seni sonra özel sınav yapacaklarmış belki biraz ders çalışırsın diye sana ek süre tanıyorlarmış
benimki geleli bir yıl olacak zordur zor
burcummm ağzına sağlık ne güzell demişsinnnnn ya evet bizler gibi bekleyemeyen çokkkkk mahlukk varrr tabirim çok ağır belki amaaa napıyımmm askerdeki yar bırakılır mııııııııı 460 gün ayrı geçicek diyeee yaaaa
hahaha ne güzel olur ama ben yine çalışmam yaaaaa kaynak olsa yardımcı çalışırım belki ama aöfnin verdiği kitapları elime dahi alasım gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr seneye kaynak çıkaröyle çalışırım artık ben
bilmiyorum ki anlamadım küboşşşş yarında bakarım olmadı arar sorarımmmmmmmm büroya:44:
aynen öyle tatlım bende sana katılıyorum
hehehhee
ama doğru valla o kitapları ben almıyorum bile bürodan
onlara bakınca moralim bozuluo soğuyorum okuldan
burcummm
sizin ne güzel kaynaklarınız var vallaaaaD benim yok çok kötüüü kuzumm yaa birde ben ilk sene dershaneye gittim tüm dersleri gördümm ikinci sene bir dersi gördüm kaynak vardı onlarla çalıştım bu sene ne bir dersi veriyorlar nede kaynak varrr hahaha seneye napcamm ben bakalımm
senin biraz uzayacak yani öyle gözüküyor
benimki geleli bir yıl olacak zordur zor
haha öyle kuzumm ama normalime geri dönerim beebeş buçuk yaşında birinci sınıfa başlamışımm birde 4 yıl okudum liseyii ahaha sene kaybetmiyorum yaniii en azındannn böyle avutuyorum kendimii
benimde geleli 1 ay oldu gerçekten zorrrrrrrrrrrrr
oo o zman boşver kuzu uzasın bişey olmaz
bizim büş de dert topiklerinde geziyor zannımca hiç gelmiyor yanımıza
yok kuzum ya geliyorum siz burda olunca orası aklıma bile gelmiyor burda kimse kalmayınca gidiyorum oralara..QUOTE]
yonetıcı dedık bagrımıza bastık gordun mu yaptıgını
yok kuzum ya geliyorum siz burda olunca orası aklıma bile gelmiyor burda kimse kalmayınca gidiyorum oralara..
Bide geçen gün hastahaneye gittim salı günü aklıma direnkkk sen geldin dedim şimdi burcu olsa ne takılırdım ona uyuzluk yapardım böyle iş mi olur ne biçin iş yapıyorsun çok yavaşsın müdürünü çağır kızım bana onunla görüşcem işten çıkarsın daha iyisini koysunlar biz burda zaten hastayız bide siz zorluk çıkarıyosunuz hiç uğşamam sizinle falan gitmez böyle neler geçti aklımdan biliyon mu
geldim kuzum hep aklımdasın ya olur mu öyle şeyöyle arada laf atıp kaçmak yok
dur şurda 2 sohbet edelim başka topiklerde gezip duruyorsun
geldim kuzum hep aklımdasın ya olur mu öyle şeyüzüyosun beni
canım benim ya burası benim ilk göz ağrımmm kızlaarrrrr ÜMRAN BURCU ben sizi erkek sandıydım yaa diğer topiktekilerde beni erkek sandılar :26: inandıramadım kız olduğuma yardım edinnnnn lütfennnn
hahahahaha hangi topik kız o?????
öyle başka topiklerde gezersen başına daha neler gelir senin
yok kuzum ya geliyorum siz burda olunca orası aklıma bile gelmiyor burda kimse kalmayınca gidiyorum oralara..QUOTE]
canım benim ya burası benim ilk göz ağrımmm kızlaarrrrr ÜMRAN BURCU ben sizi erkek sandıydım yaa diğer topiktekilerde beni erkek sandılar :26: inandıramadım kız olduğuma yardım edinnnnn lütfennnn
oo o zman boşver kuzu uzasın bişey olmaz
Bizim büş de dert topiklerinde geziyor zannımca hiç gelmiyor yanımıza
Canım benim ya burası benim ilk göz ağrımmm kızlaarrrrr ümran burcu ben sizi erkek sandıydım yaa diğer topiktekilerde beni erkek sandılar :26: Inandıramadım kız olduğuma yardım edinnnnn lütfennnn
ahahah yok kız sizide arada çağırcaktım geyik topiği kızlar iyilerSizi bir arada göremedim beni bide yönetici sandılar :26: Yok öyle böyle desemde inandıramadım yöneticiyim diye kabul ettiler beni
Link atarım size özelden :gelin sizde :d
evettt büş unuttuu gittii bizi nasılsa askeride geldiiiiii ohhhh keyif ondaaaa burcummmm aklına gelmiyoruz bileeeee
Seninkinide 5 günü var sendeee unutma biziiii
hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihihihiiiihhoohohooooKahkaha aıtoyrummmm yarabbim ne büyüksünnn ohhhh sen bizi erkek sanar mısınnnnnn
Ne yardım edicemm beeeeee vallaa kız görünümlü erkek derim cift cinsiyetli derimmmm derimde derimmmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?