inşallah canım yaa banada şimdilik geçiyo gibi geliyo ama tabi yolumuz uzun
şafak 410
çokk şükürr canımm yaa buna bile şükredyorumm valla daha dünn 458 dye başladıkk allah bungnlere gelmeyi nasip etti bizee
tertoooooomsenin kafanı kıracammm bi daha bi yere kaybolmaaaa
maşallah canımmmmoda olurr moralini bozmaa
aynenn paranın gözü kör olsun herşeye para lazımm
hepımız 460 lardan gectık bu gunlerde tatlı oluyor
300'lere az kalmıs bı bakmıssın 200'lerdeyken ızıne gelıyor bı bakmıssın 100 lerdesın öyle öyle gecıyor gunler Allah sabrını verıyor.
Beklemek guzel eger beklenen sevılıyorsa..
Ah nerde o günlerrrrr keşke kavuşmuş olsam 90/4lerdeniz bizde ondan buralardayız hala
Amin canım hemeeen geçsin kavuşalımm
tertoooooomsenin kafanı kıracammm bi daha bi yere kaybolmaaaa
:
ben söylerimde asabi şirinim belki beni tersleyebilir haberdar ediymde asabi şirini kendinin izniyle söyliymçok teşekkür ederim ilgin için uff ay ben çok arada kalıyorum bu asker beni çıldırtıyo insan bi söyler benim aklıma gelmiyo o niye demiyo bana bişey ya
Sen kafana takmadığın sürece zaman pırrr geçiyor
:
300lere az kaldı canım evet ama ilk 100ümüz olcak yaa biraz gözümü korkutmuyo değil
Sen kafana takmadığın sürece zaman pırrr geçiyor
Olsun valla bebemmm
aynn öyle tatlım hep bu hızda geçer inşallahh zamann
nıye korkutuyor anlamadım:44:
Geçer canım askerliği yarın akam yarılıyorum
Geçen zaman nasıl geçti anlamadım senin içinde oyle olur inş
tmm tmm gitmiyorummm bi yeree burdayımm
Tabikii canım sor.
Ama kızacağı birşey yok sanırım zira zaten ordaki çavuşlar tüm askerleri biliyor ve tanıyorlar.
Sen yinede sor ilk günler zor ve yıpratıcı oluyor yardımcı olacak biri olursa daha kolay geçer onun için.
Ben bugün konuşurken askerimle senin inzibat konusunu sordum bir arkadaşın askeride gelmiş diye ismini biliyormusun dedi ben yardımcı olayım yok bilmiyorum dedim.
Onunda aklına gelmemiştir kuzum sen üzülme orası şimdi okadar karışık ve kötüki onun için.
Zaten yaptığınız kısacık konumalarda hiçbirşey gelmiyor akla
inş cnm şu acemilik btse zaman daha da çabuk geçicek gibi geliyoo ama bakalımm daha belli bile olmadı
Cidaaaaa kuzuu senin askerin keşke bizim orda olaydııı..
Ben sana gizliden bilgi verirdim haa
Hemde kardeşinde oradaymışş
Demişken askerinle görüştün mü sen :26:
damdan düşmüş gibiyimacemilik bitince heralde rayına oturur benim bu halimde :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?