Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

seni biliyoruz kuzum görene kadar inanamadın
ama olsun görünce heyecan yaptın sende o da bişeydir
hatta aynı kaldırımda bile yürüdünüz

aynen aynı metroda bile gittik naberrrrr hatta o eğildi ben sarıldım bi ağacın dalına uzanıp çekip meyvesini almak gibiydi ona sarıllmak

bişey sorucam sevgiliniz aradığında ona özel bi melodi mi çalıyor telefonlarınız da ??? ve ne çalıyor????
nerden esti bilmiyorum ama merak ediverdim birden

bişey sorucam sevgiliniz aradığında ona özel bi melodi mi çalıyor telefonlarınız da ??? ve ne çalıyor????

Bendee çalıyorduu ama gecen ay iptal ettimmm

yoo zil sesinin başka olması benim için özel bir durum olmadığından hiç yapmadım kuzuum zaten o arayıncaaa telefon bir başka ötüyor bee hahahah

çalarken dinlet vardı sanırım ama ben onu demiyorum zil sesi olarak ne çalıyor onu merak ettim

HEEE NE biliyim öyle bi şeyim hiç olmadı herkezde ne çalıyosa ondada o çalıyor ama illa bişey çalıcaksa kutsinin melek şarkısı olabilir hem başlangıcı hemde sözler güzel :)

HEEE NE biliyim öyle bi şeyim hiç olmadı herkezde ne çalıyosa ondada o çalıyor ama illa bişey çalıcaksa kutsinin melek şarkısı olabilir hem başlangıcı hemde sözler güzel :)

Evetttt
Çok güzel bi sarkııııııııı

teşekkür ederimmmm
sen napıyosun kuzummm nerelerdesin ben yokum sen benden çok kayıplardasın şafağı yarıladın mı ?

Yarıladımm canım Atarsaa 226
Sınavlar yaklaştıkca kayboluyorumm
Ocak 22ye kadar böyle devamm ondan sonraa büyük bir tatill beni bekliyorrr
Sen neler yapıyorsunnn

DEV - In The Dark - YouTube

kuzu benimde müzik sesim bunun 26. saniyede kasilmiş hali başı değil 26. saniyeden kesilmiş vaziyeti seninde vaktin varsa dinle güzel şarkı Karı çirkin suratına bakmadan dinlersen sorun olmaz

Yarıladımm canım Atarsaa 226
Sınavlar yaklaştıkca kayboluyorumm
Ocak 22ye kadar böyle devamm ondan sonraa büyük bir tatill beni bekliyorrr
Sen neler yapıyorsunnn

napyıım kuzumm bildiğin gibi yeni yıl geldi işim dışı stok girişlerinin bile ihalesi bana kaldı yoğun bi şekilde devam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…