Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yeşimcimm canım benimm çok sevindim kavuşmanıza sonundaa inşallah beklediğimiz şey olmamıştırrr :)) Onun dışındaaa geçmiş olsun yarinee kıyamamm ben sizee yaaa yavuz paşamı anlat sevindimi naptı babaşkosunu görünceeee ne güzel bir mutlulukturrr Allah birdaha ayırmasın kuzumm

Ooo gelinlikler bakilmaya baslanmis rinaaaa rina rinaaaa

evettt bizde başlasak iyi olucakk artık gerçi ben giyindim ama artık evlenmek istiyorummm erken mi bilmiyorum erken diyenlere inatt size ne uleynnn bu benim hayatım sıkıyosa 460 sen bekle demek istiyorummm hahaha

kuzummm sormaa ya inanamıyorum zaten tpiği ilk buldugumda şafağım 94tüüüü şimdi 48 yarısııı nerdeyse baksanaa yaaaa
ümmoşşşşşşşş kızzzzzzzzzzzz ne güzel olmuş şafağın valla maşşallahhhhhhhh 59da fln görmüştüm

Kizlarrr yesimin askeri nerde acep biliyormusunuz tekirdagda yazmisda benim nisanlimda tekirdag cerkezkoyde belkide ayni yerdelerdir :)

Şafak 48 azz kaldıı azzzzzz

kızz zeynoşşş sen bugün yarinimi gördünnnnn aaaa

Canım benimki izinde burdaya görüşüyoruz

maşallah kuzuma benim yaa her gününüz böyle geçsin inşallah bitanem

amiiiiin.. şubatta inşallah nasipse

Aminnn canım aminnn
Tez zamanda sanada nasip olurda senide dinlerizz inşşş

kızlar hepinize ii gecelerrrrrrr dizilerimi izlemeye gidiorum..belki gece gelirim..öpüorum sizi

Son düzenleme:
iyiyimm kuzummm nolsunnn eltişimle konuşuyorumm sizinle konuşuyorumm iyiyim keyfime dicek yok birde osmantoşum arasaa ohhhhh :))) senden naber

ohh ohh maşallahh :)) bende iyiyim canım nolsunnnn şafak attırdık anca geçti zaman beee.. bide benimki bugun aramadı biliyonmu o aramyınca farkettimki zaman hiçmi hiç geçmiyo hani zorlama falan değildee şafağı attıramıyorum bi türlü

Canım benimki izinde burdaya görüşüyoruz

Aminnn canım aminnn
Tez zamanda sanada nasip olurda senide dinlerizz inşşş

amin canım yaa buraya geleceği belli değil gelmeyedebilir

kızlar hepinize ii gecelerrrrrrr dizilerimi izlemeye gidiorum..belkigece gelirim..öpüorum sizi

iyi geceler canımmm ne dizilermiş ayol bitmek bilmediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…