Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İnş canım ..

Benım pek inceleme vaktim olmadı canım demin bi göz baktım baya bi kurcalamam lazımmış.
Bu program nezamandır oyle kıyıda duruyordu boyle ozellikleri olduğunu hiç bilmiyordum

ewt ewt sonra ayrıntısıyla incelicem şimdi ayaküstü yaptım bişeyler..güzel programmış ben onların bu programla olduğunu bilmiodum valla..

ewt ewt sonra ayrıntısıyla incelicem şimdi ayaküstü yaptım bişeyler..güzel programmış ben onların bu programla olduğunu bilmiodum valla..

Burda bu üye hatta Kübra'nın verdiği likteki üye
Sürekli haraketli resimler yapıyor hatta bende ondan bir tane rica edecektim.
Onları photoshop ta yapıyor sanıyordum ben o programı bi turlu başaramıyorum.
Benım köşede kalmış photcape de yaptığını duyunca şok geçirdim bugün meğer beğenmediğimiz program neler yapıyormuş

ewt ewt resim fln yapıodumda bunu bilmiodum valla..ordaki kızda demiş daha ne özellikler var yeni keşfediorum die..

Ohh masallahhhhhhhhh

saolasın kuzummmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn..

Fıstık gibi oğlun olduu

Kızlarr sunaa bakınn yaa cok komikkkk cok güzel yapmışlarrr

ewt ewt resim fln yapıodumda bunu bilmiodum valla..ordaki kızda demiş daha ne özellikler var yeni keşfediorum die..

saolasın kuzummmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn..

Sorma benım beğenmediğim kıyrıtık bir iki resim yaptığım sonrada unuttuğum bu programda ne maharetler varmış

Evet tatlımm yaaa yarılamaya ve 100 lere geçmeye az kaldıı

Tetibimmm yaaaa ne gunler bitirdik şafağıda yarılıyoruz

Hiç bitmeyecek gibi geliyordu ilk gunlerimiz geliyor aklımada

Hiççç hatırlatma yaa neydii o hallerrrrrrr
Gerci arada yine o hallere bürünüyoruz ama olsunnn

Hoşbulduk buseee
Zeynep ve sen gibi bende şoke olmuştum bunları bu program mı yapıyor diyee
Elimizdeki cevherden haberimiz yokmuşş

hoşgeldin küboşş

kızlar ya benimkide zamanında gitseydi şimdi sizle aynı şafağı sayıyo olcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…