Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar çok yoğunum yemeğe gidiyorum şimdide sizi çok özledim geldiğimde yazıcammmm çok öptüm sizi

Sağol canım benimm:)evet canım beklediğimiz olay gerçekleşti maalesef amaaa çok kısa sürdü dolayısıyla pek engel teşkil etmedi gerçi pek umrumuzda da olmazdı yani
Sağol hayatım geçti sayılır ilaçlarını düzenli kullanıyor daha iyi.
Yavuz yüzüme bakmıyo pabucum dama atıldıııııı babasının tepesnden inmiyo ben sarılınca bana "git benim babam" diyo
Cuma günü teslim olması gerekiyo ilk defa ayrı giricez yeni yıla.Napalım işte canım böyle ben ara ara havadisleri vericem öptümmm

kızçeleeeer
ayyy bugün yine çoooooook yoğunum çok yoruluyorum ama gün çabuk geçiyor diyor seviniyorum
sanırım deliriyorum neyseki az kaldı doğan güneş dedikten sonra toparlanırım umarım

selam kızlar napıyosunuzzzzzz bugun aşkoşuma birsürü şey aldımmmm çok iyiyim ama ona sinirliyim

Selamm Ceydaa neler aldın bakalımm
Neden sinirlisinnn

selam canım hoşgeldinn
ne aldım biliyomusun
vücut kremi
ayna
bir küçük bir büyük tırnak makası
6lı peçete
2tane kolonya biri normal biri parfümlü
3tane diş fırçası
2 tane diş macunu
5li sabun
2li lif
dudak koruyucu
pamuk
kürdan
yara bandı
vazelin
deodorant
çorap

daha ne alsamki

biriyle kavga etmiş 1 haftamı 2 haftamı ne çarşı cezası almış uykuluydum tam anlamadım bi dahaki aradıgında detaylı öğrenicem kafasını kırdıgım

Yine süper bir gün bitti.
Niçin zaman beraberken çok hızlı geçiyorda
Ayrı olduğumuza bi ağırlık çöküyor anlamıyorum

Ceyda geçmiş olsun canım kesinleştimi bu ceza,ne zaman olmuşkİ ? :26:

zaman öyle canım geçiveriyo hemen onlayken
bilmiyorumki ya nasıl oluyo bu işler öyle dedi ama ararsa daha detaylı öğrenicem niye kavga etmiş kesinmi sanırım çocuk küfür etmiş benimkininde bu durumlarda susma alttan alma gibi bi huyu olmadığı için naptı bilmiyorum

Garip geldi kavgada kaç gun ceza veriyorlardı acaba.
Niye küfür etmiş ki onuda anlamadın karşı taraf oysaki askeriyede kavga küfür felan hep ceza getiren hususlar
Bunlarıda askerler ilk günden bilirler.
Tutanak tutulmuşmuki ?
Merak ettim şimdi ne olmuş öğrenince yaz bana
:26:

canım hiç bilmiyorum ben uyuyodum zaten 10 gibi falandı aradıgında bunu söylemeden ben bugun bi daha ara dedim sonra bunu söyledi bende kızdım aferin dedim bana moral bozma diyo sana öyle deseler sen naparsın diyo çocugun dedigini dedi artık kim naptı bilmiyorum aramaz heralde kızdım ya

Niye kızıyorsun canım sende hemen.
Bir sakince dinle adam zaten ceza almış.

Bizimde böyle bi ceza alma olayı geldi başımıza iştimaya geç kalmaktan
İçimden neler sayıyordum ama adam zaten üzülmüş tamam olur geçer fena filan dedim
Ama ceza almadan bu işten sıyrıldıktan sonra ağzıma geleni saymıştım çok üzülmüştüm çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…