Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bir sonra ki araması ne zaman olacak çok merak ediyorum biraz soru sorsaydım keşke

oda acemi sende acemiisn canım hatta bende acemiyim benimkide acemi merak etme onlar ustaya geçince bizde ustalaşırız hatta bi kaç konuşmada ustalaşıyosun demedi deme

şimdi kıskançlık yapıp soruda sorulmaz ki tersler valla :26: şu inzibat olayı nedir onu keşke tam anlasaydım

Benim bildiğin canım inzibat ASKERİ POLİS

Ama onlar asker gelimlerinde otogarda olup gelen askerleri alıyorlar yani bilmiyorum askerin bunumu demek istedi

Ama ben yarın benim askerim aradığında sorarım gelenler ne ile görevlendiriliyor

ayy uzun çok uzun bende 200lere gelcem inşallah sonra plakalar sonrada şafak doğan güneş olcak ama o zamana kadar ömrümden ömür canımdan can gidicek canım aşkım gitmeden bana özel şafak takip programı yazmıştı kıyamam ya bozulmamış 460 artık 459 oldu galiba Allah bütün askerlerimize yardım etsin onlarla sağ salim buluşmamızı nasip etsin inşallah

Atarsaaaa 81
plakalarrrrrr geldi sonundaaa

ecemmmm canim tertipim cok sevindim, pesinden geliyorum takipliyorum seni

deryam canim bende cok özlüyorum, ama finaller sikistiriyor bu aralar ocak sonuna kadar
subatta tatildeyim o zaman eski performansimla geri dönerim hic merak etme canim

Tertibimmm çok sağol Hadi plakalar seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…