Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydınnnn kızlarr
Şafak 35 atarsa 34 :))

AZ KALDI AZZZZZZ

Günaydın kızçelerr...

Hepimiz için hızlıca geçen bir hafta olsun aşklarımıza kavuşma gününe daha da yaklaşalım

:102::126::126::126:İyi çalışmalarr, Kolay gelsin hepimize:126::126::102:

kuzummmm günaydın hoşgeldinn senin şafaıgn benimkinden güzel olubilirr amaa benimkide seninkinden güzell :)))

Günaydın kızçelerr...

Hepimiz için hızlıca geçen bir hafta olsun aşklarımıza kavuşma gününe daha da yaklaşalım

:102::126::126::126:İyi çalışmalarr, Kolay gelsin hepimize:126::126::102:

eveeeet
kavuşmaya ve delirmeye az kaldıııııı
askerim gelene kadar akıl sağlığıma mukayet olmam lazım

bende özlediiiiimmm

kuzumm valla keçilerinin iplerini sıkı sıkıı tuttt kaçarlarsa yandınn :))) şafak 9 oluncaaa firara müsait olucakları bendeede kesinnnn nasıl bir heyecandırrr kuzummm yaaa şu bir aydan bir düşsemmm :)) bende deliricemmm

çok iyiyim kuzum iyi hatta çok güzel bir hafta sonu geçirdimmm :)) sen nasılsınnn

süper kuzum çok sevindim senin adına..
iyi bende geçtiğimiz hafta kapadokyaya gitmiş olmamın acısı çıkıyor gibi biriken işlerimi halen eritememiş olmama rağmen sevinçliyim iyiki gitmişiz tavsiye ederimm çok eğlendik gezilip görülmesi gereken bir yer:52
:

evet tatlım söyleişmtin neler yaptın anlatıcakdınnnn bende balayına gidicem inşallahh osmantoşumlaa :))

günaydınnnn kızlarr
Şafak 35 atarsa 34 :))

AZ KALDI AZZZZZZ
Maşallah kuzuma
günaydın kuzulaaaar
bugün çoooook mesudum
şafak 9
ümranım seninkide bitiyoooooo
Amaninnn gelmeyeli şafakalr baya bi atmışşş Maşallah maşallah
:102::126::126::126: kolay gelsin hızlı bi pazartesi diliyorum.. bir an evel kavuşun askerlerinize
ŞAFAK 31 Hatay'a selam yola devam..

Atarsaaaa 30

MAşallahhhhhhhhhhh

anlaaaaat o zman neler yaptın????

tamamm kuzum anlatıyımm :))

Cuma günü iş çıkışı iş ablalarımlaaa bakırköye gittik gezdik tozduk yemek yedik 10 da evdeydimm sonra yattım gece azıcık osmanla konuştuk sabah erkenden kalktımm hazırlandım osmanlara gittim kahvaltı yaptık kaynanam eltim ben sonra eltimle bebek şekeri yaptık oturduk 8 aylık hamilee kıpraşığın heraketlerini izledik hissettim çok güzeldi akşam yine 10 a gelirken evdeydim sonra yattımm hemencikk pazar günü kursa geç kaldım ama ona rağmen gittim bir bakıyım dedimm ne var ne yok sonra desember varya burcu onunla buluştuk bahçelievler metroportta yemek yedik birlikte kurtuluş son durak filmini izledikkk çoookk güzeldi kahkala atmaktan karnımıza agrı girdi mutlaka gidinn süper bir filmm sonra eve geldimm arkadaşım geldi sabah osman aradıı çokk şükür kötü bir an yaşamadımmm sen neler yaptın bakalımmmm

hahah kavuştun tabi anca maşallah de kuzumm :))) biz maşallahhhh darısı başımızademektennnn yoruldukk gelsede düpüğü yesekk yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…