Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşbulduk kuzum nasılsın görüşmeyelii ?

İyiyim kuzum ne olsun işlere gömüldüm yılbaşındna önce yavaş yavaş gelebiliyorum buraya arada yazıyorum akşama kadar bazen bakamıyorum ondan sıkıntılı olabiliyor... Sen nasılsın yokluğumda şafakları eritmişsiniz yemişsiniz

Aman canım sen iyi olda işler yapılır..
Özlettin ama kendini
Valla eriyor çok şükür plakalara geldim Sizin nasıl gidiyor sivil hayat

Aman canım sen iyi olda işler yapılır..
Özlettin ama kendini
Valla eriyor çok şükür plakalara geldim Sizin nasıl gidiyor sivil hayat
hürgeneralliğe alıştımmmmm bide kavgalara kıskançlıklara bile başladıkkk bide nazara geliyoruz sürekli o kadar göz önündede değiliz ama nedense nazar var üzerimizde Allahın izniyle bişey olmaz kime anlatsam şunu bunu yaptık şöyle böyle geçti diye kesin kavga ediyoruz yada bişey oluyor aramız bozuluyor... Sakın siz anlatmayın milletin gözü kalıyor valla bak içinizde yaşayın aşkınızı

heryerde oluyo öyle bayann canım boşver

Allah var yukarda bende az değilim ama sürekli susarım karışmam olaylara ama Allah büyük görüyor Müdürüm bile beni koruyor MAşallahhhhh

seni gidi seniiii iyi ya müdürün koruyosa sorun yok canım

Allah allah kötü niyetli insanlar demekki canım.
Bende inanırım nazara kimselere de birşey anlatmam ilişkim konusunda gerçekten kıskanç insanların gözü kalıyor.
Sizde ki gözlerde bir an önce çıksın inşallahhhh

seni gidi seniiii iyi ya müdürün koruyosa sorun yok canım
maşallahım var En başta Allah koruyor..

Canım benim sorma bide göz önünde yaşamıyoruz aşkımızı feyse falan foto koyamıyorum yada anlatamıyorum garip bişey sakın ben onun facesini bile kapadım bende kapatıcam kendi facemi az kaldı ama dayanamam diye korkuyorum

veeee tarihimiz belli oldu.. 03.05.2012 de sevdiceğim asker olacak.. Hayırlısıyla git , hayırlısıyla gel bana bitanemm... :97:

Dayanırsın canım ne olucak onunlamı doğdun

Dayanırsın canım ne olucak onunlamı doğdun

doğmadın ama telde alışkanlık olmuş gir faceye bak boş kaldığın anda kim napmış ne etmiş ne olmuş merak ediyorum ama kapatıcam sade bi yaşan internetsiz oh ne güzel olcak

Ecem Ceyda Büşra Ümran ama bu haksızlık değilmi

Neden böyle yapıyorsunuz

Bunca zaman beraberken onca muhabbetimiz varken

Bana bunu yapmanız doğrumu

Ben matamatikle cebellşirken sizin burda cici cici sohbetler yapmanız doğrumu

Ağlamak istiyorum ya
nefret ediyorum şu matematiktennn

Canım buraya gelip sohbet etmek istiyor hep

yani canım en önce o var çok şükür

veeee tarihimiz belli oldu.. 03.05.2012 de sevdiceğim asker olacak.. Hayırlısıyla git , hayırlısıyla gel bana bitanemm... :97:

hayırlı olsun canım sağ salim gidip gelir inşallah..
uzun dönemmi kısa dönemmi ?

aşkımmmmmm kıyamam sana beeeeeeeen gel boşver matematiği diycem ama olmazzzzzzzzzz çalışman lazımmmm sen burda olmasanda kalbimizdesin bebeğiimmmm

aşkımmmmmm kıyamam sana beeeeeeeen gel boşver matematiği diycem ama olmazzzzzzzzzz çalışman lazımmmm sen burda olmasanda kalbimizdesin bebeğiimmmm

Bitanem benimm

Çoookkk çalışmmammmm lazımmm çoookkk

Ana bir dakka çalışmak dedikte sen napıyon kız burda senın işte olman gerekmiyormu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…