Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

seni sonra özel sınav yapacaklarmış belki biraz ders çalışırsın diye sana ek süre tanıyorlarmış

hahaha ne güzel olur ama ben yine çalışmam yaaaaa kaynak olsa yardımcı çalışırım belki ama aöfnin verdiği kitapları elime dahi alasım gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr seneye kaynak çıkar öyle çalışırım artık ben

bilmiyorum ki anlamadım küboşşşş yarında bakarım olmadı arar sorarımmmmmmmm büroya:44:

benimki geleli bir yıl olacak zordur zor

Allah birdaha ayırmasınnn siziiiii gerçekten çok zor ama iinsannn kıymetini daha çok anlıyorr benn o askere gittikten sonraa sevgimden sevgisinden hiç şüphe duymamaya başladımm önceleriii azda olsa birşey olduğunda şüpheye düşüyordummm

aynen öyle tatlım bende sana katılıyorum

hehehhee
ama doğru valla o kitapları ben almıyorum bile bürodan
onlara bakınca moralim bozuluo soğuyorum okuldan

Son düzenleme:
aynen öyle tatlım bende sana katılıyorum

hehehhee
ama doğru valla o kitapları ben almıyorum bile bürodan
onlara bakınca moralim bozuluo soğuyorum okuldan

burcummm

sizin ne güzel kaynaklarınız var vallaaaa D benim yok çok kötüüü kuzumm yaa birde ben ilk sene dershaneye gittim tüm dersleri gördümm ikinci sene bir dersi gördüm kaynak vardı onlarla çalıştım bu sene ne bir dersi veriyorlar nede kaynak varrr hahaha seneye napcamm ben bakalımm

senin biraz uzayacak yani öyle gözüküyor

senin biraz uzayacak yani öyle gözüküyor

haha öyle kuzumm ama normalime geri dönerim bee beş buçuk yaşında birinci sınıfa başlamışımm birde 4 yıl okudum liseyii ahaha sene kaybetmiyorum yaniii en azındannn böyle avutuyorum kendimii

haha öyle kuzumm ama normalime geri dönerim bee beş buçuk yaşında birinci sınıfa başlamışımm birde 4 yıl okudum liseyii ahaha sene kaybetmiyorum yaniii en azındannn böyle avutuyorum kendimii

oo o zman boşver kuzu uzasın bişey olmaz
bizim büş de dert topiklerinde geziyor zannımca hiç gelmiyor yanımıza

bizim büş de dert topiklerinde geziyor zannımca hiç gelmiyor yanımıza

yok kuzum ya geliyorum siz burda olunca orası aklıma bile gelmiyor burda kimse kalmayınca gidiyorum oralara..

Bide geçen gün hastahaneye gittim salı günü aklıma direnkkk sen geldin dedim şimdi burcu olsa ne takılırdım ona uyuzluk yapardım böyle iş mi olur ne biçin iş yapıyorsun çok yavaşsın müdürünü çağır kızım bana onunla görüşcem işten çıkarsın daha iyisini koysunlar biz burda zaten hastayız bide siz zorluk çıkarıyosunuz hiç uğşamam sizinle falan gitmez böyle neler geçti aklımdan biliyon mu

bak baaaak bana sökmez kuzum hiiiç umursamam istediğin kadar söylen
hiç olmadı çağırır security derim bayanı çıkar dışarı
hem hastaneye niye gittin kuzum hayırdır?

Son düzenleme:
öyle arada laf atıp kaçmak yok
dur şurda 2 sohbet edelim başka topiklerde gezip duruyorsun
geldim kuzum hep aklımdasın ya olur mu öyle şey üzüyosun beni
yonetıcı dedık bagrımıza bastık gordun mu yaptıgını

canım benim ya burası benim ilk göz ağrımmm kızlaarrrrr ÜMRAN BURCU ben sizi erkek sandıydım yaa diğer topiktekilerde beni erkek sandılar :26: inandıramadım kız olduğuma yardım edinnnnn lütfennnn

Son düzenleme:

yok kuzum ya geliyorum siz burda olunca orası aklıma bile gelmiyor burda kimse kalmayınca gidiyorum oralara.. QUOTE]

yonetıcı dedık bagrımıza bastık gordun mu yaptıgını

hem bi kere siz dert topiği değil ggeyik topiğisiniz şimdi anladım neden kızdığını asıl ben kızarım he

Bizim büş de dert topiklerinde geziyor zannımca hiç gelmiyor yanımıza

evettt büş unuttuu gittii bizi nasılsa askeride geldiiiiii ohhhh keyif ondaaaa burcummmm aklına gelmiyoruz bileeeee

Seninkinide 5 günü var sendeee unutma biziiii

hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihihihiiiihhoohohoooo Kahkaha aıtoyrummmm yarabbim ne büyüksünnn ohhhh sen bizi erkek sanar mısınnnnnn
Ne yardım edicemm beeeeee vallaa kız görünümlü erkek derim cift cinsiyetli derimmmm derimde derimmmm :

hahahahaha hangi topik kız o?????
öyle başka topiklerde gezersen başına daha neler gelir senin

ahahah yok kız sizide arada çağırcaktım geyik topiği kızlar iyiler sizi bir arada göremedim beni bide yönetici sandılar :26: yok öyle böyle desemde inandıramadım yöneticiyim diye kabul ettiler beni

Link atarım size özelden :gelin sizde

kuzummm at link yeni topikleree açılmanınn vakti geldii çürüyüp gidicezz buradaaa hhahhaa

aaaaaaaa ama günahımı alıyosunuz ya ağlarım ama hep diyorum bu kullanıcı adını sevgilim yarim için aldımmm şafak saydımmm burdan başka yere gidersem allah reva görmez giderim ama ilk göz ağrımmmm istesemde bırakamam yaaaa

Ümrannn çok kötüsün ben senin yüzüne vurdum mu burda yüz yüze görüştüğümüzde söyledim ama tamam be tamam biliyorum erkek gibi kzıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…