ay ne bilim canım sıkılıyo uykum gelemedi bi türlü nerelere gittiyse gözü kör olasıca
kimse benle konuşmuyo yada ben kimseylee işte öle karışık bişiler boş sayfata bakacamıza güzel şeycikler okuyalım didim
gelcek gelcek 423 gün sonra
ii yapmışsın cnm..ben sabahladığım için gündüz baya uyuom o yüzden senin uykunda benimkiyle takılıodur
kızlarr ben çıkıyorumm iyi gecelerr öpüyorum hepinizii
şafakkkk 425
kızlarr ben çıkıyorumm iyi gecelerr öpüyorum hepinizii
şafakkkk 425
takıldı valla canım sen nie sabahlıon?? okuyonmu napıyonn
iyi geceler cnım
ay ne bilim canım sıkılıyo uykum gelemedi bi türlü nerelere gittiyse gözü kör olasıca
kimse benle konuşmuyo yada ben kimseylee işte öle karışık bişiler boş sayfata bakacamıza güzel şeycikler okuyalım didim
gelcek gelcek 423 gün sonra
sen mele istiosan tatlım nası olıyım bi gün daha eksildi teççsen nie böle sözler yazıosun bakiimm
hoşgeldin kankam
tv,net fln zaman geçio sonra askerim uyanıo sabaha karşı fln öle geçio sabah uyuyom..
valla bu aralar tek kalem oynattığım her gün yazdığım defterim..he bide kitap okuom..
Hoşbulduk kankiştoş
ohh ne güzelll canım :))
annem kalktı yaw yat diyo bana sonra görüşürüz olurmu
öptüm seni hadi hayırlı geceler
Bizimde öleydı bı zamanlar hıc merak etme nerde askerın cnm?
bendeeeeeeeeeözledim valla heeeeeeeeeee
olur tatlım ii geceler bende öpüorum seni
yazmadan cıkamadımerzincanda canım acemide
hadi sanada iyi geceler seninki nerde yaptı
Günaydın kızçelerrrrrrrrrr
günyadınnn büşşşşş naberrrrr
Günaydın ümrancımmm hafta sonunu alışveriş yaparak geçirdiğim için mutluyum huzurluyum pazartesine büyük bi performansla geldimmmSen nasılsın bakalımm pazartesi sendromunu atlattın mı ?
kuzumm bendee çok mutluyumm yaa cuma günü sabaha kadar konuştukkk cumartesi akşama kadar yattım akşam nişana gittimm sonra tekrar sabaa kadar konuştuk dün akşama kadar yatımmm bu sabah mesajının ardından sesiyle uyandımmmm mutluyumm çokk
ama sabah yol buz tutmuşş serviss yokuş aşaağı inerkennn döndüüüü aklım çıktııı adam frene bastı nerdeyse takla atcaktık allah koruduuu
amannnn kuzummm o kadar güzel olaydan sonrada böyle bişey yaşaman allah korumuş valla bu havalar çok tehlikeli 2011 son haftasında hava buz gbi yeni yıla veyeni yaşıma nasıl gircem hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?