyin diyemiyor işte
Kizlar ben safagin ucunu kacirmistim ya ogrendim bugun 36 mis :) ya cok salagim surekli unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?