Seneyee görüceksinn sennnn
Rezil bi durummmm
yok kuzumm benim meslek lisesi çıkışlı olduğum için mat1'e giriyor benim ondan bende mat2den bi cacık anlamıyorumaynıyız yani
Neymişkim o parça çok özel güzel bişimi banada deyiver bakem
Bende yıllardır spice girls Do It çalıyor o kadar özdeşeleştiki nerde duysam telefonum çalıyor diye telefona bakıyorum
Ben almasam iyi olurdu ama neyse zor la yapıyorlar
Gıcık bi durum ben yılın 4 dönemi sınav olup bunun için bilmemm taa nerdeki fakulteye gitmek için sabahın 5 de mı kalkacağım ya
O neymiş kızz hemen bakayımm
Benim telefonum ben bildim bileli titresimdedirr
Kutsi-Melek bu canım
Evett cok gıcıkkk
İyi taraflarıda vardır heraldeee pfffff
Gecende ben amcamın kızıylaa arka arkaya sıralarda girdim sınava hemde ikisindede
hııı şu parçaaaa güzel parça ama cıks yapmam müzik sesii
Spice girs in parçasıı hey,Wey came on diye başlıyor ya o benım hoşuma gidiyor
Hadii yaa ama bu aof sınavında o kadar onemsemiyorlar yaa
Bi öss veya kpss gibi değil
İyi tarafına yaşayınca bakacağım canım şimdiden bişe diyemem
Tamam yapmaaaKalsın seninkii
Evettt bizde degerlendirdik durumuu
Kitapcıklar dagıtılıyoryaa bi göz atın diyorlarr sonra kapatıp bekliyorsunnn
O arada kuzenle bakabildigimiz soruların cvplarını birbirimize söyledikkkkk
2 soru kadarcıkk
Zaten biliyordum ben onlarııııııııııı
Vayyy siz şebekede kurmuşsunuz
Öyle deme iki soru iki sorudur,
hadii yaaaa vayy anasınıı bu mat 2 yi bulanı ders yapanı müfradata ekleyeni bunu bile bilede işletmeyi seçeni saygıyla anıyorum burdan
Hahahah tabikideee
ellerinden öpüyorummmmm saygıyla anıyorum çok işimize yarıyor alkışlıyorum ayakta hemdeama içimde bi şeytan var onu dışa vuruyor ya işte onu seviyorum
Bende istiyorum banada banada özellikle matda
Acayippp anlatammm günlük hayatta vaz geçemediğimmm şeylerden biridir isptalar integraller
isimlerini bile doğru yazdığımdan emin değilim
bizim aaramız çok iyidir çok iyi anlaşırız ne o bana karışır ne ben ona 5 yıl önce bi kıskançlık vardı aramızda benimle ilgilenmiyorsun derdi ve sayesinde moralim bozulup sınavlardan düşük notalırdım şuanda güven var aramızda ne o bana karışır ne ben onao derece yani bu arada derece dediğimi duymasın geometriyle dalga geçtiğimi düşünr kızar alınır bana amannn kabul ediyorum kötü bi espiriydi
bizim aaramız çok iyidir çok iyi anlaşırız ne o bana karışır ne ben ona 5 yıl önce bi kıskançlık vardı aramızda benimle ilgilenmiyorsun derdi ve sayesinde moralim bozulup sınavlardan düşük notalırdım şuanda güven var aramızda ne o bana karışır ne ben onao derece yani bu arada derece dediğimi duymasın geometriyle dalga geçtiğimi düşünr kızar alınır bana amannn kabul ediyorum kötü bi espiriydi
bizim aramız çok iyiydi acaip iyi anlaşırdık ama zaman aşkı öldürdü bizde
aranızdakiii güvenii nasıll sağladınızz sizzzz
bizde hala devam ediyor
lise bitene kadar aramıza türkçe fen biyoloji flan gircek diye korkuları vardı lise bitince anlaşmaa yaptık matematik hariç hiç birine bakmıycam lafını bile anmıycam diye anlaşmalı bi ilişki yani
bizde hala devam ediyor
lise bitene kadar aramıza türkçe fen biyoloji flan gircek diye korkuları vardı lise bitince anlaşmaa yaptık matematik hariç hiç birine bakmıycam lafını bile anmıycam diye anlaşmalı bi ilişki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?