Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Olsun keşke benım sevgilimde bana öğretse ama nerdee

Aaa buse neden öyle yapmış neden o smileyi kullannamışş ayıp ayıp çok ayıp

Komikti evet

ya öğretsinde zaten zor konuşuyoz bide gevur dili olunca sesine konsantre olcama konuştuklarına olmak zorunda kalıyom ne diyo diye duygusallık 0 a iniyo sağolsun bu konuda 1 numara

ya şimdi neden buseye laf sölüyon zeyno o benim ayıbım hem bu konu aramızda kalsın 70milyon bizi izliyo şu anda

O konuda haklısın işte insan o an anlamayınca kotu olur romantiklik olur.

Seni kolluyorum işte bacım ne istiyorsun

Kızlar hadi ben çıkayım artık uykum geldi.
Yarın yine aynı saatte buluşmak dileğiyle,beni özleyin emi
İyi gecelerr

Son düzenleyen: Moderatör:
O konuda haklısın işte insan o an anlamayınca kotu olur romantiklik olur.

Seni kolluyorum işte bacım ne istiyorsun

beni kolluyosunda şekerim şimdik buse gelcek işte ben napmışım ne ayıbım olmuş dicek gelde ona acıklama yap sonra senın diline düştügüm gibi onunda düşücem daha ne oolsunnn

beni kolluyosunda şekerim şimdik buse gelcek işte ben napmışım ne ayıbım olmuş dicek gelde ona acıklama yap sonra senın diline düştügüm gibi onunda düşücem daha ne oolsunnn

Tamam peki sus çaktırma Buse duymasın

Birde buse öğrenmesin

az daha bağırr az daha duymadı

ay varya kesin oyuna daldı dün gecemi ne öyle yazmış oyuna daldım sohbet almış başını gitmiş yazmışşşş

Aaaa ne bağırdım kii ben sankii CEYDANINN SMİLELERİN BAZILARINA ALERJİSİ VARRR BUSEE dedimmm sankiii dedim
Demedimkii dedimmii
:44:

Aaaa ne bağırdım kii ben sankii CEYDANINN SMİLELERİN BAZILARINA ALERJİSİ VARRR BUSEE dedimmm sankiii dedim
Demedimkii dedimmii
:44:

zeynepppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

sana edeceğim en büyük beddua CAPS LOCK tuşunun bozulmasıdırrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…