evettt büş unuttuu gittii bizi nasılsa askeride geldiiiiii ohhhh keyif ondaaaa burcummmm aklına gelmiyoruz bileeeee
Seninkinide 5 günü var sendeee unutma biziiii
hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihihihiiiihhoohohooooKahkaha aıtoyrummmm yarabbim ne büyüksünnn ohhhh sen bizi erkek sanar mısınnnnnn
Ne yardım edicemm beeeeee vallaa kız görünümlü erkek derim cift cinsiyetli derimmmm derimde derimmmm:
kuzummm at link yeni topikleree açılmanınn vakti geldii çürüyüp gidicezz buradaaa hhahhaa
aaaaaaaa ama günahımı alıyosunuz yaağlarım ama hep diyorum bu kullanıcı adını sevgilim yarim için aldımmm şafak saydımmm burdan başka yere gidersem allah reva görmez giderim ama ilk göz ağrımmmm istesemde bırakamam yaaaa
Ümrannn çok kötüsün ben senin yüzüne vurdum mu burdayüz yüze görüştüğümüzde söyledim ama tamam be tamam biliyorum erkek gibi kzıım
ahahah yok kız sizide arada çağırcaktım geyik topiği kızlar iyilersizi bir arada göremedim beni bide yönetici sandılar :26: yok öyle böyle desemde inandıramadım yöneticiyim diye kabul ettiler beni
Link atarım size özelden :gelin sizde
unutmam kuzum ama benimkinin durumu çakmaması lazım
de tabi de de
lafıma geldin mi
unutmam kuzum ama benimkinin durumu çakmaması lazım
de tabi de de
senin açtığın bi topiğimiz daha vardı o noldu????
hahah çaktırma kuzumm yaaaa aytaç enişte sonraa seni napar bilmemmm
aferimm link geldi
kuzum çaktırma zaten benimkide bilmiyor bilse vurur beni bide pro olduğumu bilse burdada öbür taraftada iki eli yakamda olur
TÖVBE TÖVBE
erkek gibim hatunsun dimek ki bak, kısçeler korkmuş seni bide yönetici sanmışlar, naptıysan artık kızlaraahahah yok kız sizide arada çağırcaktım geyik topiği kızlar iyilersizi bir arada göremedim beni bide yönetici sandılar :26: yok öyle böyle desemde inandıramadım yöneticiyim diye kabul ettiler beni
Link atarım size özelden :gelin sizde
ümoşummm nireye kııı, ben geldiydimkuzummm at link yeni topikleree açılmanınn vakti geldii çürüyüp gidicezz buradaaa hhahhaa
duruyorr çok boşladınız orayııı zaten bırakıp gittiniz beniyeni resimlerimi koydum baktınn mı nabeeerrrr
erkek gibim hatunsun dimek ki bak, kısçeler korkmuş seni bide yönetici sanmışlar, naptıysan artık kızlara
ümoşummm nireye kııı, ben geldiydim
wuucuuummm nasılsınn tatlım
erkek gibim hatunsun dimek ki bak, kısçeler korkmuş seni bide yönetici sanmışlar, naptıysan artık kızlara
:18::18::18::18: çok tırsıyorummmmm :18:amaaaan yanarız :18::18::18:
allah korusun kuzum bizi
senin durum daha vahim tabi bi pro olmuş
:18::18::18: abla valla bişey yapmadım abla suçsuzmmmmm tek suçum pro olmak ablaerkek gibim hatunsun dimek ki bak, kısçeler korkmuş seni bide yönetici sanmışlar, naptıysan artık kızlara
hemen bakıyoruuuuummmmm
:18::18::18::18: çok tırsıyorummmmm :18:
:18::18::18: abla valla bişey yapmadım abla suçsuzmmmmm tek suçum pro olmak abla
napıyosun hayatımmmm
bak tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibakk ya
iyiyim ben de bi yandan hasta bakıyorum biyandan aşkıma yazıyorum bi yandan size... çok yoğunum yine yani ahahahahiyiyim kuzuuummm sen nasılsın??????
hoşbuldum tatlımmm, iyiym çalışıyorum, sen napıosun, şafak iyice azaldı bee, var mı heyecankuzumm hoşgeldinnnn napıyonnnnnnnnnnnnn :))
ahaha bu pro olmak başına dert oldu kuzum yaa:18::18::18::18: çok tırsıyorummmmm :18:
:18::18::18: abla valla bişey yapmadım abla suçsuzmmmmm tek suçum pro olmak abla
napıyosun hayatımmmm
bak tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibakk ya
baktım ve de pek bi beğendim hepiciğini maşallaaaaaaah 41kere kuzuma
ahaha bu pro olmak başına dert oldu kuzum yaaenişte de bi duysa walla :18::18: Aman Allah korusun
iyiyim ben de bi yandan hasta bakıyorum biyandan aşkıma yazıyorum bi yandan size... çok yoğunum yine yani ahahahah
keyifler nasıl bakalım?
hoşbuldum tatlımmm, iyiym çalışıyorum, sen napıosun, şafak iyice azaldı bee, var mı heyecan
ahaha bu pro olmak başına dert oldu kuzum yaaenişte de bi duysa walla :18::18: Aman Allah korusun
teşekkürler kzuucummm
ama ben hayrlı bi işe vesile olmak amaçlı pro oldum yoksa istemedim ki :18::18::18::18:
hu huuuuuu kızlarrrr nabersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?