Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşbuldum canım..İYİ demek adet oldu sen nasılsın?

aynen dediğin gibi iyiyiz ama lafta :)
boğazım şişecek hissediyorum bir de askerimi özledim..
senin nasıl gidiyor ufaklık falan alışabildiniz mi?

yok kuzum uzun sure telden giricem malesef nasisin napiosun

Saolasin tatlim darisi basina ins

Nasıl olayım kuzum ya gönderdim askerimi dün akşam
İşte hasret özlem devam
Sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli

aynen dediğin gibi iyiyiz ama lafta :)
boğazım şişecek hissediyorum bir de askerimi özledim..
senin nasıl gidiyor ufaklık falan alışabildiniz mi?

geçmiş olsun canım Yavuz'da biraz öksürüyordu iyi şimdi.
Bende çok özledim yaa bide bugun aramadı en son 13.30 da msj attı.bidaha haber alamadım.umarım yarın arar.
Yok ya alışamadık.Camda baba bekliyo
Ve askerlerden nefret ediyo ya napcam nasıl anlatıcam bilmiyorum ondan babasını askerlerin ayırdığını düşünüyo.
ooyun oynarken sürekli askerler sizi öldürücem falan diyor .Hiç böyle bi çocukda değildi halbuki

Hpsbuldum kuzumda senin neyin var bakiyim gecmisi okuyamiom askerinmi canini skti yoksam

boşverrrrrrrrrrrrrrr kuzummm hayattt herseye ragmen güzelll namazımı kıldım içime huzur dolduu Allah a bin şükürr derman ondaaaaaaa

Selam canım hoşgeldin

Vallaya gül gül bu askerlik başka türlü bitmiyor bacım

İyi geceler canım

dimi kuşummmmmmm

sağol canım size de geçmiş olsun..
bu ara benim askerim de pek arayamıyor bugün ikinci aramasında ben duymadım malesef bizim de yarına kaldı..
kıyamam ben küçüğüme yaa o askerlerin de oğlu varmış desen mesela.. benim babam da askerlik yapmıştı sonra geldi desen anlayabilir mi çok mu küçük yaşını bilmiyorum da :44:

Erkeğin başının etini yiyen kadınlara karşıyım... Bir işi yarım bırakmamak lazım. Yedin mi ömrünü yiyeceksin adamın.. :)

Nasıl olayım kuzum ya gönderdim askerimi dün akşam
İşte hasret özlem devam
Sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli

Allah kavustursun cnm..bende napiyim hasta oldum yatiorum ay bu 30lar cok guzelmis anlamadan yariladim ble valla

boşverrrrrrrrrrrrrrr kuzummm hayattt herseye ragmen güzelll namazımı kıldım içime huzur dolduu Allah a bin şükürr derman ondaaaaaaa

dimi kuşummmmmmm

oh en guzeli oh ici ferahlio insanin en iisini yapmissin

Allah kavustursun cnm..bende napiyim hasta oldum yatiorum ay bu 30lar cok guzelmis anlamadan yariladim ble valla

oh en guzeli oh ici ferahlio insanin en iisini yapmissin

Amin canım cümlemizi.

40 lardan kurutulmazken 30 ların tez geçmesi iyi olmuş

Geçmiş olsun canım neyin var gripmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…