Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Neden o kadar fazlaki canım

3 gün değilmiydi aramızdaki fark
:44:

Tamam tamam şimdi anladım

Aklım 7 ay 3 hafta 6 güne gitti

Süperrrrrrrrrrrrr tickerinn

Son düzenleme:
Dogruya işte
Birsey yapmadım ki ticlerime aynısı:26::26:

Tamam bebeğim üstede yazdım ben onu 7 ay 3 hafta 2 gün olarak gördüm bi an
Ne oldu dedim birden ne kadar düştü

Meğer 7 ay 4 hafta imşş haftaları yanlış gördüm

Süper canım 7 leride görmek nasip oldu 6 larıda tezden görürsün inş

Aynen düstük 7 leree
Darısı en kısa zamanda basınaaa

zeynepp benimki bana didiki aradı şimdi işte napıyosun falan hiç bişey olmamış gibi konuştu sonra bende normal konuştum ya şaşırdı tabi dedi sinir oldum bugun dedi bende dedim nedenki görüşemedikkkk dedi bende olsun aşkım haftaya görüşürüz dedim birliğe gelmiş yemek bile yememiş seni arasammı aramasammı diye düşünüyodum dedi kızacam yaaa bende dedim korktun demiiiii yok ne korkacam yaa diyoo hadi ordan dedim sen hep böyle gül çok mutlu oluyorum diyoo çok mutluyum diyo bendee bende dedimm sana kızacaktım çok sinirliydim o an arasaydın nete girseydin çok pis sövecektim ama sakinleştim dedim işte bugun ilk çarşısı böyle olur alışmaya calısıyor falan die senin dediklerini didim işte bide ingilizce konuşuyo görsen varya yanında insanlar var diye dedim bak türkçe konuş kapatacam yoksa anlıyorum ama geç anlıyorum dedim bundan sonra sana ingilizce kursu yok diyo tabi ingilizce deli etti benii sesimi kısıyorum böyle azıcık kur yapıyomuş gibi seni çok özledim diyorum oda gevurca cevap veriyo daha derine iniyim diyorum ama indirtmiyo dedim bi romantikleştirmiyosun insanı dedim yaaa o zaman didi işte kapatınca kötü oluyomuş romantikleşince benim odun aşkımm

Aynen düstük 7 leree
Darısı en kısa zamanda basınaaa

Amin canım amin bişe kalmadı 2 gece sonra 7 lerdeyim

Amann ne güzel canım benim cici cici konuşunca ne güzelde anlaşmışınız

İngilizcede konuşmak da iyi fikir kesin arkasında askerler sıra bekliyordur o yüzden rahat konuşamıyordur.

Hava aşkk kokusu varr

Bizimkide misafirlerle uğraşıyor
Geldiğini öğrenen geliyor
Haliyle bende rahat rahat görüşemiyorum

Hoşbulduk canım nasılsın ? Buluşamadınmı bugün seninkiyle :)

Buluşamadım canım

Geldiğini duyunca geleni gideni rahat bırakanı hiç olmadı
Bana kalmadı anlayacağın
Demin onu diyordum arkadaşlara tekelime alacağım diye

İster istemez sinirime dokunuyor
Oda diyor ben özellikle kimseye haber vermedim kimseye ne zaman duymuşlar bilmiyorum diyor

Off çok bunaldım artık
Sen neler yapıyorsun

küboşş napıyon canım nasılsınnn

ya böyle ben bişeyleri sorun yapmassam aslında iyi geçincez ama bazı şeyler dokunuyo napim ama iyikide sakinleşmişim 1 saate yakın konuştuk hiçte kötü şey konuşmadık hayırlısı buymuş demekki görüşemedik napalım ben onu 1 sene hiç göremedigimi biliyorum bumu vız gelecek diyorum

walla eminim şimdi çok gıcık olmuşsundur canım yaa
yarın görüşcekmisiniz

a.s canım hoşgeldinnn

Her şey güzellikle halledilince iyi oluyor canım

Benim planım buluşmak

Tabii rahat bırakırlarsa

Kizlar ben safagin ucunu kacirmistim ya ogrendim bugun 36 mis :) ya cok salagim surekli unutuyorum

Kizlar ben safagin ucunu kacirmistim ya ogrendim bugun 36 mis :) ya cok salagim surekli unutuyorum

bi yere yaz şafağı şafak kartın falan yokmu:))

Bizim 14 günlük planımız hazır tatlım

Biri önümüzü kesmese.

Bakalım yarın olsa.

Oda gelenlere gelemeyin diyemiyor işte

öyle ya nasıl gelme desin gelen onun için geliyo sonuçta
napıcaksınız bakalım 14 gün

Şafaksöyle.com a gir orada terhis tarihi ni yaz siteyi de sık kullanılanlara at.
Her zaman orda görürüsün baktığında şafağın yazar sende karıştırmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…