Günaydın Kızlarr
seni biliyoruz kuzum görene kadar inanamadın
ama olsun görünce heyecan yaptın sende o da bişeydir
hatta aynı kaldırımda bile yürüdünüz
Hoşbuldukkk nbrrr
aynen aynı metroda bile gittik naberrrrrhatta o eğildi ben sarıldım bi ağacın dalına uzanıp çekip meyvesini almak gibiydi ona sarıllmak
iyidir kuzum şafak sıkıştırıyor çok fena
hahahahahahahahahaha alemsin kuzum yaaa
bişey sorucam sevgiliniz aradığında ona özel bi melodi mi çalıyor telefonlarınız da ??? ve ne çalıyor????
nerden esti bilmiyorum ama merak ediverdim birden
Ayy cok az kalmışşş masallahhh
Bende bi gelebilseydim oralaraa yeterkii sıkıstırsınnn
Bendee çalıyorduu ama gecen ay iptal ettimmm
bişey sorucam sevgiliniz aradığında ona özel bi melodi mi çalıyor telefonlarınız da ??? ve ne çalıyor????
nerden esti bilmiyorum ama merak ediverdim birden
çalarken dinlet vardı sanırım ama ben onu demiyorum zil sesi olarak ne çalıyor onu merak ettim
sıkıştıracak kuzum hem de çoook fena
çalarken dinlet vardı sanırım ama ben onu demiyorum zil sesi olarak ne çalıyor onu merak ettim
HEEE NE biliyim öyle bi şeyim hiç olmadı herkezde ne çalıyosa ondada o çalıyor ama illa bişey çalıcaksa kutsinin melek şarkısı olabilir hem başlangıcı hemde sözler güzel :)
Evetttt
Çok güzel bi sarkııııııııı
teşekkür ederimmmm
sen napıyosun kuzummm nerelerdesin ben yokum sen benden çok kayıplardasın şafağı yarıladın mı ?
[MV] T-Max - Fight The Bad Feeling (Ballad Ver.) (Boys Over Flowers OST) - YouTube
kızlarr dinleyin telim böyle çalıyor işteeeeeee
videoyuda vaktinizvarsa azıcık izleyin o diziyi izledim bennnnnn çok güzeldiiii tavsiye ederimm
dev - ın the dark - youtube
kuzu benimde müzik sesim bunun 26. Saniyede kasilmiş hali başı değil 26. Saniyeden kesilmiş vaziyeti seninde vaktin varsa dinle güzel şarkı :d karı çirkin suratına bakmadan dinlersen sorun olmaz
Yarıladımm canım Atarsaa 226
Sınavlar yaklaştıkca kayboluyorumm
Ocak 22ye kadar böyle devamm ondan sonraa büyük bir tatill beni bekliyorrr
Sen neler yapıyorsunnn
napyıım kuzumm bildiğin gibi yeni yıl geldi işim dışı stok girişlerinin bile ihalesi bana kaldı yoğun bi şekilde devam işte
tamamdır kuzummm sende dinleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?