Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eveet eveeet bağladım sıkı sıkı bütün keçilerimi
hep beraber tırlatıcaz burda asker bekleyeceğiz diye yaa halimize bak

evet tatlım söyleişmtin neler yaptın anlatıcakdınnnn bende balayına gidicem inşallahh osmantoşumlaa :))

canım 2 gün 1 gecelik bir geziydi çevreyi gezdirdiler, fotoğraflar çektik, yemek yedik, şarap çölek üretimlerini gördük, gece bara gittik... Sonra kaldığımız otel harikaydı mutlaka aşkımla gidicem yoksa gözüm açık giderim tavsiye ederimmm

Süper yaa :2: bende istiorumm

hahah kavuştun tabi anca maşallah de kuzumm :))) biz maşallahhhh darısı başımızademektennnn yoruldukk gelsede düpüğü yesekk yaaaa

Gelsin gelsinde dansöz oynatalım depüğünde senin göbek gösterisi havai fişekler kutlamalar şenlik olcak olsunnnnnnnnn :118:

Mutlaka git kuzum güzel vakit geçirmene çok sevindimm :))

yaa birde birşey dicemmm benimkine ıpad almayı düşünüyorumm bilginizzzzz varmıı kızlarrrr yardım edin banaaaa

Gelsin gelsinde dansöz oynatalım depüğünde senin göbek gösterisi havai fişekler kutlamalar şenlik olcak olsunnnnnnnnn :118:

benim daha iyi bir fikrim var masaya osmanı çıkartalım o oynasın dansöz gibiii beni bu kadar bekletmek neymişş görsünn günüünüüüü hahahahha bunu duyarsa sadis olduğum konusunda hiç şüphesi kalmaz vallaaaaaa

ooo güzel bi haftasonu olmuş maşallaaah
bebiş de süpeeeer
ben hastaydım biliyorsun yattım o yüzden haftasonu

kuzummm sen anlat sen heycan var mı ? askerin geliyor

heyecan dorukta kuzuuuuu

bebiş de süpeeeer

heyecan dorukta kuzuuuuu

kuzuuuuu senii depük depük depükklücemmm oyy anacımm yeter diyeee bağırıcann amaaaa hiç bakmıcam gözünün yaşınaaaaaa

bebiş de süpeeeer

heyecan dorukta kuzuuuuu

bende yoktu ama buluşmaya giderken oldu anca o heycan yoksa yoldayken bile ben uyuyodum hiç heycan yoktu gördüm onu elim ayağım titredi :26: öyle işte

kuzuuuuu senii depük depük depükklücemmm oyy anacımm yeter diyeee bağırıcann amaaaa hiç bakmıcam gözünün yaşınaaaaaa

ayyy bağırmam kuzu bağırır mıyım hiiiç
depükle depükleyebildiğin kadar
geceleri uykum kaçmaya başladı sabaha kadar geleceğini düşünüyorum
bide hep sürpriz yapardı bana yanıma gelirdi hop bi bakardım kapıdan kafasını uzatmış bakıyor bana
yeniden sürprizler yapacak bana aşkımmmm

bende yoktu ama buluşmaya giderken oldu anca o heycan yoksa yoldayken bile ben uyuyodum hiç heycan yoktu gördüm onu elim ayağım titredi :26: öyle işte

seni biliyoruz kuzum görene kadar inanamadın
ama olsun görünce heyecan yaptın sende o da bişeydir
hatta aynı kaldırımda bile yürüdünüz

oyy yaa bu sabahta osman bana geride kalan yaşayamadığımız ne varsa hepsini yaşıyıcağız merak etmeee aşkım dediii :)) yarım kalan ne varsa tamamlanıcak hepimiz için inşallahhh kuzumm uyumaya çalışşş güzel görünmen lazımmmm büyülemen lazımmmm aytaç enişteyiiiii wuuucuumm demelliiii

Selam Kızlar..

bıraktgım yerden devam muhabbete yahu :) maşaAllah size

heyifler nasıl bakalım

Selam Kızlar..

bıraktgım yerden devam muhabbete yahu :) maşaAllah size

heyifler nasıl bakalım

kuzumm hoşgeldinn keyifler gıcırr valllaaa topiğimiz hareketli bugünn kan dolaşımı iyi çok şükürrr hayat belirtisi varrrrr

sen nasılsınnnnnn

Burcummm hoşgeldinnnnnn

kuzumm hoşgeldinn keyifler gıcırr valllaaa topiğimiz hareketli bugünn kan dolaşımı iyi çok şükürrr hayat belirtisi varrrrr

sen nasılsınnnnnn

Burcummm hoşgeldinnnnnn

wuucu için mi benim için mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…