Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizdee azz ezilmedikkkk sırayla kızım bu işler

gün gelirr sendee ezersinn şafağınlaa

canıı sıktığın şeye bakk delii

bunu diyeceğim ne alaka ama diyeceğimm tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdırrr

veremm bebemmm kürkümm sana kurban olsunn

anamın karnından kürkle doğmadın ben

ezecek adam arıyom bende yaa tanıdık varsa yolla
B ler gitti ama burda takılan yokki anammmmm ezemm

sizin konunuzu açan arkadaş B lerden değilmii :26:

Hmm bu ara az daha dişini sık şubatta 92/1 ler geliyoo

Sonrada bizim toruncuklarrrrr 92/2 ÇABUKK GELSİNler öpcemm onlarıı

birr birrr birilerinee bakar bakar dururum

hmm çalışıyormusun kuzum sen
bu kadar olur yaa çalışmıyorum henüz ama sıkıntım biraz da işle ilgili..
anlatayım bir yerinden bakalım çok mu karışık gelecek :44:
şimdi benim babam bi şirkette çalışıyor yıllardır ve severler onu iş arkadaşları müdürler falan..
bi gün müdürlerden biri sormuş senin kız napıyor bitti mi okulu iş bulabildi mi falan diye.
babam da anlatmış. müdür cv'mi istemiş babam da götürdü.
neyse iş yerine çağırdılar beni gelsin bir görüşelim diye. geçtiğimiz salı babam aradı biraz klasik bişeyler al üstüne yarın görüşeceksin müdürle falan dedi :18:
neyse o gün gittim dolandım zar zor kıyafet ayakkabı buldum. çarşamba günü gittim şirkete.
biraz sıkıldım biraz müdürleri bekledim falan o gün öyle geçti. bu arada görüşmeler bana göre çok iç açıcı değildi (böyle zamanlarda çok kasarım kendimi ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırır salak olurum)
ilanlar üzerine gelen adaylar varmış onların arasından belki seçilebilirsin dediler geldim eve.
dün perşembeydi kafam allak bullaktı. babam kurumsal bi yerde çalışman iyi olur diyor. askerim ofis girl olarak çalışmamı bana yakıştıramıyor sabahın 5inde kalkıp 6sında yola çıkmamı ve millete çay kahve dağıtıp telefona şuna buna yetişmemi gereksiz buluyor. bu arada işe başlarsam askerimin dağıtım izninde çalışıyor olacağım. bu arada sağ göğsümde bir sancı vardı hep o biraz huzursuz etmeye başladı
derken bugüne geldik ama nasıl geldik bacılar bugün de annem benimle konuşmuyor herhalde çalışmaya istekli olmadığım için kırgın-kızgın.
öğlen babam aradı pazartesi günü beni bekliyorlarmış. o gün doktordan randevum vardı yarın sabaha aldım çarşımız çift allahtan yoksa askerimle de görüşemeyecektim..
bakalım yarın doktor ne diyecek korkuyorum
akşam da askerimle konuştum çok bunalmış askerliği tamamlayabilecek miyim bilmiyorum diyor of çok bunaldım
hayırdır canım hareketli derkene iyi kötüü??iyidir inşallahhh :18:
evet çok ihmal ediyonuz burayı

yukarıda anlattığım gibi canım pek iyi bir hareketlilik sayılmaz

oy kuzum benımm senın ne kadar üstüne gelmişler öyle

önce hastalığına geleyim senı çok iyi anlıyorum.bende dün gittim doktora adet göremiyordum ama uykularım kaçtı son gece nedicek etcek ya kötü bişeyse felan diye

İçini ferah tut o ağrı stresten olmuştur yada üşütmüşsündür korkulacak bişey yoktur.merak etme şüphelendiğin o hastalık değil.

İş konusuna gelince çalışmak zorundamısın yani çalışmasan evde problemmi olur annen küsmüş sana ama konuşsan onlarla içim ısınmadı felan desen

bunu diyeceğim ne alaka ama diyeceğimm tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdırrr

veremm bebemmm kürkümm sana kurban olsunn

anamın karnından kürkle doğmadın ben

canımsın

sizin konunuzu açan arkadaş B lerden değilmii :26:

Hmm bu ara az daha dişini sık şubatta 92/1 ler geliyoo

Sonrada bizim toruncuklarrrrr 92/2 ÇABUKK GELSİNler öpcemm onlarıı

bizimkilerin gelmesine çok
konuyu açan B ama orda kimseyle denk gelmedim şimdiye kadar siteye girer girmez buraya dalıyorum

semaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanki bunları ben yazmışım gibi bi kısmı hariç gibi ama aynı şeyler yaa napıcaz biizzzzzz

Hmm çok değilki bebem işte şubatta geliyorlar ne kaldı şubata

ay okuyunca sen geldnin aklıma zaten özellikle çalışıyor olacağım askerim izne geldiğinde nasıl görüşeceğim kısmı

Son düzenleme:
Hmm çok değilki bebem işte şubatta geliyorlar ne kaldı şubata

ay okuyunca sen geldnin aklıma zaten özellikle çalışıyor olacağım askerim izne geldiğinde nasıl görüşeceğim kısmı

yok canım 92/4 leri didim çokmu gittim

ben o derdimi açtımmı buraya kız acıyorum kendime hakket napıcam ben :44: semoş napıcakk :2:

canım ben de iyi şeyler düşünebilmek isterdim ama bu ağrı yeni değil. benim kendimi toplayıp doktora gitmem zaman aldı..
benim de adetim birkaç gün gecikerek oluyor artık ve bu ara yakın.. bu dönemde de göğüslerim acıyor sağ taraf hep daha huzursuz ama..
işte sancılar böyle artınca tamam dedim artık ölmeden önce gitmem gerek doktora. yani çok uzak gelmiyor o korkunç hastalık umarım dediğin gibidir.
sana da geçmiş olsun canım ne dedi doktorun?

işle ilgili de şunu söyleyeyim yaklaşık 1,5 yıldır evdeyim. bir hastanede 3 ay staj yapmıştım başka iş deneyimim yok.
hastane işini sevdim ama babama göre orada dert bitmezmiş şirkette çalışmak daha iyiymiş.
çalışmak zorunda değilim aslında ama istiyorum.
babam da böyle bir fırsat sunmuşken elimin tersiyle itmek de zor geliyor.
tamam verecekleri iş ahım şahım değil ama benim için izin zamanına denk gelmiş olması asıl problem. ilk izin ve askerim bunalmış dediğim gibi iple çekiyor iznini..
valla şaşırdım ne yapacağımı :26:

ah benim kader kardeşim nelerimiz benziyormuş böyle aman sağlık kısmı benzemesin ya allahım korusun hepimizi

yok canım 92/4 leri didim çokmu gittim

ben o derdimi açtımmı buraya kız acıyorum kendime hakket napıcam ben :44: semoş napıcakk :2:

ohaaa nere gittinnn ben daha ilk defa torun hesabı yapıyorum bilem sen bi dur

bURAYA değilde msn demi facedemi ne kouştuk senle

sen işten çıktın daha az sabret dağıtımı bekle heme işe girme

canım şu iş konusunda sana fikir vermeyi çok isterdim ama aynı dertten bende muzdaribim ne yazıkkki faydam dokunmaz..
hastalık konusunda ise ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur senin için
gecikmiş olmasaydın daha iyi olurdu ama artık dank etmiş ve gidiyosun
yarın belli olucak herşey iyi olmaya çalış kötü şeyler getirme aklına lütfen

bende çok geciktirdim hastalığımı canım 1 yıl lık bir periyot giderim gitmem korkarım derken bi cesaret gittim

kistim varmış 45 mm yumurtalığımın birinde şimdilik ilaç verdi 3 ay sonra tekrar gideceğim

Sigara fela kullamıyorsan aşırı stresli değilsen ailedede o hastalığın hikayesi yoksa korkma

başka birşeydir zeynep dedi dieyceksin öyle şeyler kolay değil hemen olacaksın felan ama dr aksatma bi an önce git

iş konusua gelince çalışmaya başlasan izin alamazmısın şirketten

zaten dağıtım dediğin 7 gün 1 günü yola gider kalır 6 gün bir iki gun izin alırsın

iş çıkışları felan buluşursun

ailen biliyormu sevgilini

ah benim kader kardeşim nelerimiz benziyormuş böyle aman sağlık kısmı benzemesin ya allahım korusun hepimizi

bak paylaşacak çok şeyimiz varmış tertip
sağlık kısmında benimde adetimde sorun var allah başka dert vermesin
nelerini görüyoruz sende kötü düşünmee sakın

ohaaa nere gittinnn ben daha ilk defa torun hesabı yapıyorum bilem sen bi dur

bURAYA değilde msn demi facedemi ne kouştuk senle

sen işten çıktın daha az sabret dağıtımı bekle heme işe girme

napim yaa öle bi aklıma geldi söliyem dedim hayaldemi etmiyem yani
anlatmışımdır canım doğrudur
ben beklicemde hem evdekiler çalışmamı istiyo zorlamıyolar ama ben hissediyorum
hemde hocam bana iş baktığı için o iş bulursa ona hayır diyemem

annemin çözümü iş çıkışı ve hafta sonları buluşmak. bununla da ne ben doyarım ne de askerim :26:
zaten o benden daha düşkün hem daha zor oralardan gelip sevdiğini görememek.

iyi düşünmeye çalışıyorum canım artık yarın olsun istiyorum

Hocana durumdan söz etsene ne kaldı sizin dağıtıma biraz durdursun aramayı halden alar heralde

olsun evdekilerede hocam bakıyo fela dersin haber bekliyorum biraz imaları azalır

et bebem etde o hayaller canını acıtmasın sen şimdi daha yakın zamanların hayallerini kur 365 i görmek gibi

iyi düşün iyi olckk inşallah canım benim
annenin senin bu durumuna çözüm bulması çok güzel bi kere bunu göz ardı etme
haklısın sende akşamları iş çıkışı yetmez
bide benim şöyle bi durumum var canım benimki eger benim oldugum şehire gelirse kendisi alanyada yaşıyo benim hep yanında olmam lazım yoksa yalnız kalıcak onun geldigini aileme söyleyip söylememektede kararsızım o yüzden herşey bende yani

ooof of jinekoloğa çoktan gitmem lazımdı da ah şu tabular korkular :106:
kk'da böyle bi konu vardı baştan sona okudum yine de gidemiyorum :26:
sigaram yok ama bazen stres oluyor kafama takıp üzülüyorum herşeye.
inşallah haklı çıkarsın canım yarın 9da randevum :2:
ailem biliyor annem de senin gibi söyledi ama askerim tatmin olamaz benden daha düşkün sevdiğine ve ihtiyacı var
izin verirler mi onu da bilemiyorum ki yeni eleman olucam :26:

ayynen yaa ben kendim de istiyorum çalışmayı ama bana kalsa beklerim ailem benden fazla istiyor :106:
ben de babama hayır diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…