Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sağol canım.Anlatıyorum neler diyorum tamam diyor sonra yine oyun oynarken kendi kendine konuşuyor oyuncaklarıyla falan şiddet içerikli.Şubatta 4 yaşına girecek canım..

Yukarıda okudum.
Çocuğunuz var sanırım Allah size iki kat daha sabır versin biz baba evinde beklerken siz çocuğunuzla bekliyorsunuz.

Çok sağol canım.Aşkım için buna da katlanıyorum . Önümüzdeki günleri düşünüyorum hafifliyor biraz hasretim.Hepimizin Allah yardımcısı olsun canm

Amin canım.Hep sabrımız güzel günler için..

Bilmiyorum ama bazen inancımı kaybediyorum .2013 o kadar uzak kiii .Sürekli kendimi avutmaya çalışıyorum aptal aptal

Öyle düşünme biliyorum zor ama en azında düşünmemeye çalış
Zman ne zaman durduki şimdi duracak
İnan burda gülüp eğleniyorum ama benimde içim gidiyor ama sabretmekten başka birşey de yok elimizde.

2011 de iken 2012 de uzaktı sorsan 1 gun gibi geçti
Geçecek canım merak etme

+Hocam special ne demek?
-Özel.
+Söyleyin hocam ne olacak.
-Özel diyorum cocuğum.
+Valla aramızda kalır hocam?
-Çık lan dışarı.

nice mutlu yaşlara şimdiden
bence en önemlisi senin ona karşı sabırlı olman. güzel güzel anlatmaya devam etmelisin diye düşünüyorum babasının gitmesi üzerine senden de uzaklaşmasın. tabii en iyi sen bilirsin nasıl davranacağını annesin çünkü :) ben dışarıdan bakan bir göz olarak naçizane fikrimi söylemek istedim bazen bir başkasının fikri işe yarar ya belki dedim :)

kk'nın güzelleri hepinize iyi geceler diliyorum bana müsaade :)
askerlerimiz vatanı, biz de askerlerimizi bekliyoruz allah cümlemize sabır, selamet versin..
hoşçakalın anacım

+Hocam special ne demek?
-Özel.
-Özel diyorum cocuğum.
-Çık lan dışarı.

Cidaaaaa

Kıs lakabın cidaamıı senın ayy facede foto albümünün ismi idi benımde çok hoşuma gitti bu cidaaaa

İyi geceler canım..

Haklısın canım ama elimde değil işte.
Hiçbişeye veremiyorum kendimi.
Çok zorlanıyorum umarım birgün alışırım.
Alışılabilir mi acaba?

+Hocam special ne demek?
-Özel.
-Özel diyorum cocuğum.
-Çık lan dışarı.

Sağol canım<Sabırlı olmaya çalışıyorum canım bende sıkılmadan anlatıyorum zamanla alışır umarım.Ama çok özledim babam gelsin sarılcam diyor o öyle söyleyince de ben kopuşşş
iyi geceler canım

Son düzenleme:
Hmm dikkat etmek lazım canım bu havalar fena çarpıyor
dogru cnm

[COLOR="#000000" .!.:
kk'nın güzelleri hepinize iyi geceler diliyorum bana müsaade :)
askerlerimiz vatanı, biz de askerlerimizi bekliyoruz allah cümlemize sabır, selamet versin..
hoşçakalın anacım
[/COLOR]

ii geceler cnm

Cidaaaaa

Kıs lakabın cidaamıı senın ayy facede foto albümünün ismi idi benımde çok hoşuma gitti bu cidaaaa

evet canım öle bi şey taktılar bana bende alıştım benımkının akrabaları falan hep öle diyo arkadaslarım falan..cida diyolar cidam diyolar hatta almanyada yaşayan bi arkadasm var onlada netten tanıstm ama sanki dipdibe giibiyizz baya oldu onla msnden konuşurken hani sesini kaydedip karsı tarafa yolluyon ya msn sohbet şeyinden bana ordan cidamm değilde siiidamm dediydi ne gülmüştüm yaa yazıldıgı gibi degilde kendi bildigi gibi okumuşş

Ah cnm basi zor ama ole bide alisioki insan bizim subatta 1 sene oluo bile..bugun askerime diorum nereletden nerelere geldk nasi olcak derken

Evet alışılıyor canım
Özlem hasret bunların acısına alışılıyor.
Şimdis eni teselli etmek için dediğimi sanacaksın ama çok değil 1 ay sonra alışmış olacaksın bu duruma
Tek sancılı dönem izne gelip gittiği zaman.
Ben dun yolladım izinden geri.
O alışılmışlık kalkanı kırılınca insan bi tuhaf oluyor ama eminim buda geçecektir

benımdeçok hoiuma gitti bu cidaa kelimesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…