Ay sen öyle dedinde aklıma geldi biz acemiliği 5 ay yapmıştık bitirene kadar canımız çıkmıştı.
Ama şu gerçek dediğin gibi acemiliği atlattınmı herşey yerine oturuyor askerinde sende rahatlıyorsun zaman hızlı geçiyor
kuzum bi bakıyon usta kütahyaya çıkıyomuş
ay ne güzel olurdu bee yaaaçok uzak bi hayal amaa
görüştüm kızz bugun kamerada görüştük
çıkıcagını bilmiyodum ama
niye 5 ay tatlım ya o kadar uzun acemilik varmıı:44:
niye olcak kız geçmicek diyegeçicekte zor geçicek diye
Ne matrakkk olurduu haa olsa öyleee
Senin ki aramasa bile ben sana ajanlık yapardımmm
Ay aklımaa ne geldii bizim tertip Özge var onun askeride acemiliğini Kütahyada yaptı tamammı hatta aynı bölükte idi askerlerimiz.
Ben haberleri Özgeden alırdım benimki tel açtığın da bunlar bunlar oluyormuş derdim
Adamhönkk kızım sen nerden biliyorsun yaa olurdu
Tabi sonradan acı gerçeği söyledim
Vayyy gözün aydın bebem kamera ha
Allah bolluğunu versin kuzuu
Çavuş eğitimi aldılar o bitti yine salmadılar stajyer onbaşı olarak bölüklere dağıtıldılar o bitti gelen celp i yetiştirip oyle gideceksiniz dediler uzadı da uzadı bitmedi
adamları öyle arada şaşırtmak lazım
sendende iyi ajan olurr he valla olaydı iyiydi kütahya
ooo öyle bı gecıyorkı yarın sen 100lere dusunce dersın gunler ne cabuk gecmıs dıye
tekrar görsmek dılegıle ıyı geceler hepınıze..
sonunda bitti yaa tatlımmvalla her geçen gün inanılmaz mutlu ediyo benii 300 lere incem dye sevinçliyim ama bi yandanda korkuyorummm
Korkunun sebebi ney kuzum :26:
Korkunun sebebi ney kuzum :26:
canım 400lere yarıdan başladık o çabuk bitti. ama 300ler öyle değil dolu dolu yüz gn yani ne biliyim 200lere düşmek zor olcak o yüzden korkuyorumm
Aaa hiç korkma canımm 300 ler tek olarak düşünme 300 lerde birsene düşme sevinci var mesela once 365 i görmeyi bekleyeceksin o zaman sadece 365 e odaklanmış oalcaksın 365 i gördükden sonra 200 leri bekleyeceksin o parça parça olduğundan sana çok gelmeyecek.hemencecikde geçecek merak etme.
inşş öyle olurr kzuum yaaa
M etme canım yaşadım onaylıyorum.
200 Lerde oyle mesela 230 akadar yarılamak için sayıyorsu hedefin 230 oluyor o bitiyor 100 lere koşma heyecanı.
zorlarsa 100 ler zorlar valla içinde hiç bölünmüşlük olmayan sayı 100 ler 100 lere düşünce direk 100 gun olarak bakacaksın olaya
ayy cnmm o zamana kadar geliyim de allahın izniylee ondada yarılıcak bişey buluruz inşş
Korksunlarrrr bizdenn o zaman ama denk düşemedik tühh yaa
4 gözle bekliyorum usta birliği nereye çıkacak diye
tertooooom napıyooooooonn
bakalımm cnmm belki bnde ozmn böyle başkalrına yardımcı olurum senn gibiii ayy alt devreler gelsedee bi rahatlasak yaaa onlar yeni gönderiyo onlara falan yardımcı olcaz derken geçer zmnMerak etme Yaseminim gelirsin,gelirsin ve sen bile anlamazsın nasıl geldiğini
4 gözle bekliyorum usta birliği nereye çıkacak diye
tertooooom napıyooooooonn
bakalımm cnmm belki bnde ozmn böyle başkalrına yardımcı olurum senn gibiii ayy alt devreler gelsedee bi rahatlasak yaaa onlar yeni gönderiyo onlara falan yardımcı olcaz derken geçer zmn
bana diyonnn gıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?