Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin kuzummmmmmm nasısınnnnnnnnnnnnn

Nasılll olayımmm kuzummm görüyorsunn beklediğimiz yıl geldi çattı artıkk 2012 kavuşuyoruzzz

Hep derdik bir gelse bir gelse ohh geliverdi işte sevdiklerimizi bize getirecek olan yıll :118::124::119:

Sen nasılsınn balımmm

valla benimde içim bu yüzden kıpır kıpır.. askerliğin ilk başlarında nası uzak geliodu 2012..11.aydayız şimdi ve artık kavuşma yılımıza girdikkkkkkkkkkk

valla benimde içim bu yüzden kıpır kıpır.. askerliğin ilk başlarında nası uzak geliodu 2012..11.aydayız şimdi ve artık kavuşma yılımıza girdikkkkkkkkkkk

Mayıstan beriii ne geçmek bilmedii zamann allahımmm

Busemmm ne kadar güzelll değilmiii bitiyormuş meğerr

Mayıstan beriii ne geçmek bilmedii zamann allahımmm

Busemmm ne kadar güzelll değilmiii bitiyormuş meğerr

valla öle bitio bitio dediklerinde nası biticek diodum ama gerçekten önce bi zorluo sonra bi rahatlama oluo sonra yarılanınca moral oluo sonra biraz daha hızlanıo sanki..şubatta askerlikteki 1.senemiz olucak

valla öle bitio bitio dediklerinde nası biticek diodum ama gerçekten önce bi zorluo sonra bi rahatlama oluo sonra yarılanınca moral oluo sonra biraz daha hızlanıo sanki..şubatta askerlikteki 1.senemiz olucak

Eskimişin sen buseee

bizim nisanda bir yıl dolacak

evett mayıstaa...

Şimdi arkadaşla konuşuyordum nisan 1 doğum günü şaka gibi kızsın felan diyordum

bu nisan o nisan tabiki mayıs

Allah iiliğini versin kızzz...beni bile şüpheye düşürdün resmen elimle hesap yaptım acaba benimki şubatta olmuomu die

Allah iiliğini versin kızzz...beni bile şüpheye düşürdün resmen elimle hesap yaptım acaba benimki şubatta olmuomu die

Kafada kırk tane hesap olunca şaşırıyor insan.
Arkadaşla konuşuyordum.
O ara benimki arada bu akşam gelemeyebilirim belki dedi

Moralimi bozdu
Bende mayısmı kalır

Son düzenleme:
Kafada kırk tane hesap olunca şaşırıyor insan.
Arkadaşla konuşuyordum.
O ara benimki arada bu akşam gelemeyebilirim belki dedi

Moralimi bozdu
Bende mayısmı kalır

aaa şehir dışına gidicekti o yüzdenmi?ne zaman bitio izniniz?

bidaha izin kullancakmısınız tatlım?

Evet canım mayısta birdaha kullanacağız ve 30 günü kullanmış olacağız.
Planımız bu değildi ama insan çok özleyince dayanamıyor.
Bizde bu araya bir izin sıkıştırdık

Sizde en yakın izin ne zamandı canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…