kızlar çok yoğunum yemeğe gidiyorum şimdide sizi çok özledim geldiğimde yazıcammmm çok öptüm sizi
büşüm naberbennnnn geldimmmmmm
Yeşimcimm canım benimm çok sevindim kavuşmanıza sonundaa inşallah beklediğimiz şey olmamıştırrr :)) Onun dışındaaa geçmiş olsun yarinee kıyamamm ben sizee yaaa yavuz paşamı anlat sevindimi naptı babaşkosunu görünceeee ne güzel bir mutlulukturrr Allah birdaha ayırmasın kuzumm
selam kızlar napıyosunuzzzzzzbugun aşkoşuma birsürü şey aldımmmm çok iyiyim ama ona sinirliyim
Selamm Ceydaa neler aldın bakalımm
Neden sinirlisinnn
Yine süper bir gün bitti.
Niçin zaman beraberken çok hızlı geçiyorda
Ayrı olduğumuza bi ağırlık çöküyor anlamıyorum
Ceyda geçmiş olsun canım kesinleştimi bu ceza,ne zaman olmuşkİ ? :26:
zaman öyle canım geçiveriyo hemen onlayken
bilmiyorumki ya nasıl oluyo bu işler öyle dedi ama ararsa daha detaylı öğrenicem niye kavga etmiş kesinmi sanırım çocuk küfür etmiş benimkininde bu durumlarda susma alttan alma gibi bi huyu olmadığı için naptı bilmiyorum
Garip geldi kavgada kaç gun ceza veriyorlardı acaba.
Niye küfür etmiş ki onuda anlamadın karşı taraf oysaki askeriyede kavga küfür felan hep ceza getiren hususlar
Bunlarıda askerler ilk günden bilirler.
Tutanak tutulmuşmuki ?
Merak ettim şimdi ne olmuş öğrenince yaz bana :26:
Şafak 60 Tokat =)
canım hiç bilmiyorum ben uyuyodum zaten 10 gibi falandı aradıgında bunu söylemeden ben bugun bi daha ara dedim sonra bunu söyledi bende kızdım aferin dedim bana moral bozma diyo sana öyle deseler sen naparsın diyo çocugun dedigini dedi artık kim naptı bilmiyorum aramaz heralde kızdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?