Aman nazar değmesin ozaman canım benimm
Benimki konuşmuş annesiyle ya haftaya yada onsan sonraki hafta demiş
ama ben artık heveslenmiyorum olursa olur gideriz
Sağol canımm
Umarım gönlünce olur bu seferde olurda hasret giderirsiniz.
Seninde güzel güzel haberlerini alır mutlu oluruz burdan
Hoşgeldin kuzuumm
Ben çok seviyorum o diziyi ya acaip komik orço ve zeki karakterlerine bayılıyoruz ailecekİsmini niye sevmiyosun ki
He maske yapıcam uçları çok kuru ya nemlendirmem lazım,saçların küsmemiştir inşallah uzamıyor ya sonra..
Uzun saç güzel ama bakımı zor gerçekten benimde uzun baya.
Günün dolu dolu geçmiş yani evde geçmiyor hiç zaman bende yarın dışarı atıcam kendimi
Hoşbulduk canım nasılsın
Biriii dedikkiii Ceydaanınnn canıı sıkolormuşşşş
kızlar hoş geldinizz
zeynom benimkinin durumu biraz farklı mangası ceza almış hepsi yani
ne bilim pis yedili hiç çekici gelmiyo deli yedili manyak yedili olsa falan izlerdim
yap canım nemlendirme gerekiyo gerçekten üşengeçlik yok
günüm o kadarda dolu geçmedi aslında sıkıldım yine
aslında çalışmam gerekiyo ama benimki dağıtıma gelene kadar calısasım yokkk napıcam bilmiyorm
hoşgeldin o zaman balküpümmmmmmmmmmmmmm
kızlar hoş geldinizz
Umarım bu cezadan kurtulabilirler canım
Selam Büşra görüşmeyeli nasılsın
iyiyim canım babamdan vakit buldum hop çöktüm pcnin başına yakında az kaldı pcde bana dayanamayıp çökücek.hoşbuldukk canımm nasılsınn
Selam Büşra görüşmeyeli nasılsın
iyiyim canım babamdan vakit buldum hop çöktüm pcnin başına yakında az kaldı pcde bana dayanamayıp çökücek.
iyiyim canım ne olsun iş güç çok yoğun ben işe iş bana yetişmeye çalışıyor ama ikimizde birbirimize yetişemiyoruz
amin canımm nolmuş biliyomusun 2 defa askerin biri banyoyu pislemiş anladınmı kim oldugunu bulamamıslar hönk diye kaldım duyunca
o yüzden ceza vermişler bide benımkının arkadaslarından biri egitimde egilirken geriye düşmüş birinin üstüne oda dogru durun diye küfür etmiş benimki biraz sıcak gitmiş tamam dostum benımde üstüme düştüler olablir falan demiş diğeri diklenmiş işte komutan olmasa yapıcamı bilirim diye bide benımkıne bakarak küfür etmiş benımkıde geçirmiş 2 tane
iyiyim canım babamdan vakit buldum hop çöktüm pcnin başına yakında az kaldı pcde bana dayanamayıp çökücek.
iyiyim canım ne olsun iş güç çok yoğun ben işe iş bana yetişmeye çalışıyor ama ikimizde birbirimize yetişemiyoruz
Hay allahım neler oluyor orada yaa
Atraksiyon yok sakin olsunlar biraz başlarına dert almasınlar.
Hem hangi akıllıymış yaa o banyoyu pisletecek kadar ne insanlar var
Söyle askerine her olaya karışmasın sonra çok başı yanar
Oo iş iş nereye kadar kuzum ya
Ne kadar yoğunsun sen böyle
Askerinle ay ne askeri yaa sevgilinle görüşüyorsunuz artık oh
canım orda daha önce acemilik yapan askerler çarşıya çıktıklarında olay yaratmışlar bi dönem o zamandan beri acemi askerlerin dışarı çıkmasını pek istemiyolarmış bahane arıyolar işte
Ooo nasıl bir yere düşmüş senin askerin öyle
öyle valla sabır napıcan
bu arada ben geldimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?