Allah kavustursun cnm..bende napiyim hasta oldum yatiorum ay bu 30lar cok guzelmis anlamadan yariladim ble valla
oh en guzeli oh ici ferahlio insanin en iisini yapmissin
Erkeğin başının etini yiyen kadınlara karşıyım... Bir işi yarım bırakmamak lazım. Yedin mi ömrünü yiyeceksin adamın.. :)
Erkeğin başının etini yiyen kadınlara karşıyım... Bir işi yarım bırakmamak lazım. Yedin mi ömrünü yiyeceksin adamın.. :)
Amin canım cümlemizi.
40 lardan kurutulmazken 30 ların tez geçmesi iyi olmuş
Geçmiş olsun canım neyin var gripmisin
aynen canım sanada geçmiş olsun neyin varrrr
Sağol canım.Anlatıyorum neler diyorum tamam diyor sonra yine oyun oynarken kendi kendine konuşuyor oyuncaklarıyla falan şiddet içerikli.Şubatta 4 yaşına girecek canım..sağol canım size de geçmiş olsun..
bu ara benim askerim de pek arayamıyor bugün ikinci aramasında ben duymadım malesef bizim de yarına kaldı..
kıyamam ben küçüğüme yaao askerlerin de oğlu varmış desen mesela.. benim babam da askerlik yapmıştı sonra geldi desen anlayabilir mi çok mu küçük yaşını bilmiyorum da :44:
Yukarıda okudum.
Çocuğunuz var sanırım Allah size iki kat daha sabır versin biz baba evinde beklerken siz çocuğunuzla bekliyorsunuz.
Valla gripmi soguk alginligimi anlamadim yataktan aksamlari zor cikiorum saolun kizlar..
Valla 40lardan sonra 30lar ilac gibi geldi
Sağol canım.Anlatıyorum neler diyorum tamam diyor sonra yine oyun oynarken kendi kendine konuşuyor oyuncaklarıyla falan şiddet içerikli.Şubatta 4 yaşına girecek canım..
Çok sağol canım.Aşkım için buna da katlanıyorum . Önümüzdeki günleri düşünüyorum hafifliyor biraz hasretim.Hepimizin Allah yardımcısı olsun canm
Amin canım.Hep sabrımız güzel günler için..
Bilmiyorum ama bazen inancımı kaybediyorum .2013 o kadar uzak kiii .Sürekli kendimi avutmaya çalışıyorum aptal aptal
Sağol canım.Anlatıyorum neler diyorum tamam diyor sonra yine oyun oynarken kendi kendine konuşuyor oyuncaklarıyla falan şiddet içerikli.Şubatta 4 yaşına girecek canım..
Çok sağol canım.Aşkım için buna da katlanıyorum . Önümüzdeki günleri düşünüyorum hafifliyor biraz hasretim.Hepimizin Allah yardımcısı olsun canm
+Hocam special ne demek?
-Özel.
+Söyleyin hocam ne olacak.
-Özel diyorum cocuğum.
+Valla aramızda kalır hocam?
-Çık lan dışarı.
nice mutlu yaşlara şimdiden
bence en önemlisi senin ona karşı sabırlı olman. güzel güzel anlatmaya devam etmelisin diye düşünüyorum babasının gitmesi üzerine senden de uzaklaşmasın. tabii en iyi sen bilirsin nasıl davranacağını annesin çünkü :) ben dışarıdan bakan bir göz olarak naçizane fikrimi söylemek istedim bazen bir başkasının fikri işe yarar ya belki dedim :)
kk'nın güzelleri hepinize iyi geceler diliyorum bana müsaade :)
askerlerimiz vatanı, biz de askerlerimizi bekliyoruz allah cümlemize sabır, selamet versin..
hoşçakalın anacım
Öyle düşünme biliyorum zor ama en azında düşünmemeye çalış
Zman ne zaman durduki şimdi duracak
İnan burda gülüp eğleniyorum ama benimde içim gidiyor ama sabretmekten başka birşey de yok elimizde.
2011 de iken 2012 de uzaktı sorsan 1 gun gibi geçti
Geçecek canım merak etme
+Hocam special ne demek?
-Özel.
+Söyleyin hocam ne olacak.
-Özel diyorum cocuğum.
+Valla aramızda kalır hocam?
-Çık lan dışarı.
nice mutlu yaşlara şimdiden
bence en önemlisi senin ona karşı sabırlı olman. güzel güzel anlatmaya devam etmelisin diye düşünüyorum babasının gitmesi üzerine senden de uzaklaşmasın. tabii en iyi sen bilirsin nasıl davranacağını annesin çünkü :) ben dışarıdan bakan bir göz olarak naçizane fikrimi söylemek istedim bazen bir başkasının fikri işe yarar ya belki dedim :)
kk'nın güzelleri hepinize iyi geceler diliyorum bana müsaade :)
askerlerimiz vatanı, biz de askerlerimizi bekliyoruz allah cümlemize sabır, selamet versin..
hoşçakalın anacım
dogru cnmHmm dikkat etmek lazım canım bu havalar fena çarpıyor
[COLOR="#000000" .!.:kk'nın güzelleri hepinize iyi geceler diliyorum bana müsaade :)
hoşçakalın anacım[/COLOR]
Cidaaaaa
Kıs lakabın cidaamıı senın ayy facede foto albümünün ismi idi benımde çok hoşuma gitti bu cidaaaa
Haklısın canım ama elimde değil işte.
Hiçbişeye veremiyorum kendimi.
Çok zorlanıyorum umarım birgün alışırım.
Alışılabilir mi acaba?
Sağol canım<Sabırlı olmaya çalışıyorum canım bende sıkılmadan anlatıyorum zamanla alışır umarım.Ama çok özledim babam gelsin sarılcam diyor o öyle söyleyince de ben kopuşşş:2::2::2:iyi geceler canım
Haklısın canım ama elimde değil işte.
Hiçbişeye veremiyorum kendimi.
Çok zorlanıyorum umarım birgün alışırım.
Alışılabilir mi acaba?
Sağol canım<Sabırlı olmaya çalışıyorum canım bende sıkılmadan anlatıyorum zamanla alışır umarım.Ama çok özledim babam gelsin sarılcam diyor o öyle söyleyince de ben kopuşşş:2::2::2:iyi geceler canım
evet canım öle bi şey taktılar bana bende alıştımbenımkının akrabaları falan hep öle diyo arkadaslarım falan..cida diyolar cidam diyolar hatta almanyada yaşayan bi arkadasm var onlada netten tanıstm ama sanki dipdibe giibiyizz baya oldu onla msnden konuşurken hani sesini kaydedip karsı tarafa yolluyon ya msn sohbet şeyinden bana ordan cidamm değilde siiidamm dediydi ne gülmüştüm yaa yazıldıgı gibi degilde kendi bildigi gibi okumuşş
benımdeçok hoiuma gitti bu cidaa kelimesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?