Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ii yapmışsın cnm..ben sabahladığım için gündüz baya uyuom o yüzden senin uykunda benimkiyle takılıodur

takıldı valla canım sen nie sabahlıon?? okuyonmu napıyonn

iyi geceler cnım

tv,net fln zaman geçio sonra askerim uyanıo sabaha karşı fln öle geçio sabah uyuyom..

valla bu aralar tek kalem oynattığım her gün yazdığım defterim..he bide kitap okuom..

Bizimde öleydı bı zamanlar hıc merak etme nerde askerın cnm?

tv,net fln zaman geçio sonra askerim uyanıo sabaha karşı fln öle geçio sabah uyuyom..

valla bu aralar tek kalem oynattığım her gün yazdığım defterim..he bide kitap okuom..

ohh ne güzelll canım :))
annem kalktı yaw yat diyo bana sonra görüşürüz olurmu
öptüm seni hadi hayırlı geceler

kuzumm bendee çok mutluyumm yaa cuma günü sabaha kadar konuştukkk cumartesi akşama kadar yattım akşam nişana gittimm sonra tekrar sabaa kadar konuştuk dün akşama kadar yatımmm bu sabah mesajının ardından sesiyle uyandımmmm mutluyumm çokk

ama sabah yol buz tutmuşş serviss yokuş aşaağı inerkennn döndüüüü aklım çıktııı adam frene bastı nerdeyse takla atcaktık allah koruduuu
Günaydın ümrancımmm hafta sonunu alışveriş yaparak geçirdiğim için mutluyum huzurluyum pazartesine büyük bi performansla geldimmm Sen nasılsın bakalımm pazartesi sendromunu atlattın mı ?

amannnn kuzummm o kadar güzel olaydan sonrada böyle bişey yaşaman allah korumuş valla bu havalar çok tehlikeli 2011 son haftasında hava buz gbi yeni yıla veyeni yaşıma nasıl gircem hiç bilmiyorum

yıl başı doğum gününde dimiiiiii kuzumm hemenn bir hatırlatma fslı yaptın ama senin yerine face hatırlatıyor bee kuzummmm ağırdan sat azıcıkk :)))
amannnn kuzummm o kadar güzel olaydan sonrada böyle bişey yaşaman allah korumuş valla bu havalar çok tehlikeli 2011 son haftasında hava buz gbi yeni yıla veyeni yaşıma nasıl gircem hiç bilmiyorum

:92: 26.12.2011 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...88 mujuum...

...91 diptisdiptis...

...92 ecm...

...93 miracletly...

...111 parlayanyildizim...

...137 cadikazani23...

...143 saykopat...

...145 beggy_...

...145 benzen...

...146 deryaW...

...146 buseh...

...147 yarimm1...

...147 yudum2602...

...147 AYSIZGoKYuZu...

...149 sultan90...

...169 peaches...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...224 askerinkalbi...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...232 minnik...

...240 ehy_ea...

...240 Eylemsaglam...

...241 mylovem...

...241 ysmehmt...

...241 ozkanbetul...

...242 SezgiLim1905...

...242 m3rc3m...

...243 nrykrkmz...

...244 stilex...

...247 acbn...

...262 bed0oykum...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...325 eti_cin...

...335 esraburak...

...345 esra5353...

...345 celinees...

...346 romromela...

...348 gizem4191...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...423 CeyDa...

...425 pamuksekerr32...

...425 yesim. ...

...427 p_i_n_a_r...

...428 flores...

...429 okyanus1...

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…