Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

niye 5 ay tatlım ya o kadar uzun acemilik varmıı:44:

kuzum bi bakıyon usta kütahyaya çıkıyomuş
ay ne güzel olurdu bee yaaa çok uzak bi hayal amaa
görüştüm kızz bugun kamerada görüştük
çıkıcagını bilmiyodum ama

Ne matrakkk olurduu haa olsa öyleee

Senin ki aramasa bile ben sana ajanlık yapardımmm

Ay aklımaa ne geldii bizim tertip Özge var onun askeride acemiliğini Kütahyada yaptı tamammı hatta aynı bölükte idi askerlerimiz.
Ben haberleri Özgeden alırdım benimki tel açtığın da bunlar bunlar oluyormuş derdim
Adam
hönkk kızım sen nerden biliyorsun yaa olurdu
Tabi sonradan acı gerçeği söyledim

Vayyy gözün aydın bebem kamera ha
Allah bolluğunu versin kuzuu

niye olcak kız geçmicek diye geçicekte zor geçicek diye

ooo öyle bı gecıyorkı yarın sen 100lere dusunce dersın gunler ne cabuk gecmıs dıye

canım ben cıkıyorum tekrar görsmek dılegıle ıyı geceler hepınıze..

Son düzenleme:

adamları öyle arada şaşırtmak lazım
sendende iyi ajan olurr he valla olaydı iyiydi kütahya

Çavuş eğitimi aldılar o bitti yine salmadılar stajyer onbaşı olarak bölüklere dağıtıldılar o bitti gelen celp i yetiştirip oyle gideceksiniz dediler uzadı da uzadı bitmedi

sonunda bitti yaa tatlımm valla her geçen gün inanılmaz mutlu ediyo benii 300 lere incem dye sevinçliyim ama bi yandanda korkuyorummm

canım 400lere yarıdan başladık o çabuk bitti. ama 300ler öyle değil dolu dolu yüz gn yani ne biliyim 200lere düşmek zor olcak o yüzden korkuyorumm

Aaa hiç korkma canımm 300 ler tek olarak düşünme 300 lerde birsene düşme sevinci var mesela once 365 i görmeyi bekleyeceksin o zaman sadece 365 e odaklanmış oalcaksın 365 i gördükden sonra 200 leri bekleyeceksin o parça parça olduğundan sana çok gelmeyecek.hemencecikde geçecek merak etme.

inşş öyle olurr kzuum yaaa

inşş öyle olurr kzuum yaaa

M etme canım yaşadım onaylıyorum.
200 Lerde oyle mesela 230 akadar yarılamak için sayıyorsu hedefin 230 oluyor o bitiyor 100 lere koşma heyecanı.
zorlarsa 100 ler zorlar valla içinde hiç bölünmüşlük olmayan sayı 100 ler 100 lere düşünce direk 100 gun olarak bakacaksın olaya

ayy cnmm o zamana kadar geliyim de allahın izniylee ondada yarılıcak bişey buluruz inşş

Merak etme Yaseminim gelirsin,gelirsin ve sen bile anlamazsın nasıl geldiğini
bakalımm cnmm belki bnde ozmn böyle başkalrına yardımcı olurum senn gibiii ayy alt devreler gelsedee bi rahatlasak yaaa onlar yeni gönderiyo onlara falan yardımcı olcaz derken geçer zmn
4 gözle bekliyorum usta birliği nereye çıkacak diye

tertooooom napıyooooooonn

bana diyonnn gıııı

Ahh ahh bende zamanında az yardım almadım buradaki arkadaşlardan Ecem olsun DeyaW olsun şuan buraya uğramayan arkadaşlar az ağrıtmadım başlarını
Siz yine iyisiniz ben fena zırlak bişidim yerdim başlarını.
Gün gelecek sizde yeni gelen arkadaşlarımıza yardım ediyor olacaksınız
Bu devran böyle dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…