Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hmm o zaman bu sinir olma huyu zaten varmış sende
Askerinin bi suçu yokmuş

birbirimizi tanıyamadık gibi bişey oldu yaa bu kadarını beklemiyordum ben :18: neyse umarım bundan sonrası sorunsuz devam eder
izinde mi ne güzel görüşebiliyor musunuz ?

Ah bu askerlik canım
Ordaki gördükleri muameleri anlatıp sizin moralinizi bozmaya gerek yok
Oralarda fena bi pskolojik baskı var
İnanın bunları diyen ilk sizler yada biz değiliz.
Her şey zamanla oturacak.
Dediğin gibi umarım bundan sonrası sorunsuz devam eder.

Dun sabahtan akşama beraberdik canım.
Bugün kuzenleriyle geziyor

canım akşamki halimi görsen şanslı demez acırdın ayy neyse hatırlamak bile istemiyorum yaa bundan sonrası iyi olur inşallah sizin de talihsizlik olmuş canım üzüldüm valla ama bundan sonra artık çarşılarımız var daha rahat görüşür konuşuruz evet canım konuşamadık ben pek geçmiyorum pc başına ondandır

Hmm o zaman bu sinir olma huyu zaten varmış sende
Askerinin bi suçu yokmuş

ya varya sanki sen hiç bi smileı begenmemezlik yapmıyon sanki hepsine bayılıyon bana bahane vere vere bana benzeyecen yakında
mesela en sevdigim smile bu genellikle ruh halimi bu yansıtıyo

Son düzenleme:
ya varya sanki sen hiç bi smileı begenmemezlik yapmıyon sanki hepsine bayılıyon bana bahane vere vere bana benzeyecen yakında
mesela en sevdigim smile bu genellikle ruh halimi bu yansıtıyo

Benim smilelerle bi alıp veremediğim yok kuzum

sen hatırlamak istemiyosan bahsetmeyelim canım ama anlatmak istersen her zaman burdayız :))
inşallah bundan sonra haftasonları daha rahat görüşürüz canım hepimizzzz
senlede konuşuruz bi araa :)))
faceden konuşmalarınızı okumuştum sizinnnnn ivettt :)))

ya aslında bizim yarenler olarak rahatlatmamız gerekiyor ama öyle anlar oluyor ki damarına basılıyor ister istemez zıtlaşıyorsun yani..
dediğin gibi zamanla oturur herhalde ben de ilk kez asker bekliyorum kendime de zaman tanımam gerek..
oyy ne güzel olmuş askere gitmeden önce biz de gezerdik sabahtan akşama kadar :106: yine gelecek o günleerr
şafak 430

430 gün sonra hepsi bitmiş olacak tatlım.
Aynı şeyleri yaşayıp o yollardan geçtiğin için biliyorum
Ve bana güven o ilk baştaki karamakarışıklık hali bitiyor

senin sülüs tarihin kaç canım

hissettiklerimi hatırlamak istemiyorum ama kısaca olayı özetleyebilirim birbirimize her sözümüz ters geldi :26: açıkçası 1 aydan sonra gelen ilk msn görüşmesi gibi değildi hiç yani hayal kırıklığı yaşadım kim tahmin eder ki öyle bir günde altın değerindeki msn görüşmesinin zehir olacağını işte böyle canım insan her zaman hassasiyetini koruyamıyor malesef bunlara da alışırız umarım..
konuşuruz bacımm
hangi konuşmaları okudun kız

430 gün sonra hepsi bitmiş olacak tatlım.
Aynı şeyleri yaşayıp o yollardan geçtiğin için biliyorum
Ve bana güven o ilk baştaki karamakarışıklık hali bitiyor
canım ya valla sağol sen bugün torunlara destek oluyorsun allah razı olsun
bitsinn alışık değiliz böyle şeylere hepimiz mutluuu cicii tatlı günler yaşayalım inşallah
senin sülüs tarihin kaç canım

canım benim askerim olaycı yaa sülüs tarihi 24 kasım ama herkes 458den başladı benimki tutturuyor 460 diye ben de bir iki kez söyledim yok ikna olmuyor 460tan başladık o yüzden sizden gerideyim

ya tamam ya bi laf söyleyip bin laf işitmek bu olsa gerek

Yerim kız seni

Rica ederim canım ne demek.
Şu geçmiş sayfaları bulsamda getirsem keşke sana az zırlak değildim ben ilk bir ay yedim burada herkesi

O zamanda burda beni çok teselli ediyorlardı.
Fazla değil bi müddet sonrada siz yardımcı oluyor olacaksınız.

sorma ya benimkide çok sinirli zaten sinirli bi yapısı vardı kaç kere kavga etmiş ordakilerle bide ruh hali işte biz ilgi bekliyoruz ama onlarda yaşadıklarından dolayı bize istedigimiz ilgiyi veremiyolar haliyle her sözleri bize ters geliyo bize ters geldigi içn bizde ters konuşuyoruz sonra onlarda öyle oluyor sabretmekten başka çaremiz yok canım maleseff
sen yemin ediyor falan yazmışsın yaa oda yorum atmış altına onları okudum canım :))

valla böyle düşününce insan biraz iyi hissediyor yeni gelenlere yardımcı olabiliyorsak kendimiz aşmışız demektir
kk insana iyi geliyor bunu bilir bunu söylerim kadın dayanışması işte yaa

ya ya ya ama olmazkiiii bakma sen ona o nerden bilecek
sen 428 yap o şafağı walla
benimkinin normalde silüsü 21 mayıs ama zamanında gitmedi 24 kasımda teslim oldu ben diyorumki aşkım bak sen zamanında teslim olmadın o zaman şafak teslim tarihinden başlar diyorum mantık olarak yok işte 21 kasımmışta falan benimde işime geliyo tabi az şafak saymak

bende seni yerimde noldu seninki ne yazdı söyle bakem
bide şu geçmiş sayfaları arıycam şimdi senin paspal hallerini görmek istiyom bakem

21 mayıs hee o gün benim doğum günüm yaa =)
geçtiğimiz doğum günümde adaya gitmiştik piknik yapıyorduk :106:
ayy hem de annem babama sevgilimden bahsedecektiii heyecanlıydık ayy o günlere gittim şimdiiii
kız beni de gaza getirdin ben de arıycam

valla böyle düşününce insan biraz iyi hissediyor yeni gelenlere yardımcı olabiliyorsak kendimiz aşmışız demektir
kk insana iyi geliyor bunu bilir bunu söylerim kadın dayanışması işte yaa

Şey geldi aklıma sen böyle deyince ekşi sözlükte bi yorum vardı kk için.
Bu kadar kadını toplasan bir yere kapasan birbirlerini yerler ama bu sitede bi dayanışma içindeler enterasan demişti bi erkek yazar

kız bulma çok rezil hallerdeydin ben

Benimli bişey yazmadı şuan kendisinden 3 saattir haber alamaktayım hangi delikte bilmiyorum

Geziyor geziyor gezsin bakalım bensiz.

Asker diye muaf herşeyden başka zaman olsa bu kadar rahat olamazdı

Cumartesi akşamı gidiyor.
Haftasonu sınavlarım var ve ben hiçbirşeye elimi sürmüyorum içimden hiçbirşey gelmiyor
Kendimi daha şimdiden boşlukta hissediyorum

Bu gece gidecek
Koca şehir gözüme bomboş gelmeye başladı.
Sınavlarım berbat geçti.
Çok zor ayrılık çok..

Aman kızlar dahada üzülüyorum burayı okuyunca.
Şu 15 ay bi geçse.

Nasıl geçecek bu günler bu rakamlar nasıl iki hane olacak..

Ahh ahh hiç sorma daha 1 gün oldu şafak 459
Sende durum ne

Çok zor gerçekten sabah kalkınca ilk günaydını ondan duyamamak..
Akşam olunca saatlerce sohbet edememek..
Ayy hayatım bak ne oldu..diye başlayan cümleleri yutmak felan.
Şu zaman su gibi geçer inşallah

ah sana kıyamam ben yaaaaa
bak üşenmedim aradım buldum

30 mayısta benim dogum günüm kız yıl kaç
seni anılarına götürdüm yaw pardon şekercim nerden biliyim bizim silüs tarihi senin dogum tarihin

ben aradım buldum bacım hadi sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…