Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzumm iptal etme ben cumartesi akşam gelirim size sen kursuna git cumarteside ben işlerimi hallederim PAZAR GÜNÜ DOĞUM GÜNÜM
Şafak 18 ÇANKIRI'ya selam yola devam

oooyyyy maşallah yarıne gidiceksin bizde seni depük depük depükliycez çok heycanlı

HEYCAN VAR MI :18:

Son düzenleme:
ciddiysenn süperrrr fikirr kuzumm ben iptal etmicem zaten edemem çok ders kaçırdım ama belki akşam millet eğlenir kimse gelemz diye dershane iptal ederrr dedim onu bir sorarımmm :)) cumartesi çokta geçe kalmaa kızımmm 2 3 gibi gell hazırlık yaparız akşamaa
kuzumm iptal etme ben cumartesi akşam gelirim size sen kursuna git cumarteside ben işlerimi hallederim

oooyyyy maşallah yarıne gidiceksin bizde seni depük depük depükliycez çok heycanlı

HEYCAN VAR MI :18:

TAMAM KUZUCAN MERAK etme mustafaylada konuşym bi hbrleşiriz telefonunu yanından ayırma

kzuuuu biz aşağıda hani isimler yazıyo ya onları burda toplan okuyucu sayısı falan onları yazmak yasakmış banlanıyomuşsun :S :26: şaşırdımmmmm

kzuuuu biz aşağıda hani isimler yazıyo ya onları burda toplan okuyucu sayısı falan onları yazmak yasakmış banlanıyomuşsun :S :26: şaşırdımmmmm

yazmak yasaktır belki amaa banlanma durumu olsaydı çoktann hiçbirimizin burda işi kalmazdı kuzum hhahaa yada diyorlardır deli ne yapsa yeri

yaşasınn kk en büyük kk

anlamadığım olay ne biliyo musun yaşassın kk En büyük kk diyoruz bu smileyi koyuyoruz ama bakıyorum suratı sinirli desen değil morali bozuk desen değil insan biraz güler dimi kavgaya gdiyor gibi smile baksana

anlamadığım olay ne biliyo musun yaşassın kk En büyük kk diyoruz bu smileyi koyuyoruz ama bakıyorum suratı sinirli desen değil morali bozuk desen değil insan biraz güler dimi kavgaya gdiyor gibi smile baksana

kk içinnn herşeye raızıym smile o kızımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…