ohhh vallaaa siz yaşıyorsunuzz kızımm yaaa ben sadece nefes alıyorumm hahaa
ohh ohh maşallahh :)) bende iyiyim canım nolsunnnn şafak attırdık anca geçti zaman beee.. bide benimki bugun aramadı biliyonmu o aramyınca farkettimki zaman hiçmi hiç geçmiyo hani zorlama falan değildee şafağı attıramıyorum bi türlü
amin canım yaa buraya geleceği belli değil gelmeyedebilir
iyi geceler canımmm ne dizilermiş ayol bitmek bilmediiii
Ohhhh kuzumm maşallahhh sill gitsin kızımm karala hattaaa yırt atttttt :)))
maşallah canım çoğu gitmiş azı kalmış
aaa kuzummm ne kaldı şurda kavuşmanaaa şuan görüşüyor olmaktansa senın gibi askerliği bitiriyor olmayı binlerce kez tercihh ederdim
hele bi bitsin pinçik parça etmezsem
teşekkür ederim canıımeveeet darısı hepimize inşallah tez zamanda
Öyle deee 7 aydır görmeyince insannnnnn böyle oluyor işte kuzummmm
Şu hikayeyi bi dinleyemedim askerimde geldi hep kaldı.
Pekis enın onun yanına gitme şansın varmı
hele bi bitsin pinçik parça etmezsem
teşekkür ederim canıımeveeet darısı hepimize inşallah tez zamanda
artık seninki gittiginde canım anlatırım o zaman :))
bak bunu hiç düşünmedim ama olmaz gibi
bi kere ailemden gizli gittim ama bi daha cesaret edemiyorum :26:
amin canım amin sağol
Sanırım biraz anlayabiliyorum çunku acemiliğimiz 5 ay surduğunde 5 ay görüşememk fena çarpmıştı bizi amam bitiyorr işte ne kaldı görüşmenize
Hmmm imaknınız varsa değerlendirin canım hasret bindikçe zor oluyor katlanmak
Bak ümrandan pay biç
O ne akdar zor olduğunu söyluyor ne yapın ne edin görüşün
Hmmm imaknınız varsa değerlendirin canım hasret bindikçe zor oluyor katlanmak
Bak ümrandan pay biç
O ne akdar zor olduğunu söyluyor ne yapın ne edin görüşün
Azz kaldı azz diyip duruyorum kuzumm bendee bakalım inşallahh bir kavuşsakk kısmetse herşey yoluna girecek amaaaa Allahın izniylee Babanem falan artık nasıl gidiyor demeye başladıı :) :) Yüzümü asık görünce ayrıldınız mı diyor bende şaka olsun diyeee çok beklersin diyorumm İnşallahh Gelse de Söz Nişan topicikleri açsamm çeyize başlasammm kızzzzçok mu şey istedimmmmmm:44:
hasret çekmek ne demek çok iyi bilirim 4.5 senedir çekiyorum ben hasretsiz şanslısınız sevgililleriniz gelince sizin oldugunuz şehire geliyo evleri var ailesi var benimkinin benim oldugu yere gelmesi bi lütuf kalacak yer para herşey problem siz çok şanslısınız değerini bilin
Bir zahmet görüşsünlerrrrr yaniiiiii kuzumm bir daha ele geçicek mi bu günlerr yaa Yaşamışlığıyla kalıcakk geriye bakınca anılarla hayat buluyor tekrarrr Dimi amaaaaa
hasret çekmek ne demek çok iyi bilirim 4.5 senedir çekiyorum ben hasretsiz şanslısınız sevgililleriniz gelince sizin oldugunuz şehire geliyo evleri var ailesi var benimkinin benim oldugu yere gelmesi bi lütuf kalacak yer para herşey problem siz çok şanslısınız değerini bilin
Ne çok şeyi hakkın olanı istiyorsun bu askerlik yedi bitirdi bizii anlatamam
Sen açta artık senı burlarda değill çeyiz topiklerindeee görelimmmm
Bakalımmmran ne almış nişanlığı ansıl gelinliği güzelmi artık onlardan konuşalım
Ahhh ahhh nerde daha çok var kızımm yaaabiz anca başkalarınkine yorum atarız en azından benn :))
Askerlik verilmesi en zor sınavlardan biri gerçektennn
Bencee sizde şanslısınzzzz AŞKK uzaktada olsa bırakmamış peşinizi ve yakışmış yakanızaa yaa neberrrrrrr
Umarım canım herşey istediğin gibi olurda görülürsünüz
Evet şanslıyız ama dua edeceğim inş olur işiniz
Canını sıkma yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?