Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hadi bakalım insallah öyle olurr
Bende cıkayımda uyumaya calısayım iyi gecelerr
Üzülme fazla yine gelecek

Günaydınnn kızlarrrrrrrr
Kimse ugramazz olduu buralaraaa
Nerdesinizzzzz yaaa

idare eder canım ya, saymaya devam işte napalım.. maşallah şafağında gitgide güzelleşiyor walla

Öylemii dersinn yaa senin yarıladıgın zamanı hatırlıyorum ben
Ne kadar özenirdimm
Simdi ben yarılıyorumm

Evettt son 40 kızlarrrrrr şafağıma maşallahhh burada hiç ses soluk çıkmaz olmuşşşşş yaaa

hoşgeldin cnm..

hayırlı olsun inş tatlım..benim askerin Van'da ama biz usta birliğine gideli çok oldu..senin şafak kaç?

şafak çok karanlık saymıyorum o yuzden usta bırlıgıne geçeli 1 hafta olcak pazar

ya yazmadan çıkamadım uzun acemilikti canım seninkide demi ne zaman belli oldu bizimki daha belli olmadı yada söylemediler yada söylediler ben bilmyiorum pff heyecanlandım şimdi :18::18:

bnmkı acemılık 28 gun surdu manısa merkezde oldu canım ustada edirne uzunköprü eskiköye tabur yazıcısıı oldu

selamm
şafak 419
mehtap 29
nasılsınız bu arada ?

tesekkurler canım ıyıyız zaman gecmesını beklıoruz safagın cok ama mehtabın az kalmıs sevındım senın adına :)
canım sen yenimisin şafak kaç tatlımmmmm ümran ben bu aradaa :) şafağım atarsa 39 askerim hakkari çukurcadaaaa

tesekkurler canım ıyıyız zaman gecmesını beklıoruz safagın cok ama mehtabın az kalmıs sevındım senın adına :)

sağol canımm senin kaç şafağın :)
ya çok gibi ama ona duyduğum aşkın yanında bana o kadar fazla gelmiyor
allah sağlık versin zaman nasıl olsa geçiyor..

ümrann naber ben bayağı bir zamandır yoktum beni hatırlar mısın bilmem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…