Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar Allah hepinize sabır versin..içinizi karartmak istemem ama gerçekten seviyorsanız ve ileride bir ömür boyu yaşayabileceğim adam diyorsanız,beklemek çok zor günler saatler geçmek bilmiyor helede tezkeresini almasına çok az kısa bir süre kalmasına yakın..

ben 60 ve 50 lerde tıkandım. herkeste zor olduğunu söylüyor o şafakların.
şimdide bir umut var ama insan inanamıyor. bitçekmi bitmicek miii bi garip hallerdeyim.

ay insan inanamaz valla geldiğinde hala izne gelmiş gibi düşünürüm ben..

süperim ben yaaaaaaaa

tebrik ederim kuzum çok güzel olmuşşşşş

Son düzenleme:
ay insan inanamaz valla geldiğinde hala izne gelmiş gibi düşünürüm ben..

tebrik ederim kuzum çok güzel olmuşşşşş

sağol canım ya walla listeyi kendin paylaşmak daha bi hoş oluyomuş bende bu listenin en tepelerine çıkıcam şimdi en altlarda olsamdaa

kuzum ya inan listede bi üste çıktıkçainsan daha bi umutlanıp sabırsızlanıo..o seneden düşünce sana moral olucak..

oww evett öyledir eminimmmmmm tickerımda 1 year görmeye son 1 ay 3 hafta 2 gün var
399 görmeye ise 20 gün var ocak 19 yuppiii

1 haftadır yine nişanlımla konuşmuyoruz ne içim bi askerlik oldu hep kavgayla geçti günlerimiz...ve gelince bitecek durmadan küfür eden bi nişanlı kızlar ben de mi var problem onda mı anlamadım kim derya nişanlısına kahbe diye bide askerdeyken artık gururuma yediremiyorum 7 yıldır konuşuyoruz 2 yıldır nişanlıyız artık onun rahatlığımı var bilmiyorum ama ben istemiyorum böle koca ne yapacam ben allahım...

Canımm yaa askerlik bazılarını değiştiriyor diyorlar ya belki öyle bişreydir senin ki nerde askerlik yapıyor ve hayatında ani yıkımlar yaşadımı tuhaf geldi bana insan sevdiği bunca yılını verdiği insanaa nasıl kahpe derr yaaaaa ama az kalmış biraz dahaa sabırr tatlım birşeyde diyemiyorumm konunun içeriğini öğrenmedenn durup dururken küfürler ediyorsa işin zorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…