yıl başı doğum gününde dimiiiiiikuzumm hemenn bir hatırlatma fslı yaptın ama senin yerine face hatırlatıyor bee kuzummmm ağırdan sat azıcıkk :)))
yok kuzum öyle bi niyetim yoktu napıcağımı gerçekten bilmiyorummm
günaydın kızlar,
iyi haftalar,
nişan albümü oluşturdum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/albuml...l#post22339612
bakmak isterseniz buyrun burdan bakabilirsiniz:)
Ellerine sağlık datlum:92:26.12.2011 :92:
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...146 deryaW...
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
.
bakalım bakalım kuzum günaydın kızlar,
iyi haftalar,
nişan albümü oluşturdum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/albuml...l#post22339612
bakmak isterseniz buyrun burdan bakabilirsiniz:)
bendeeeeeeeee
bellı olmadımı cnm usta bırlıgınız? Bızım usta BİTLİS di.
kuzumm bendee çok mutluyumm yaa cuma günü sabaha kadar konuştukkk cumartesi akşama kadar yattım akşam nişana gittimm sonra tekrar sabaa kadar konuştuk dün akşama kadar yatımmm bu sabah mesajının ardından sesiyle uyandımmmm mutluyumm çokk
ama sabah yol buz tutmuşş serviss yokuş aşaağı inerkennn döndüüüü aklım çıktııı adam frene bastı nerdeyse takla atcaktık allah koruduuu
yinee aşkımlaa konuştumm kiiiiiii özlemişş beniii hahaha kızlarr dün gece çok güldükkk annem kahkahalarıma uyanmış ne o cilveleşiyonuzmu diye üzerime yürücekti az kaldıııbunları niye yazıyorum bilmiyorum çok canım sıkıldı beeeee
Tünaydınnnnnnnnnn güzel bi hafta diliyorum herkeseTez geçsin inşallahhh 2011in son haftası
kesinlikle çabucak bitsin de şafaktan düselim
yine kimsecikler yokkkkkkkkkk
Canım bu gelinliğin aynısını amcamın kızı düğnün de giydi.
Çok güzel ve çok şık ben çok beğenmiştim
Üsütünde de çok güzel durmuştu
Ben geldimmmm
merhaba kızlar.uzun süredir nete giremedim.size haberlerim var.
askerimin yemin töreni 23 aralıkta oldu.ben izmire gittiğim için yemin törenine gidemedim.veee en önemlisi şansa bakınki askerimin usta birliğide izmir gaziemire cıktı:) şuan izmirdeyim ve bu hafta sonu askerimi ziyarete gidicem çok mutluyummmmm:) sonrada memleketime döncem.çok sanslıyız vallahi:)
Selam kızlaarr mululuktan uçuyoruuumm..
Cuma günü yemin töreni vardı aşkımın Burdur'a gittik hava berbattı yağmur,çamur vs. ama aşkımı görmeye değerdi o kalabalığın içinde çok zor bulduk aşkımı..
Aldık vee evimize geldik.
Yemeklerimi çayımı bile çok özlemiş bitanem.Ben zaten orduya yetecek kadar hazırlık yapmıştım 1 gün önceden yeteri kadar doyurdum aşkımı
Çok hasta aşkım faranjit olmuş.
Bugun de dr.a gittik ilaç falan kullanıyo biraz daha iyi oldu.
Bu akşamda yıkadığım kıyafetlerini katladım bavula yerleştirilcek.çok zordu tabii...
Şimdi o dışarı çıktı bende fırsattan isitfade yarenlerimle paylaşayım mutluluğumu dedim.
Tekirdağ yolcusu aşkım
Hiç gitmesin hep yanımda kalsın istiyorum
Özlem gidermek için 1 hafta yetmez kiii
Neyse kızlar görüşürüz sonra ben çıkıyorum hepinizi öptümm
merhaba kızlar.uzun süredir nete giremedim.size haberlerim var.
askerimin yemin töreni 23 aralıkta oldu.ben izmire gittiğim için yemin törenine gidemedim.veee en önemlisi şansa bakınki askerimin usta birliğide izmir gaziemire cıktı:) şuan izmirdeyim ve bu hafta sonu askerimi ziyarete gidicem çok mutluyummmmm:) sonrada memleketime döncem.çok sanslıyız vallahi:)
Selam kızlaarr mululuktan uçuyoruuumm..
Cuma günü yemin töreni vardı aşkımın Burdur'a gittik hava berbattı yağmur,çamur vs. ama aşkımı görmeye değerdi o kalabalığın içinde çok zor bulduk aşkımı..
Aldık vee evimize geldik.
Yemeklerimi çayımı bile çok özlemiş bitanem.Ben zaten orduya yetecek kadar hazırlık yapmıştım 1 gün önceden yeteri kadar doyurdum aşkımı
Çok hasta aşkım faranjit olmuş.
Bugun de dr.a gittik ilaç falan kullanıyo biraz daha iyi oldu.
Bu akşamda yıkadığım kıyafetlerini katladım bavula yerleştirilcek.çok zordu tabii...
Şimdi o dışarı çıktı bende fırsattan isitfade yarenlerimle paylaşayım mutluluğumu dedim.
Tekirdağ yolcusu aşkım
Hiç gitmesin hep yanımda kalsın istiyorum
Özlem gidermek için 1 hafta yetmez kiii
Neyse kızlar görüşürüz sonra ben çıkıyorum hepinizi öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?