kuzumm iptal etme ben cumartesi akşam gelirim sizeyeni yıla beraber girsek güzel olurr kuzummm yarın geceee dimiii o zamann yarın sabahtan gelirsin akşamı birlikte geçiririzzz pazar günü sabahtan dershanem var ama benimm dur bir arayıp soruyumm 1 saat sonra belki iptal ederler yeni yıl oldugu içinnn durr kızzz
Şafak 18 ÇANKIRI'ya selam yola devam
kuzumm iptal etme ben cumartesi akşam gelirim sizesen kursuna git cumarteside ben işlerimi hallederim
oooyyyy maşallah yarıne gidiceksin bizde seni depük depük depükliycezçok heycanlı
HEYCAN VAR MI:18:
ciddiysenn süperrrr fikirr kuzumm ben iptal etmicem zaten edemem çok ders kaçırdım ama belki akşam millet eğlenir kimse gelemz diye dershane iptal ederrr dedim onu bir sorarımmm :)) cumartesi çokta geçe kalmaa kızımmm 2 3 gibi gell hazırlık yaparız akşamaa
TAMAM KUZUCAN MERAK etme mustafaylada konuşym bi hbrleşiriz telefonunu yanından ayırma
Mustafaya kaldıysa işimizzz yaşş bencee kuzum yaaaaaaaaaaaaaa
yaa sen rahat ol kuuzmmm sıkma canınıben sana anlatıcam ben onu yola getiririm
vayyyy anasınııııı büşşşşş hayırdırr kızzzzz yonta yontaaa pısırık mı yaptın çocuuuuu
yok kız daha okadar yontamadımama benimde bi bildiğim var herhalde
Söylesene söylesenee neymişş kuuzummm merak ettim bak şimcikk
bakıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kzuuuu biz aşağıda hani isimler yazıyo ya onları burda toplan okuyucu sayısı falan onları yazmak yasakmış banlanıyomuşsun :S :26: şaşırdımmmmm
gördün müdediğim kadar varmış dimi
aynen öyle deli burası asker bekliyor canları zaten sıkkın bide banlayıp biz sıkmayalım diyolaryazmak yasaktır belki amaa banlanma durumu olsaydı çoktann hiçbirimizin burda işi kalmazdı kuzum hhahaayada diyorlardır deli ne yapsa yeri
varmış kuzum iyikide varmış kızzz
aynen öyle deli burası asker bekliyor canları zaten sıkkın bide banlayıp biz sıkmayalım diyolar
Aynenn katılıyorummm burdannn teşekkür ederimmm :))
sayıgılarımızı iletiyoruz kk'yı çok seviyoruz beğenerek ve severek yazıyoruz :79: :80:
yaşasınn kk en büyük kk
anlamadığım olay ne biliyo musun yaşassın kk En büyük kk diyoruzbu smileyi koyuyoruz ama bakıyorum suratı sinirli desen değil morali bozuk desen değil insan biraz güler dimi kavgaya gdiyor gibi smile baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?