Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şu hikayeyi bi dinleyemedim askerimde geldi hep kaldı.

Pekis enın onun yanına gitme şansın varmı

Şu hikayeyi bi dinleyemedim askerimde geldi hep kaldı.

Pekis enın onun yanına gitme şansın varmı

artık seninki gittiginde canım anlatırım o zaman :))
bak bunu hiç düşünmedim ama olmaz gibi
bi kere ailemden gizli gittim ama bi daha cesaret edemiyorum :26:

hele bi bitsin pinçik parça etmezsem

teşekkür ederim canıım eveeet darısı hepimize inşallah tez zamanda

amin canım amin sağol

googlea askerde en çok lazım şey yazdım

sevgiliden; ağır yaptırımlar içeren, uslu duracağına dair noter onaylı taahhütname.

artık seninki gittiginde canım anlatırım o zaman :))
bak bunu hiç düşünmedim ama olmaz gibi
bi kere ailemden gizli gittim ama bi daha cesaret edemiyorum :26:

amin canım amin sağol

Hmmm imaknınız varsa değerlendirin canım hasret bindikçe zor oluyor katlanmak

Bak ümrandan pay biç

O ne akdar zor olduğunu söyluyor ne yapın ne edin görüşün

Sanırım biraz anlayabiliyorum çunku acemiliğimiz 5 ay surduğunde 5 ay görüşememk fena çarpmıştı bizi amam bitiyorr işte ne kaldı görüşmenize

Azz kaldı azz diyip duruyorum kuzumm bendee bakalım inşallahh bir kavuşsakk kısmetse herşey yoluna girecek amaaaa Allahın izniylee Babanem falan artık nasıl gidiyor demeye başladıı :) :) Yüzümü asık görünce ayrıldınız mı diyor bende şaka olsun diyeee çok beklersin diyorumm İnşallahh Gelse de Söz Nişan topicikleri açsamm çeyize başlasammm kızzzz çok mu şey istedimmmmmm:44:

Bak ümrandan pay biç

Bir zahmet görüşsünlerrrrr yaniiiiii kuzumm bir daha ele geçicek mi bu günlerr yaa Yaşamışlığıyla kalıcakk geriye bakınca anılarla hayat buluyor tekrarrr Dimi amaaaaa

Bak ümrandan pay biç

hasret çekmek ne demek çok iyi bilirim 4.5 senedir çekiyorum ben hasret siz şanslısınız sevgililleriniz gelince sizin oldugunuz şehire geliyo evleri var ailesi var benimkinin benim oldugu yere gelmesi bi lütuf kalacak yer para herşey problem siz çok şanslısınız değerini bilin

Ne çok şeyi hakkın olanı istiyorsun bu askerlik yedi bitirdi bizii anlatamam
Sen açta artık senı burlarda değill çeyiz topiklerindeee görelimmmm

Bakalımmmran ne almış nişanlığı ansıl gelinliği güzelmi artık onlardan konuşalım

Bencee sizde şanslısınzzzz AŞKK uzaktada olsa bırakmamış peşinizi ve yakışmış yakanızaa yaa neberrrrrrr

Bir zahmet görüşsünlerrrrr yaniiiiii kuzumm bir daha ele geçicek mi bu günlerr yaa Yaşamışlığıyla kalıcakk geriye bakınca anılarla hayat buluyor tekrarrr Dimi amaaaaa

haklısın canım ama elde olmayan sebepler olabiliyo işte şekil A ben oda çok istiyo yanıma gelmeyi ama... aması var işte nasip ya

Umarım canım herşey istediğin gibi olurda görülürsünüz
Evet şanslıyız ama dua edeceğim inş olur işiniz

Canını sıkma yarın ola hayrola

Ahhh ahhh nerde daha çok var kızımm yaaa biz anca başkalarınkine yorum atarız en azından benn :))

Askerlik verilmesi en zor sınavlardan biri gerçektennn

Ahhh ahhh nerde daha çok var kızımm yaaa biz anca başkalarınkine yorum atarız en azından benn :))

Askerlik verilmesi en zor sınavlardan biri gerçektennn

Niye kuzum askerlik bitiyor başka bi engelmi var artık işi resmiyete dokmek içiin

Bencee sizde şanslısınzzzz AŞKK uzaktada olsa bırakmamış peşinizi ve yakışmış yakanızaa yaa neberrrrrrr

haklısın canım çok güçlü bi bağımız var ama bi yerden patlak veriyo işte nelerimi vermezdim aşkım bugun iş çıkışı seni ben almaya geleyim bu sabah kahvaltıyı beraber yapalım aşkım yarın piknik yapalımmı demesi için bunları yaşamakk engel olmadan gidiceğini düşünmeden yaşamayı o kadar isterdimkii nelerimi vermezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…