kuzumm valla keçilerinin iplerini sıkı sıkıı tuttt kaçarlarsa yandınn :))) şafak 9 oluncaaa firara müsait olucakları bendeede kesinnnn nasıl bir heyecandırrr kuzummm yaaa şu bir aydan bir düşsemmm :)) bende deliricemmm
evet tatlım söyleişmtin neler yaptın anlatıcakdınnnn bende balayına gidicem inşallahh osmantoşumlaa :))
tamamm kuzum anlatıyımm :))
Cuma günü iş çıkışı iş ablalarımlaaabakırköye gittik gezdik tozduk yemek yedik 10 da evdeydimm sonra yattım gece azıcık osmanla konuştuk sabah erkenden kalktımm hazırlandım osmanlara gittim kahvaltı yaptık kaynanam eltim ben sonra eltimle bebek şekeri yaptık oturduk 8 aylık hamilee kıpraşığın heraketlerini izledik hissettim çok güzeldi akşam yine 10 a gelirken evdeydim sonra yattımm hemencikk pazar günü kursa geç kaldım ama ona rağmen gittim bir bakıyım dedimm ne var ne yok sonra desember varya burcu onunla buluştuk bahçelievler metroportta yemek yedik birlikte kurtuluş son durak filmini izledikkk çoookk güzeldi kahkala atmaktan karnımıza agrı girdi mutlaka gidinn süper bir filmm sonra eve geldimm arkadaşım geldi sabah osman aradıı çokk şükür kötü bir an yaşamadımmm sen neler yaptın bakalımmmm
eveet eveeet bağladım sıkı sıkı bütün keçilerimi
hep beraber tırlatıcaz burda asker bekleyeceğiz diye yaa halimize bak[
Küçük emrahtan halliceyizz hahahaah
hahah kavuştun tabi anca maşallah de kuzumm :))) biz maşallahhhh darısı başımızademektennnn yoruldukk gelsede düpüğü yesekk yaaaa
canım 2 gün 1 gecelik bir geziydi çevreyi gezdirdiler, fotoğraflar çektik, yemek yedik, şarap çölek üretimlerini gördük, gece bara gittik... Sonra kaldığımız otel harikaydı mutlaka aşkımla gidicem yoksa gözüm açık giderimtavsiye ederimmm
Gelsin gelsinde dansöz oynatalım depüğünde seningöbek gösterisi havai fişekler kutlamalar şenlik olcak olsunnnnnnnnn :118:
Süper yaa :2: bende istiorumm
tamamm kuzum anlatıyımm :))
Cuma günü iş çıkışı iş ablalarımlaaabakırköye gittik gezdik tozduk yemek yedik 10 da evdeydimm sonra yattım gece azıcık osmanla konuştuk sabah erkenden kalktımm hazırlandım osmanlara gittim kahvaltı yaptık kaynanam eltim ben sonra eltimle bebek şekeri yaptık oturduk 8 aylık hamilee kıpraşığın heraketlerini izledik hissettim çok güzeldi akşam yine 10 a gelirken evdeydim sonra yattımm hemencikk pazar günü kursa geç kaldım ama ona rağmen gittim bir bakıyım dedimm ne var ne yok sonra desember varya burcu onunla buluştuk bahçelievler metroportta yemek yedik birlikte kurtuluş son durak filmini izledikkk çoookk güzeldi kahkala atmaktan karnımıza agrı girdi mutlaka gidinn süper bir filmm sonra eve geldimm arkadaşım geldi sabah osman aradıı çokk şükür kötü bir an yaşamadımmm sen neler yaptın bakalımmmm
kuzummm sen anlat sen heycan var mı ?askerin geliyor
ooo güzel bi haftasonu olmuş maşallaaah
bebiş de süpeeeer
ben hastaydım biliyorsun yattım o yüzden haftasonu
heyecan dorukta kuzuuuuu
ooo güzel bi haftasonu olmuş maşallaaah
bebiş de süpeeeer
ben hastaydım biliyorsun yattım o yüzden haftasonu
heyecan dorukta kuzuuuuu
kuzuuuuu senii depük depük depükklücemmm oyy anacımm yeter diyeee bağırıcann amaaaa hiç bakmıcam gözünün yaşınaaaaaa
bende yoktuama buluşmaya giderken oldu anca o heycan yoksa yoldayken bile ben uyuyodum hiç heycan yoktu gördüm onu elim ayağım titredi :26: öyle işte
ayyy bağırmam kuzu bağırır mıyım hiiiç
depükle depükleyebildiğin kadaroy
geceleri uykum kaçmaya başladı sabaha kadar geleceğini düşünüyorum
bide hep sürpriz yapardı bana yanıma gelirdi hop bi bakardım kapıdan kafasını uzatmış bakıyor bana
yeniden sürprizler yapacak bana aşkımmmm
Selam Kızlar..
bıraktgım yerden devam muhabbete yahu :) maşaAllah size
heyifler nasıl bakalım
kuzumm hoşgeldinn keyifler gıcırr valllaaa topiğimiz hareketli bugünn kan dolaşımı iyi çok şükürrrhayat belirtisi varrrrr
sen nasılsınnnnnn
Burcummm hoşgeldinnnnnn
kuzummm seninlede yapalım bir sinemaaaaaaaaasöz ben ısmarlıcammm
selammm kızlarrrrrrrrrrrrr bennn geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?