Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Eğer Bu yıL Başını ASKERİMLE Geçirecek olsaydık…
Yılbaşında ne yapsam diye düşünüyor olmazdım boş boş, Çünkü tüm planlar zorla eğlenmeye çalışan insanları çağrıştırıyor bana..
Evde olurduk birlikte. Ev partisi filan değil. Sadece ikimiz. Yemek yapardık belki. Ya da dışardan sipariş verirdik her şeyi. Donatırdık sofrayı. Güzel müzikler olurdu fonda. Belki film izlerdik birlikte. Benim gündüz hazırlad...ığım pastayı keserdik..Keyfimiz yerinde olurdu. Sahile giderdik gece yarısına doğru. Sallana sallana yürürdük yolda birbirimize tutunarak. Otururduk sonra deniz kenarında boğaza karşı. Tam 12’de köprünün üzerindeki o muhteşem ışıkları havai fişekleri seyrederdik birlikte.. Seni öperek girerdim Yeni yıla. Sımsıkı sarılırdık. Dünyaya sırtımızı çevirirdik o an Biz olurduk sadece. Kar yağmaya başlardı inceden, Taksiye binip evin yolunu tutardık sonra. Kahve yapmak isteyip belki her tarafa kahve döküp vazgeçerdik. Gözlerim gözlerini görürdü. Karşı koymaz birbirimize. Gece bizim olurdu. Aşık olurduk mutlu olurduk. Gün yavaş yavaş ağarmaya başlardı. Kahkahalarda geçen gecemizin sona ermekte olduğunun farkına varırdık o an. Bitmesin isterdik. Göz kapaklarımız kapanmaya başlardı biz inadına ayık kalmaya çalıştıkça.Ben sana başımı yaslardım sen bana sarılırdın. En mutlu en huzurlu uykuya dalardık birlikte. Bu kadar sade olurdu her şey. Sen ve Ben olurduk sadece. Kalabalıktan uzak. Biz olsak yeterdi zaten. Herkesten her şeyden uzak..:)

ewt cnm içi burkuluo insanın enerjisi düşüo ama her gün arayamıolar malesef..inş. ustada rahatlarsınız yada yerine göre yemin töreninden sonra..

aynen öyle canım hiç bi sorun olmuyoda sebepsiz durgunlaşıyosun yaa o fenaa yemin töreni oldu hala acemide bakalım neresi çıkacakk doğu diyolarmış komutanları hep hayırlısı yaa neresi olursa olsun hayırlısı olsun yeterki

kız sabahtan beri burnumun direği sızlıo ağlamamak için valla ağlatıcan sen beni..ah ahhhhhhhhhh hasret bastı iice valla..:2::2::2:

hayırlısı olsun cnm..ama inan bazen doğu bile daha rahat olabilio..ewt bi sorun uzak ve çarşılar olmuo ama yinede ii onu billmek yeter..örneğin benim askerim en doğuda Van'da

kız sabahtan beri burnumun direği sızlıo ağlamamak için valla ağlatıcan sen beni..ah ahhhhhhhhhh hasret bastı iice valla..:2::2::2:

sen niye duygulandın canım yaa :2: duygulanmamak elde değil gerçiiii

Selam kızlarr

Duygusal bir anda geldim sanırım

hoşgeldin canımmm
takılıyodukk buseyle öyle dertlenesimiz geldi

hayırlısı olsun cnm..ama inan bazen doğu bile daha rahat olabilio..ewt bi sorun uzak ve çarşılar olmuo ama yinede ii onu billmek yeter..örneğin benim askerim en doğuda Van'da

evet canım rahat olsunda doguda olsun dedigin gibiii seninki izne falan geliyomu canım nasıl orda rahatmı?

hoşgeldin cnm..

ceyda beni ağlatıcak sanırım yazdığıyla

Hoşbulduk canlarımmm

Bu günlerde geçecek orda yazılanalardan çok daha güzel yılbaşılar bekliyor bizleri

Ahh o güzel günler bir gelsede yüzlerimiz gülüverse

valla üzerimde askerimsiz yeni bi seneye girmenin hüznüyle,Allahın izniyle kavuşma senemizin olmasının mutluluğunun karışımı var..

ewt cnm geldi bende gittim zaten..Allaha şükür rahat şuan..şehitleri ve depremi gördü o biraz beni üzdü..

31/12/2011

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:…yelpaz_e = 15 BURDUR’ a selam yola devam :123:
:123:…tugcecan = 17 ÇANAKKALE’ ye selam yola devam :123:
:123:…duyguunver = 17 ÇANAKKALE’ ye selam yola devam :123:
:123:…emnylmz = 17 ÇANAKKALE’ ye selam yola devam :123:
:123:…wuucu = 18 ÇANKIRI’ ya selam yola devam :123:
:123:…pembelii = 18 ÇANKIRI’ ya selam yola devam :123:
:123:…Eprum = 28 GİRESUN’ a selam yola devam :123:
:123:…AskimAskerim =31 HATAY’ a selam yola devam :123:
:123:…ebruliebus = 34 İSTANBUL’ a selam yola devam :123:
:123:…smsyh = 35 İZMİR’e selam yola devam :123:
:123:…bubabur = 37 KASTAMONU’ ya selam yola devam :123:
:123:… subat10 = 40 KIRŞEHİR’e selam yola devam :123:
:123:...Ebbisss=40 KIRŞEHİR’e selam yola devam :123:
:123:…tuana_lalin =40 KIRŞEHİR’e selam yola devam :123:
:123:… smnmrn= 44 MALATYA’ya selam yola devam :123:
:123:… madambonus= 56 SİİRT’e selam yola devam :123:
:123:… ftmgl06= 57 SİNOP’ a selam yola devam :123:
:123:… daisygirl= 58 SİVAS’ a selam yola devam :123:
:123:… nefise= 60 TOKAT’ a selam yola devam :123:
:123:… minnne=60 TOKAT’ a selam yola devam :123:
:123:… merdiyet= 64 UŞAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

.

Hoşbulduk canlarımmm

Bu günlerde geçecek orda yazılanalardan çok daha güzel yılbaşılar bekliyor bizleri

Ahh o güzel günler bir gelsede yüzlerimiz gülüverse

amin cnm..

ewt onlarsız girioruz bu seneye bunun hüznü var ama Allahın izniyle kavuşma senemize girioruz onun da mutluluğu var..

kızlar bu aralar inanılmaz yoğunum
iş yeri açmaya çalışıyorum sonunda istediğim gibi bir ofis buldum
temizliğiydi alışverişiydi derken nevrim döndü
pazar günüde Allah'ın izniyle sevgilim son iznini de kullanmak için geliyor
mutluyum yorgunum geberiyorum kısacası
listede aksama olursa kusuruma bakmayın ne olur
ben kaçar miiis gibi yatağıma kurulurum
sizlerede kocaman öpücükler

amin cnm..

ewt onlarsız girioruz bu seneye bunun hüznü var ama Allahın izniyle kavuşma senemize girioruz onun da mutluluğu var..

Bneım askerim yanımda olacağı halde

Asıl sevincim 2011 den kurtuluyor olmamız.
Bu sene onları bize getirecek olan sene geldee bunaaa sevinmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…