Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aaa o neden kızzz

sorma ya bu benim yanıma eylülde geldi 10unda askere gitcek güya oraya gidince vazgecti sezon oldugu için para kazanması gerekiyodu bende bişey diyemedim o 2 ay ailemden gizli konustuk mesajlastık falan onlar eylülde gitti biliyo ama kasımda gitti işte

Ailene söyleseydin anlatsaydın durumu neden sakladın ki canım :44:

tatlım peki nie geç geldi demiceklermi?

Ailene söyleseydin anlatsaydın durumu neden sakladın ki canım :44:

mayısta çıktı askerlik ağustosta gitcekti gitmedi eylülde gitcekti başında yanıma geldi işte ailemede söylemiş hani kasımda gitsem benim için daha iyi diye (bana hiç bişey söylemeden sinir olmuştum zaten) ailemde git dediler aradan çıksın diye hatta annem bana mutfakta gözünü korkut demişti benimkinin gitmesi için çok söyledim ama gitmedi bende yanında olmalıydım para biriktirmesi gerekiyodu sonuçta kendi birikimini harcıcak orda o yüzden sürekli ertelendigi içn aileme söyleyemedim canım sadece benim küçüğüm biliyor oda bi yaş küçük zaten benden ünide

İyi geceler kızlar size
Sohbetiniz bol olsun.
Öptm..

iyi geceler balımm

tatlım peki nie geç geldi demiceklermi?

canım yaza doğru söylemeyi düşünüyorum anneme ve ablama.. babama nasıl söylicz bilmiyorum aslında o kadar sert bi insan değil babamm sağolsun hep anlayışla karşıladı bizi ama nolucagını kestiremiyorum bi yandan kendi kendime sonuçta gitti ve dönüşü yok kızsalarda bi yere kadar diyorum benimki babama söylememi istemiyo yüzüne bakamam diyo geç gittigi içn askerliği uzadı deriz diyoo o konuda ben aileme söyleme tarahtarıyım ama babam nasıl olcak bilmiyormm

İyi geceler kızlar size
Sohbetiniz bol olsun.
Öptm..
Neree kızzz
Madem cıkıyosunn iyi geceler o zaman öptümm

Anlasılan zar zor gitmiş seninkii
Ertele ertele nereye kadarrr kacış olmadıgını anladı desene
Hayırlısı bakalımm

Neree kızzz
Madem cıkıyosunn iyi geceler o zaman öptümm

Anlasılan zar zor gitmiş seninkii
Ertele ertele nereye kadarrr kacış olmadıgını anladı desene
Hayırlısı bakalımm

zar zor gitti ama maddiyattan dolayı ailesinden bişey beklemeyince öyle oluyo..
hayırlısı canım

zar zor gitti ama maddiyattan dolayı ailesinden bişey beklemeyince öyle oluyo..
hayırlısı canım

Canım o zman kendince haklıymışş çocuk
Ailenede böylee anlat durumu kızmazlar ki kızılacak birsey yok ortadaa

hım sölemek de kötü sölememekde sölesen yinemi ertelendi derler sölemesen nie uzadı die kuşkuyla bakarlar..hakkınızda hayırlısı olsun cnm..

ama madem durumundan böle bence söle anlarlar..

Son düzenleme:
Canım o zman kendince haklıymışş çocuk
Ailenede böylee anlat durumu kızmazlar ki kızılacak birsey yok ortadaa

ya zaten eylülde gittigini söylediğimde babam 1 ay falan sormadı hiç napıyo fln diye annem her gün nerdeyse her saat temel napıyomus iyimiymiş ceyda gercekten gittimi doğruyu söyle benim baş önde tabi gidince öyle bi rahatladımki artık rahatça konuşabiliyorum evde onun hakkında telefonlara gizli bakmıyorum hatta temel gittiginde ilk akşam evde onun adını agzıma almışım ablam farketmiş çocuk gitiginden beri ilk defa adını agzına aldın diye söylemişti söylicem ama nasıl :26: babama falan

Ay zor bi durum vallahi yaa
Keske en basından söyleseydınn
Babanın kızmayacagından eminsen söyleyiver gitsinn
Yada annene söylee baban bilmesede olmaz mı

hım sölemek de kötü sölememekde sölesen yinemi ertelendi derler sölemesen nie uzadı die kuşkuyla bakarlar..hakkınızda hayırlısı olsun cnm..

ama madem durumundan böle bence söle anlarlar..

söylicem canım ya içim hiç rahat değil evde bağıra bağıra şafak attıramıyorum
söylemesem ilerde söz nişan oldugunda bişeyler konuşulcak çıkıcak ortaya olmaz olmaz dersin olur riske atmak istemiyorum bunu
sonuçta onun bütün sülalesi kasımda gittigini biliyo hadi onlarda bilmeseydi neyse derdim
bide ben oraya gitmiştim babasıyla falan tanışmıştım işte bu aileme asla sölenmicek bişi

Ay zor bi durum vallahi yaa
Keske en basından söyleseydınn
Babanın kızmayacagından eminsen söyleyiver gitsinn
Yada annene söylee baban bilmesede olmaz mı

bende onu diyorum işte önce en iyisi ablamla anneme söylim onlarlada babama söylemeye karar veririz :26:

Kızlarr ben cıkıyorumm iyi geceler sizedee
Ceydaa bencede dedigin gibi yap önce annene söylee gerisi gelir
Hayırlısı canım
Söylede kurtul derim ben

bende onu diyorum işte önce en iyisi ablamla anneme söylim onlarlada babama söylemeye karar veririz :26:

bencede önce ablanla annene sölemen en iisi..nie ailesiyle tanışman kötümü cnm?

Hayırlısı canım
Söylede kurtul derim ben

ii geceler kuzum..

Hayırlısı canım
Söylede kurtul derim ben

evet canımm önce onlara inşş yaza doğru ama kışın ortasında rehavetinde evden falan atılırsam olmaz yazda sölimki sokaktaa yatarım sıcak sıcak

bencede önce ablanla annene sölemen en iisi..nie ailesiyle tanışman kötümü cnm?

ii geceler kuzum..

ailesiyle tanışmam iyide canım bizim aramızda 14 saat var ben oraya bi çılgınlık yapıp gittim
ailem bilse yollamazlardı bilmiyolar yani anlıcagın
babası falan üvey annesi var agzından kacırmamaları lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…