ümrann naber ben bayağı bir zamandır yoktum beni hatırlar mısın bilmem ama
canım sen yenimisin şafak kaç tatlımmmmm ümran ben bu aradaa :) şafağım atarsa 39 askerim hakkari çukurcadaaaa
ecemmtoşş kaşla göz arasında yedin şafağı heeee
4 saat sora 1 safak daha eksılcek hadı yıne ıyıyız :)
İyiyiz iyiyiz yeni bir şafak bekliyor biziii4 saat sora 1 safak daha eksılcek hadı yıne ıyıyız :)
bitcekk tabi ne kalmışş adanaya sunun surasındaa
oy oy unutmazmış daismini bilmiyorum kuzummm ama seni hatırlıyorum tabikide arkadaş listemdesiinnn :)) zatenn neler yaptınn
hoşgeldin pınaar :) oo az kalmış şafağın tütütütü maşallah allah kavuştursunallah sabırlar versın canım benım can sıkmaya gerek yok hakkarı cukurcada olsun sıkıntı etme rahattırlar emın ol sen yanında olda senden guc alsın benım safagım 132 canım sabredıoruz ısde kıbrısta askerım beklıorum :) bu arada bende pınar memnun oldum :)
Şafak 83
oy oy unutmazmış daadım sema canım :) ne yapayım canım bir ara çok sıkıldım içimden de pc açmak sohbete dalmak hiç gelmedi valla :106: örgü falan örüyorum yemek yapıyorum
veeee bugün askerimin mektubu elime ulaştııı sonunda yaaa kıyamam nasıl güzel yazmış
hoşgeldin pınaar :) oo az kalmış şafağın tütütütü maşallah allah kavuştursun
avatarına bayıldım canım size de tütütütütü maşallaaahh allah bozmasın mutluluğunuzu
2 gün sonra da plakalara geçiyorsunhadi bakalım
melypnar kıbrasta olan var sofia. profili http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=193098
Selam kızlarrrr
canım cok saol ıletısıme gecıcem belkı aynı boluktedır cok saol tatlm :)
Hoşbulduk naber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?