Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...141 buseh...
yeni yıla girerken son kez 40ları sayıcammmmmmmmmm
saol tatlım darısı başına..
ama görüorumki hızla eritiosun 400leri..
sağol canım ya gülümsettin beni burda.. hüzünlü bigünbugün aramadı..
ewt cnm içi burkuluo insanın enerjisi düşüo ama her gün arayamıolar malesef..inş. ustada rahatlarsınız yada yerine göre yemin töreninden sonra..
Eğer Bu yıL Başını ASKERİMLE Geçirecek olsaydık…
Yılbaşında ne yapsam diye düşünüyor olmazdım boş boş, Çünkü tüm planlar zorla eğlenmeye çalışan insanları çağrıştırıyor bana..
Evde olurduk birlikte. Ev partisi filan değil. Sadece ikimiz. Yemek yapardık belki. Ya da dışardan sipariş verirdik her şeyi. Donatırdık sofrayı. Güzel müzikler olurdu fonda. Belki film izlerdik birlikte. Benim gündüz hazırlad...ığım pastayı keserdik..Keyfimiz yerinde olurdu. Sahile giderdik gece yarısına doğru. Sallana sallana yürürdük yolda birbirimize tutunarak. Otururduk sonra deniz kenarında boğaza karşı. Tam 12’de köprünün üzerindeki o muhteşem ışıkları havai fişekleri seyrederdik birlikte.. Seni öperek girerdim Yeni yıla. Sımsıkı sarılırdık. Dünyaya sırtımızı çevirirdik o an Biz olurduk sadece. Kar yağmaya başlardı inceden, Taksiye binip evin yolunu tutardık sonra. Kahve yapmak isteyip belki her tarafa kahve döküp vazgeçerdik. Gözlerim gözlerini görürdü. Karşı koymaz birbirimize. Gece bizim olurdu. Aşık olurduk mutlu olurduk. Gün yavaş yavaş ağarmaya başlardı. Kahkahalarda geçen gecemizin sona ermekte olduğunun farkına varırdık o an. Bitmesin isterdik. Göz kapaklarımız kapanmaya başlardı biz inadına ayık kalmaya çalıştıkça.Ben sana başımı yaslardım sen bana sarılırdın. En mutlu en huzurlu uykuya dalardık birlikte. Bu kadar sade olurdu her şey. Sen ve Ben olurduk sadece. Kalabalıktan uzak. Biz olsak yeterdi zaten. Herkesten her şeyden uzak..:)
aynen öyle canım hiç bi sorun olmuyoda sebepsiz durgunlaşıyosun yaa o fenaayemin töreni oldu hala acemide bakalım neresi çıkacakk doğu diyolarmış komutanları hep hayırlısı yaa neresi olursa olsun hayırlısı olsun yeterki
Selam kızlarr
Duygusal bir anda geldim sanırım
kız sabahtan beri burnumun direği sızlıo ağlamamak için valla ağlatıcan sen beni..ah ahhhhhhhhhh hasret bastı iice valla..:2::2::2:
Selam kızlarr
Duygusal bir anda geldim sanırım
hayırlısı olsun cnm..ama inan bazen doğu bile daha rahat olabilio..ewt bi sorun uzak ve çarşılar olmuo ama yinede ii onu billmek yeter..örneğin benim askerim en doğuda Van'da
hoşgeldin cnm..
ceyda beni ağlatıcak sanırım yazdığıyla
sen niye duygulandın canım yaa :2: duygulanmamak elde değil gerçiiii
hoşgeldin canımmm
takılıyodukk buseyle öyle dertlenesimiz geldi
evet canım rahat olsunda doguda olsun dedigin gibiii seninki izne falan geliyomu canım nasıl orda rahatmı?
sen niye duygulandın canım yaa :2: duygulanmamak elde değil gerçiiii
hoşgeldin canımmm
takılıyodukk buseyle öyle dertlenesimiz geldi
evet canım rahat olsunda doguda olsun dedigin gibiii seninki izne falan geliyomu canım nasıl orda rahatmı?
Hoşbulduk canlarımmm
Bu günlerde geçecek orda yazılanalardan çok daha güzel yılbaşılar bekliyor bizleri
Ahh o güzel günler bir gelsede yüzlerimiz gülüverse
amin cnm..
ewt onlarsız girioruz bu seneye bunun hüznü var ama Allahın izniyle kavuşma senemize girioruz onun da mutluluğu var..
Hoşbulduk canlarımmm
Bu günlerde geçecek orda yazılanalardan çok daha güzel yılbaşılar bekliyor bizleri
Ahh o güzel günler bir gelsede yüzlerimiz gülüverse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?