Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah canım yaa banada şimdilik geçiyo gibi geliyo ama tabi yolumuz uzun

şafak 410

hepımız 460 lardan gectık bu gunlerde tatlı oluyor

300'lere az kalmıs bı bakmıssın 200'lerdeyken ızıne gelıyor bı bakmıssın 100 lerdesın öyle öyle gecıyor gunler Allah sabrını verıyor.

Beklemek guzel eger beklenen sevılıyorsa..

çokk şükürr canımm yaa buna bile şükredyorumm valla daha dünn 458 dye başladıkk allah bungnlere gelmeyi nasip etti bizee

Sen kafana takmadığın sürece zaman pırrr geçiyor

tertoooooom senin kafanı kıracammm bi daha bi yere kaybolmaaaa

maşallah canımmmm oda olurr moralini bozmaa

aynenn paranın gözü kör olsun herşeye para lazımm

Olsun valla bebemmm

300lere az kaldı canım evet ama ilk 100ümüz olcak yaa biraz gözümü korkutmuyo değil

Ah nerde o günlerrrrr keşke kavuşmuş olsam 90/4lerdeniz bizde ondan buralardayız hala
Amin canım hemeeen geçsin kavuşalımm

az kaldı canım sanırım en erken sen kavusacaksın askerıne lıstede öyle gözukuyordu

bıran önce kavusta sıra bızlere gelsın

ıyı geceler tatlı uykular

Tabikii canım sor.
Ama kızacağı birşey yok sanırım zira zaten ordaki çavuşlar tüm askerleri biliyor ve tanıyorlar.
Sen yinede sor ilk günler zor ve yıpratıcı oluyor yardımcı olacak biri olursa daha kolay geçer onun için.
Ben bugün konuşurken askerimle senin inzibat konusunu sordum bir arkadaşın askeride gelmiş diye ismini biliyormusun dedi ben yardımcı olayım yok bilmiyorum dedim.

Onunda aklına gelmemiştir kuzum sen üzülme orası şimdi okadar karışık ve kötüki onun için.
Zaten yaptığınız kısacık konumalarda hiçbirşey gelmiyor akla

damdan düşmüş gibiyim acemilik bitince heralde rayına oturur benim bu halimde :2:

inş cnm şu acemilik btse zaman daha da çabuk geçicek gibi geliyoo ama bakalımm daha belli bile olmadı

Ay sen öyle dedinde aklıma geldi biz acemiliği 5 ay yapmıştık bitirene kadar canımız çıkmıştı.

Ama şu gerçek dediğin gibi acemiliği atlattınmı herşey yerine oturuyor askerinde sende rahatlıyorsun zaman hızlı geçiyor

Cidaaaaa kuzuu senin askerin keşke bizim orda olaydııı..
Ben sana gizliden bilgi verirdim haa

Hemde kardeşinde oradaymışş

Demişken askerinle görüştün mü sen :26:

kuzum bi bakıyon usta kütahyaya çıkıyomuş
ay ne güzel olurdu bee yaaa çok uzak bi hayal amaa
görüştüm kızz bugun kamerada görüştük
çıkıcagını bilmiyodum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…