erkek milleti işte deli etmek en iyi yaptıkları şey
dolduraım gel
ohh yaa şafak az kalmışş kocan olmasına az kalmış daha ne ister insannn askerden gelince hemenmi nişann canım??
İyi akşamlar canım hoş geldin
Hoşbulduk canım nasılsın ?
Bana sorduğun nasılsın sorusuna önümüzdeki 10 gün dahil aynı cevabı veririm canım benim
Süperim çok mutluyum her şey çok güzel hayat toz pembe
Sen nasılsın iyimisin
Ne güzel tatlım nazar değmesin inşallah
Benim canım sıkkın biraz
Ne oldu tatlım :26:
Bende atladım yazıyorum süper felan
Canım söylüceksin tabi olurmu öyle şey senin mutluluğun benide mutlu eder
Bizim mehtap işiyle ilgili yine,ailesi sorun çıkardı da
Diyorsun ama kendin kayboluyorsun kuzum
İyi akşamlar kızlar..
Öyleyse ne mutlu bana
Ama neden nasıl bir sorun bu tam olarak
evet diyorum kayboluyorum pc o kadar yavaşki baydı beni kendisine gelene kadarr içim şişiyo burda
iyi akşamlar canım benmm
evet diyorum kayboluyorum pc o kadar yavaşki baydı beni kendisine gelene kadarr içim şişiyo burda
iyi akşamlar canım benmm
Ya babası yeni bir işe girdi bir ay oldu izin alamam demiş halbuki alırım demişti bize.
Anneside yanlız gitmek istemiyor bugün altuğ kızmış ailesine neden umutlandırdınız ozaman bizi diye
bende arayıp sordum gidicez ama tarih belli değil biz sana haber veririz üzülme diyolar..
Teskerede gidelim dedi hatta annesi ne anlamı kalır teskerede gitmenin ya.
Çok moralim bozuk zeynep anlatamam ben o kadar hayal kurmuştum önce benim ameliyat sonra bu sebep,yine erteleniyor yine..
Anlıyorum o görüşmenin ne kadar değerli olduğunu çok iyi anlıyorum
Teskerede bi manası yok nasıl olsa geliyor göürüşeceksiniz
Peki neden yalnız gitmiyorsun canım
Canım benim ilk 6 ay çok çok dikkatli olmam lazım başıma bişey gelir diye istemiyor kimse yanlız gitmemi..
Zaten ulaşım zor geceden çıkmak lazım falan,
yalnız gidemem zaten gitsemde bir anlamı olmaz evciye çıkaramam 1 saat zor görürüm
Ya babası yeni bir işe girdi bir ay oldu izin alamam demiş halbuki alırım demişti bize.
Anneside yanlız gitmek istemiyor bugün altuğ kızmış ailesine neden umutlandırdınız ozaman bizi diye
bende arayıp sordum gidicez ama tarih belli değil biz sana haber veririz üzülme diyolar..
Teskerede gidelim dedi hatta annesi ne anlamı kalır teskerede gitmenin ya.
Çok moralim bozuk zeynep anlatamam ben o kadar hayal kurmuştum önce benim ameliyat sonra bu sebep,yine erteleniyor yine..
Tatlım bugün nasılsın ?
400lerin bitmesine az kalmış
Yinede kaybolma
Slm kizlar nasilsiniz? Safak 34 istanbul olduk saka maka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?