Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aman nazar değmesin ozaman canım benimm
Benimki konuşmuş annesiyle ya haftaya yada onsan sonraki hafta demiş
ama ben artık heveslenmiyorum olursa olur gideriz

Sağol canımm

Umarım gönlünce olur bu seferde olurda hasret giderirsiniz.

Seninde güzel güzel haberlerini alır mutlu oluruz burdan

ne bilim pis yedili hiç çekici gelmiyo deli yedili manyak yedili olsa falan izlerdim
yap canım nemlendirme gerekiyo gerçekten üşengeçlik yok
günüm o kadarda dolu geçmedi aslında sıkıldım yine
aslında çalışmam gerekiyo ama benimki dağıtıma gelene kadar calısasım yokkk napıcam bilmiyorm

Hoşbulduk canım nasılsın

Biriii dedikkiii Ceydaanınnn canıı sıkolormuşşşş

hoşgeldin o zaman balküpümmmmmmmmmmmmmm

zeynom benimkinin durumu biraz farklı mangası ceza almış hepsi yani

Umarım bu cezadan kurtulabilirler canım

kızlar hoş geldinizz

Selam Büşra görüşmeyeli nasılsın

Umarım bu cezadan kurtulabilirler canım

amin canımm nolmuş biliyomusun 2 defa askerin biri banyoyu pislemiş anladınmı kim oldugunu bulamamıslar hönk diye kaldım duyunca
o yüzden ceza vermişler bide benımkının arkadaslarından biri egitimde egilirken geriye düşmüş birinin üstüne oda dogru durun diye küfür etmiş benimki biraz sıcak gitmiş tamam dostum benımde üstüme düştüler olablir falan demiş diğeri diklenmiş işte komutan olmasa yapıcamı bilirim diye bide benımkıne bakarak küfür etmiş benımkıde geçirmiş 2 tane

hoşbuldukk canımm nasılsınn
iyiyim canım babamdan vakit buldum hop çöktüm pcnin başına yakında az kaldı pcde bana dayanamayıp çökücek.

iyiyim canım ne olsun iş güç çok yoğun ben işe iş bana yetişmeye çalışıyor ama ikimizde birbirimize yetişemiyoruz

sen ne iş yapıyodun canım yaa

Hay allahım neler oluyor orada yaa
Atraksiyon yok sakin olsunlar biraz başlarına dert almasınlar.
Hem hangi akıllıymış yaa o banyoyu pisletecek kadar ne insanlar var
Söyle askerine her olaya karışmasın sonra çok başı yanar

Oo iş iş nereye kadar kuzum ya
Ne kadar yoğunsun sen böyle
Askerinle ay ne askeri yaa sevgilinle görüşüyorsunuz artık oh

canım orda daha önce acemilik yapan askerler çarşıya çıktıklarında olay yaratmışlar bi dönem o zamandan beri acemi askerlerin dışarı çıkmasını pek istemiyolarmış bahane arıyolar işte

Ooo nasıl bir yere düşmüş senin askerin öyle

öyle valla sabır napıcan

geçmiş olsun cnm askerin için..ama inan herkes aynı değil orda inan tuvaletini lavaboya yapan duymuştum..herkes herşeyi bilemio malesef şartlarından dolayı..

ama zeynep haklı askerin biraz daha sakin olursa onun için daha ii olur yeri gelicek ondan küçükler onun komutanı olcak laf dicekler..inan benim askerimde çok sinirlenir bu konularda ve bizde acemilkteyken böle olay yaşadık üstelik benim askerim birini hastanelik etti..ama Allaha şükür ceza almadı..haklı bile buldular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…