Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu bir yılı ben nasıl geçircem yaa benimki bana normal davranıyo ama ben içimden geldiği gibi davranamıyorum soğuğum biraz sanki beni zorla arıyomuş gibi geliyo yada benim hüsnü kuruntum

sen 85 e çok diyorsan

Ben 237 ile kendimi bir yerlerden atmam lazım canım.

Az inan az yok beğenmiyorsan değişelim yani

Kuzum çok istiyosan vereyim ama seninkini almam
Benim şafağı bölüşelim
Azaldıkça şafak daha çok büyüyor insanın gözünde valla

sorma valla bu aralar çok samimiyiz hayrolsun inss buraya gelesi çok var

gelmiş işte 4 güncük var ne var

Tez zamanda geçsin o günler inşallah canım hepimiz için

sorma valla bu aralar çok samimiyiz hayrolsun inss buraya gelesi çok var

gelmiş işte 4 güncük var ne var

Ooo Allah muhabbetinizi bozmasın canım sen kaleyi içten fethetmişsin

Tereciye teremi satıyorsun balım sen ( nedense bu tabiri kullanmak geldi içimden )

Ben almayayım daha bendeki ile başa çıkamıyorum

Sen güzel güzel say bitir şafakcıklarını

Kızım ne kötü düşüncelisin sen
Sen şafağını salla at benimkini bölüşelim dedik daha ne istiyosun

amin canım amin

bilmiyorum canım inş öle olmuştur

Safak atarsa 29 Ozlemeyeeeeeeeee devammmmmmmmmmmmm.......

Iyi ki geldin yeni yil kavusmamiza az kaldi

Son düzenleme:
Kızım ne kötü düşüncelisin sen
Sen şafağını salla at benimkini bölüşelim dedik daha ne istiyosun

Keşke tek problem benim kötü düşüncem olsa idi
Ama kötü düşüncem değil acı gerçekler

Şafakk yapıştı bana atsam atamam satsam satamam

amin canım amin

bilmiyorum canım inş öle olmuştur

Olmuştur kuzum merak etme sen

Keşke tek problem benim kötü düşüncem olsa idi
Ama kötü düşüncem değil acı gerçekler

Şafakk yapıştı bana atsam atamam satsam satamam

Olmuştur kuzum merak etme sen

Şimdi sana iğrenç bir espri yapardım ama neyse
Olsun kuzum bu şafağada şükür ya daha çok olsaydı ? Yarılamaya ne kaldı kii

yeşimmmmmmmm canımmmm seninlee ayrıca görüşelimmm konuşalımmm nasıl geçtiii izin :)) hadi şimdi hoşçakal kuzummm

konuşalım gızzzzzzzz.
Süper ötesiydiii ama 1 hafta 1 gün gibi geçti gittiii..
Özlem bile gideremedik doğru dürüst.
işte detaylı konuşuruz canıım
Çok öptüm seni

bu bir yılı ben nasıl geçircem yaa benimki bana normal davranıyo ama ben içimden geldiği gibi davranamıyorum soğuğum biraz sanki beni zorla arıyomuş gibi geliyo yada benim hüsnü kuruntum

Canım zaman zaman depresif düşüncelerden alamıyoruz kendimizi.. Bence daha fazla üzme kendini.Neden zorla arasın ki seni
Çok zor bir yıl olacağı doğru canım
2013 bizim yılımızzzz. çabucak gelir inşallaahhh.

canım benimki bi kaç kere bana seni aradığımda üzülüyorum kötü oluyorum diyodu. hani özledim falan deyince.. teli kapatınca kötü oluyomuş.. artık demiyo tabi ben konuştum böyle deme diye..şimdi o kadar hissettirmiyorum aşkım canım bile diyemiyorum içimden gelmiyo son 2-3 konuşmamızda böyleyim

Telefonu kapatası gelmiyodur canım, kapattığındada illa ki bizde nasıl bururkluk oluyosa bide onların halini düşün. Sürekli konuşma isteği var bizde herşeyi anlatalım şunu yedim bunu yaptım vs.. Ben mesela eşim arıyo o kadar çok soru soruyorum ki. Bi daha aramıcam diyo herseferinde yine arıyo ama
Canım araya mesafe girmesine izin verme.Ne kadar çok özlediğini söyle ne kadar sevdiğini.Gerçekten çok ihtiyaçları var.
Ben her ağadığımda sen böyle yaparsan kaçar gelirim diyor eşim . Tamam aşkım seni seviyorum dediğimde heh destek ol diyor.Çünkü destek bekliyorlar ihtiyaçları var onu bekleyen birilerine

evet canım oda öyle diyo telefonu kapatası gelmiyomuş desteğimi esirgememeye çalışıyorum ama bundan sonra dahada dikkatli olucam dediğin gibi buna gerçekten ihtiyaçları var..o çok normal davranıyo sadece duygusallaşmamaya çalışıyo bense istiyorum özledim vs desin ben sormayınca hiç söylemedi askere gittiğinden beri beni özledinmi diyorum yes ne kadar very much duyguya bakarmısın çok yoğun yaşıyoruz çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…