Hoşbulduk kuzum nasılsın görüşmeyelii ?
Aman canım sen iyi olda işler yapılır..İyiyim kuzum ne olsun işlere gömüldüm yılbaşındna önce yavaş yavaş gelebiliyorum buraya arada yazıyorum akşama kadar bazen bakamıyorum ondan sıkıntılı olabiliyor... Sen nasılsın yokluğumda şafakları eritmişsiniz yemişsiniz
İnşallah tatlımm
kuzum bizim orda bi bayan çok garip bi bayannnnn boşver ben anlatsamda anlaşılması zor bi bayan
hoş geldinnnn kuzummmmm
hürgeneralliğe alıştımmmmm bide kavgalara kıskançlıklara bile başladıkkkAman canım sen iyi olda işler yapılır..
Özlettin ama kendini
Valla eriyor çok şükür plakalara geldimSizin nasıl gidiyor sivil hayat
heryerde oluyo öyle bayann canım boşver
hürgeneralliğe alıştımmmmm bide kavgalara kıskançlıklara bile başladıkkkbide nazara geliyoruz sürekli o kadar göz önündede değiliz ama nedense nazar var üzerimizde Allahın izniyle bişey olmaz kime anlatsam şunu bunu yaptık şöyle böyle geçti diye kesin kavga ediyoruz yada bişey oluyor aramız bozuluyor... Sakın siz anlatmayın milletin gözü kalıyor valla bak içinizde yaşayın aşkınızı
Allah var yukarda bende az değilim ama sürekli susarım karışmam olaylara ama Allah büyük görüyor Müdürüm bile beni koruyorMAşallahhhhh
hürgeneralliğe alıştımmmmm bide kavgalara kıskançlıklara bile başladıkkkbide nazara geliyoruz sürekli o kadar göz önündede değiliz ama nedense nazar var üzerimizde Allahın izniyle bişey olmaz kime anlatsam şunu bunu yaptık şöyle böyle geçti diye kesin kavga ediyoruz yada bişey oluyor aramız bozuluyor... Sakın siz anlatmayın milletin gözü kalıyor valla bak içinizde yaşayın aşkınızı
Allah var yukarda bende az değilim ama sürekli susarım karışmam olaylara ama Allah büyük görüyor Müdürüm bile beni koruyorMAşallahhhhh
maşallahım var En başta Allah koruyor..seni gidi seniiiiiyi ya müdürün koruyosa sorun yok canım
Allah allah kötü niyetli insanlar demekki canım.
Bende inanırım nazara kimselere de birşey anlatmam ilişkim konusunda gerçekten kıskanç insanların gözü kalıyor.
Sizde ki gözlerde bir an önce çıksın inşallahhhh
veeee tarihimiz belli oldu.. 03.05.2012 de sevdiceğim asker olacak.. Hayırlısıyla git , hayırlısıyla gel bana bitanemm... :97:
veeee tarihimiz belli oldu.. 03.05.2012 de sevdiceğim asker olacak.. Hayırlısıyla git , hayırlısıyla gel bana bitanemm... :97:
maşallahım var En başta Allah koruyor..
Canım benim sorma bide göz önünde yaşamıyoruz aşkımızıfeyse falan foto koyamıyorum yada anlatamıyorum garip bişey sakın ben onun facesini bile kapadım bende kapatıcam kendi facemi az kaldı ama dayanamam diye korkuyorum
Dayanırsın canım ne olucak onunlamı doğdun
daha var canım bu zamanı iyi değerlendirinnn çok gibi görünüyor ama zaman hopppp geçyor
İnş günler sizin için tez geçer hayırlısı ile kavuşursunıuz
maşallahım var En başta Allah koruyor..
Canım benim sorma bide göz önünde yaşamıyoruz aşkımızıfeyse falan foto koyamıyorum yada anlatamıyorum garip bişey sakın ben onun facesini bile kapadım bende kapatıcam kendi facemi az kaldı ama dayanamam diye korkuyorum
amiiiinnn canımm :) inşallahh.. sonradaaaa :123: :)
Ecem Ceyda Büşra Ümran ama bu haksızlık değilmi
Neden böyle yapıyorsunuz
Bunca zaman beraberken onca muhabbetimiz varken
Bana bunu yapmanız doğrumu
Ben matamatikle cebellşirken sizin burda cici cici sohbetler yapmanız doğrumu
Ağlamak istiyorum ya
nefret ediyorum şu matematiktennn
Canım buraya gelip sohbet etmek istiyor hep
İnş canım bende geçen sene mayısta yolladım zaman geçiyor işte bak torunlarımız olan sizelrin bile gidiş tarihi belli oldu
aşkımmmmmm kıyamam sana beeeeeeeen gel boşver matematiği diycem ama olmazzzzzzzzzzçalışman lazımmmm sen burda olmasanda kalbimizdesin bebeğiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?