Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sen nerdesin nası gittin kuzumm maşallahh sizin ne güzel kavuşma seneniz benim 1 yılım dolu dolu onsuzzz geçicek

hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun yeni iş yeri

Askerinde geliyor gözün aydın.

İyi geceler

hayırlı olsun cnm..ii geceler tatlım..öpüorum seni

Bneım askerim yanımda olacağı halde

Asıl sevincim 2011 den kurtuluyor olmamız.
Bu sene onları bize getirecek olan sene geldee bunaaa sevinmee

ayyyyyyyyyyy ewt kız unuttum valla bi an askerinin burda olduğunu kusura bakma

bişey yapıcakmısınız tatlım?

sen nerdesin nası gittin kuzumm maşallahh sizin ne güzel kavuşma seneniz benim 1 yılım dolu dolu onsuzzz geçicek

hayırlı olsun canım

saolasın kuzum..

istanbuldayım tatlım..ailesiyle beraber gittik..

tatlım sene değişsede yine 15 ay beklioruz takma kafana sen..sen bi 365ten düş o zaman işte herşey daha güzel olucak..

hayırlı olsun cnm..ii geceler tatlım..öpüorum seni

ayyyyyyyyyyy ewt kız unuttum valla bi an askerinin burda olduğunu kusura bakma

bişey yapıcakmısınız tatlım?

Valla hep arada kaldı yılbaşı mevzusu.
Orduya gitmesi gerekiyormuş yarın bakalım ne oluyor ne olmuyor

saolasın kuzum..

istanbuldayım tatlım..ailesiyle beraber gittik..

tatlım sene değişsede yine 15 ay beklioruz takma kafana sen..sen bi 365ten düş o zaman işte herşey daha güzel olucak..

doğru diyon canım aslında hee zaman geçiyo bi şekilde yaa aman üzülmüyorum ben 5 sene olacak yakında önümüzde bi engelimiz askerlik vardı onudaa bitircez işte niyee üzüliyimkiiii

doğru diyon canım aslında hee zaman geçiyo bi şekilde yaa aman üzülmüyorum ben 5 sene olacak yakında önümüzde bi engelimiz askerlik vardı onudaa bitircez işte niyee üzüliyimkiiii

ewt cnm işte buuuuuuuuuuuu

şimdi zorlanıoruz ama ileride gülüp anlatıcaz bu anları..

Umarım tatlım umarım hepimiz için

amin cnm..

hoşgeldin cnm ii yapmışsın bende tüm siteyi turluodum kimse yok die..

iim Allaha şükür sen nasısın kuzum?

Ben de iyiyim canım nolsun işte bekleme moduna devam :)
Yarın yılbaşı ama bir yanımız eksik giricez yeni yıla onun burukluğu var biraz. Öyleee yanii

Ben de iyiyim canım nolsun işte bekleme moduna devam :)
Yarın yılbaşı ama bir yanımız eksik giricez yeni yıla onun burukluğu var biraz. Öyleee yanii

ewt ya onun hüznü bende de var ama en azından Allahın izniyle kavuşma senemize girioruz die onun mutluluğuyla kendimi avutma çabasındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…