342 ..
şu 40'lardan da bir kurtulabilseydik iyidi..
sonragelsin 30'lar.. gelsin 20'ler.. gelsin 10'lar ve Gelsin 200'lerrr
.
ellerine sağlık canımsüperim ben yaaaaaaaa
damlam şimdiye kadar şafağımı hep senin sayende takip edebildim, unutunca senin listene baktım, çok emeğin geçti, çok sağol canım benimHehe onu simdilik yapiyorum ben
aynen tertip yaa, ben de hatırlıyorum o günleri, topiğe ilk geldiğimde cadıkazanı, dıptısım, latilokum ve zeynelimle tanışmıştım ilkdamlacım ya bugüne kadar listeyi yaptığın için ellerine sağlık valla
sana ilk benide listeye alırmısın dediğim zamanlar geldi aklıma ne kadar zaman geçmiş valla..
Allah yardımcın olsun, Allah'tan hayırlısını iste1 haftadır yine nişanlımla konuşmuyoruz ne içim bi askerlik oldu hep kavgayla geçti günlerimiz...ve gelince bitecek durmadan küfür eden bi nişanlı kızlar ben de mi var problem onda mı anlamadım kim derya nişanlısına kahbe diye bide askerdeyken artık gururuma yediremiyorum 7 yıldır konuşuyoruz 2 yıldır nişanlıyız artık onun rahatlığımı var bilmiyorum ama ben istemiyorum böle koca ne yapacam ben allahım...
maşallahhh canım yaaagünaydın kızlarr
şafak 37 Kastamonu'ya slm olsun...
sana da kocaman bir maşallahhh canım :Günaydın hatunlarrrr
Şafak 46 azz kaldıı azzzzzz
damlacım ya bugüne kadar listeyi yaptığın için ellerine sağlık valla
sana ilk benide listeye alırmısın dediğim zamanlar geldi aklıma ne kadar zaman geçmiş valla..
bak bakk kıza bak onu kaptırmam diyon yaniiie burdakiler oraya eklenceği zaman napıcaz kuzum plakalara geçincemi oraya ekliozz
1 haftadır yine nişanlımla konuşmuyoruz ne içim bi askerlik oldu hep kavgayla geçti günlerimiz...ve gelince bitecek durmadan küfür eden bi nişanlı kızlar ben de mi var problem onda mı anlamadım kim derya nişanlısına kahbe diye bide askerdeyken artık gururuma yediremiyorum 7 yıldır konuşuyoruz 2 yıldır nişanlıyız artık onun rahatlığımı var bilmiyorum ama ben istemiyorum böle koca ne yapacam ben allahım...
afiyet bal şeker olsun
yavru 81e düşen olduğunda listeden çıkarıyorsun ve bana özel mesaj atark bildiriyorsun
:92:29.12.2011 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
sana mı kaldı ihalesevindim damla kurtulmuş palakalara gelmiş depüklenmeye az kalmışşşş sanada yeni listen hayırlı olsun tez vakitte plakalara gelde sende başkaısna ver
sağoll kuzummmmihale bendee 400 gün falan amiiiiiiiiiiiiiiiiin ağzından bal damlıyor kızzzz
Ceyda listeyi senmi aldın kuzum eline sağlık
senin liste gitti elinden kuzummm naptın aldın mı sen listeyi :26: :44:
gel sarılıyım içimden geldi kız ayy kurban olurum gelcek o günler ben çıkıyorum kuzummm akşam konuşuruz burda olursaneve gidicem
Ceyda listeyi senmi aldın kuzum eline sağlık
Kuş uçmaz kervan geçmez topigiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?