ümran o söz varyaa 2010suz geçti 2011likte olamadık 2012mizn yılı olsun diyeee bide ona 2013ü eklemişlerrr demişlerkii bunu diyen arkadaslarrr 201'3' in birini almayınnnnnnnnnnn kopmuştumm ilk okuyuncaaaaaaaaaa
geldim kuzum geldiiiiiiiiiimmmm
2013 te çekirdek aile oluruz kuzum inşşş hahahaannemm duymasınnn döverr beniiiiii
hoşgeldinn cidaa nörüyonnn bacımmbüş ve burcu bizim cidayla yaptıgımızz sohpetleri duymasızz altınıza işersinizzzzzzzzzz hahaa aklıma geldikçee gülüyorummmmm
ayy amin kızz aminn ama benim için imkansızzzzzz buannen niyee dövsünn aşkımmmmm yaaa
napam yaa temizlik yapıyom ev topla bulaşık yıka ev kızı oldum iyicebide annem izliyo diye müge anlıyı izliyom düşün halimi
evettt bencede kimse duymasınn ümrüşümm altına işemek ne kelimeeeee
kuzum benim burcummm yaaa amaa yazıkk değil bana beesende vurr vurr gitsinnnn osmannn mesajatmışş facedennnnn seni seviyorum özürdilerim aşkımmm birtanem falan falann göbek bile ataiblirimmmmmmmmmm
çook sevindim burcum yaaa süper bir haberrr buu şanslısınızz vesselammm aydır görüşmüyoruz bir allahın kuluda azıcık nettende olsa birbirinizi görün demediiii vay anasınıı yaaa
hmmm tartıştınız zannımca ama barışmışsınız problem kalmamış
Bende saçlarıma maşa yaptırdım burda bi arkadaşa öğle tatilinde süslendim :108:
Sağol tatlıımmmmmm
Siz bi görüşeceksiniz pir görüşeceksiniz hiiiç ayrılmamacasına
Sizle paylaşıyorum böyle sevinçlerimi ama bi taraftan da üzülüyorum acaba kızıyorlar mıdır bana diye :26:
ecemcim evet, sanırım pazar günü gidiyorum aşkıma... zaten son gidişim olacak, bidaha teskere alırken gideceğim sadece... o yüzden fırsatı değerlendireyim dedim canımDeryaaaaa mehtapmı var yine kuzum ne güzelllll
ecemcim evet, sanırım pazar günü gidiyorum aşkıma... zaten son gidişim olacak, bidaha teskere alırken gideceğim sadece... o yüzden fırsatı değerlendireyim dedim canımdaha doğrusu olmayan fırsatı yarattık, çarşısı kitliydi, özel izin aldı komutanından, öylelikle gidiyorum yani:26: sen ne zaman gidiosun, ne kadar kaldı mehtaba?
ewet pazardan sonra 140 gün daha sabredeceğim...Çok sevindim canımm benim..Şafaklarımızda azaldı zaten sonra sabredersiniz azıcık.
Ah canım ahh bilsem ne zaman gideceğimi şu iki hafta içinde sanırım ya haftaya yada sonraki hafta..
Ailesi sorun çıkardıda
ewet pazardan sonra 140 gün daha sabredeceğim...
canım yaa, ne sorunu çıkardılar ki?
hımmm üzüldüm canım yaa, illa ki onlarla gideceksin di mi, beklememe gibi bi şansın yok tabi:26:teskereye kadar bekledikten sonra ne anlamı var, biraz da seni düşünmeleri lazım, gidip görmen onlara bağlı sanırsam:26:Sorma derya ya yok sömestrda gidelim yok teskereye gidelim vs diye..
Benimkide ocağın 2.haftasına kadar gelecekseniz gelin yoksa gelmeyin dedi denetlemeler vs olucak diye
Onlarda tamam demiş bakalım umutlanmıyorum ama çok sonra daha çok üzülüyorum
Kaç 140 gün geçirdik biz burda oda geçer canımm.
Herkese iyi haftasonları...
Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun şafak arkadaşlarım...
2012 hepimize sağlık, mutluluk, huzur, aşk versin
AŞKerlerimizi bize geri getirsin inşallah...
Aşk dolu güzel bir yıl geçirmemiz dileğiyle
mutlu yıllarrrr...
ŞAFAK 142, MEHTAP 2
kübişim ya basitmiş yaptım valla güzel resimler..zaman ayırınca anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?