Kimselerde yok
91/4 Ler teslim oluyor hiç asker yareni görmedim buralarda 91/4 devresi olan :26:
91/4 üm kuzum ben
bugün aöf kitaplarını almaya gittim ne ağırdı onlar ya
Peki şimdi teslim olanlar ne
Yada Kütahyaya yeni gidiyorlar daha :26:
Benimki 1.500 tane asker geldi onları giydiriyoz felan dedide 92/1 olamaz gelenler 91/4 ler
Sana kolaylıklar diliyorum bacım ben aldım 2 hafta oluyor alalı
benimki de ankarada ast teğmen temmuzda gelecek inşallah düğünümüzü yapıcaz gerçi daha isteme olmadı ama isteme ve nişan da 02.02.2012 de olucak ne garip şeyler yaa hiç başıma gelmeyecek gibiydi ama şimdi bende evleniyorumm:):):)
atarsaaaaaa 18 çanakkaleye selam yola devam
canım 91/4 lerin A-B grupları vardı onlar B'dir o zaman
sağol canım ay daha paketi yırtmadım bileeezaten o kitaplardan çalışamıyorum ben sen onlardan çalışıyomusun canımm
Yazdıktan sonra benimde aklıma geldi A-B grubu mevzusu
Ay yok canımm yaa o kalaslardan çalışılırmı
Ben Murat yayınlarından çalışıyorum onların 15 sayfada anlattığı bi konuyu yardımcı kitaplar 2 sayfada hemde gerekli bir şekilde anlatıyorlar.
Fazla bilgiye gerek yok
yok aynı gün olmayacak ama nöbet tarihine de bağlı biz en geç isteme 29 ocakta olsun diye düşünüyoruz. Allah tüm bekleyenlere sabır versin umarım çabucak geçer okul dönemi benim hızlı geçti projeler okul sınav falan ara tatile girincede nişan telaşı sonra yine okul açılacak umarım 2. döneme bu dönem gibi olur beklemek çok zooorrrrr
bende geçen sene onlardan çalışmadım naptım ben netten çalıştım hatta ilk sınavlara sadece geçmiş sorulara bakarak çalışmıştım :26:
murat yayınlarıyla olan maceramı sana anlatmıştım hatırlıyomusun bebeğimm
hmm hayırlısı olsun canım ben aynı gün yada 1 gün arayla olmasını istiyorumda öyle yapanlardan fikir almak istiyodumm sorıyım dedim seninkinin mesleği askerlik heralde ölemi:26:
yok canım oda öğretmen beden eğit. öğretmeni bende resim öğretmeniyim aynı okuldayız aslında bizim öyle olucak arada sadece 3 gün var neyi merak ediyorsan sorabilirsin çünkü en başta aynı gün yapmayı planlamıştık bizde bu arada kpssyemi hazırlanıyorsunuz ?
Hatırlamammı yazarken aklıma geldi zaten
Sende bir terlik var bacım
Bunca insan o yayınlara çalışıp geçtim diyor
Sen geçemedim diyorsan var sende bişe
Ha bu ara askerin aradımı kuzum :26:
siz aynı yerdesiniz demekki farklı günlerde yapma şansınız var biz uzak oldugumuz için bi kerede söz nişan aradan çıksın istiyorum hani ilk gün söz 2. gün nişan yada ikiside evde olursa aynı gün yapıversekmii bilemedim yani bunları düşünmek içinde çok erken benim için ama gün geliveriyo hemen
he canım var bişey bende ama korkuyorum sence bi daha ondan çalışıyımmı güveniyorum sana bak bana yol gösterr
aramadı canım
Sen arasan desem ? onada kızıyormuydu? :26:
Ya kuzum ben diyorum işte yani ben çok araştırdım Murat yayınları herkes bu yayını önerdi.
Ve birebir kullanan biri olarak diyorum.
Hatta bu senenin kitaplarını da aldım 1 ay oluyor.
Yine muray yayınlarından çalışacağım.
Tam olarak bilmiyorum ama İhtiyaç ın varsa yada Yargının aof yardımcı kitapları onlardan da çalışabilirsin
Ben kpss ye İhtiyaçtan çalışıyorum onunda güzel bir anlatımı vardı
aynı yerde değiliz öğretmenlik yaptığı okul aynı ama o şuan asker ankarada ben adanadayım ya baban biz biraz düşünelim demiyecekse aynı gün olması çok büyük avantaj bizde evde yapıcaz zaten teklif ailem için çok beklenmeyen zamanda oldu planlara göre daha 1 yılımız vardı ama kısmett:)
yok canım ya aramam ben kırıldım ona arasa arardı zaten
ben kitapların içeriğine azcık bakim onlarda hiç çekici gelmiyo bana yaa uff bende alırım bi yardımcı kitap ihtiyaçın kpss kitabı çok iyimiş evet bende onu düşünüyodum murat yayınlarından çalışıcam o zaman bende okeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?