Valla kuzum hangisi olursa olsun sonuçtaki o ayrılık varya fena koyuyor adama
Birde bu ayrılığı defalarca yaşamak daha fena
Bir kere yaşarsın biter en iyisi senınki m etme.
Ben çıktım kkuzum görüşürüz iyi geceler
günaydın tatlım nasılsın?Günaydınnn kızlarrrrrrrr
Kimse ugramazz olduu buralaraaa
Nerdesinizzzzz yaaa
idare eder canım ya, saymaya devam işte napalım.. maşallah şafağında gitgide güzelleşiyor wallaİyiyimm sen nasılsınnn
idare eder canım ya, saymaya devam işte napalım.. maşallah şafağında gitgide güzelleşiyor walla
Günaydınnn kızlarrrrrrrr
Kimse ugramazz olduu buralaraaa
Nerdesinizzzzz yaaa
gunaydınnnn :) ıyıyız sen nasılsın :)
ewet canım ya maşallah wallaÖylemii dersinn yaa senin yarıladıgın zamanı hatırlıyorum ben
Ne kadar özenirdimm
Simdi ben yarılıyorumm
Maşallah şafağına ümoşummmEvettt son 40 kızlarrrrrr şafağıma maşallahhhburada hiç ses soluk çıkmaz olmuşşşşş yaaa
hoşgeldin cnm..
hayırlı olsun inş tatlım..benim askerin Van'daama biz usta birliğine gideli çok oldu..senin şafak kaç?
ya yazmadan çıkamadım uzun acemilikti canım seninkide demi ne zaman belli oldu bizimki daha belli olmadı yada söylemediler yada söylediler ben bilmyiorum pff heyecanlandım şimdi :18::18:
Maşallah şafağına ümoşummm
bu aralar genel olarak bütün topikler böyle sessiz canım benim...:26:
selamm
şafak 419
mehtap 29
nasılsınız bu arada ?
canım sen yenimisin şafak kaç tatlımmmmm ümran ben bu aradaa :) şafağım atarsa 39 askerim hakkari çukurcadaaaatesekkurler canım ıyıyız zaman gecmesını beklıoruz safagın cok ama mehtabın az kalmıs sevındım senın adına :)
selamm
şafak 419
mehtap 29
nasılsınız bu arada ?
tesekkurler canım ıyıyız zaman gecmesını beklıoruz safagın cok ama mehtabın az kalmıs sevındım senın adına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?