ya kızım siz eziyonuz beni şafaklarınızla yaa
yarılayanlarmı dersin plaka sayanlarmı dersin aya düşen haftaya düşen
diyorum tertip topiğindede takılıyım onlarla şafaklar aynı yaa orayada pek kimse uğramıyoki
bizdee azz ezilmedikkkk sırayla kızım bu işler
gün gelirr sendee ezersinn şafağınlaa
canıı sıktığın şeye bakk delii
seninde kürkün imzan yakıyor walla havanı yiyem senin emi
çok üşüdümmmm kürkünü versenee
kürküm yok kürküm yok alsana canım alsana param yok param yokbenden armağan olsun sana bu türkü
ezecek adam arıyom bende yaatanıdık varsa yolla
B ler gitti ama burda takılan yokki anammmmm ezemm
bu kadar olur yaabirr birrr birilerinee bakar bakar dururum
hmm çalışıyormusun kuzum sen
hayırdır canım hareketli derkene iyi kötüü??iyidir inşallahhh :18:
evet çok ihmal ediyonuz burayı
bu kadar olur yaaçalışmıyorum henüz ama sıkıntım biraz da işle ilgili..
anlatayım bir yerinden bakalım çok mu karışık gelecek :44:
şimdi benim babam bi şirkette çalışıyor yıllardır ve severler onu iş arkadaşları müdürler falan..
bi gün müdürlerden biri sormuş senin kız napıyor bitti mi okulu iş bulabildi mi falan diye.
babam da anlatmış. müdür cv'mi istemiş babam da götürdü.
neyse iş yerine çağırdılar beni gelsin bir görüşelim diye. geçtiğimiz salı babam aradı biraz klasik bişeyler al üstüne yarın görüşeceksin müdürle falan dedi :18:
neyse o gün gittim dolandım zar zor kıyafet ayakkabı buldum. çarşamba günü gittim şirkete.
biraz sıkıldım biraz müdürleri bekledim falan o gün öyle geçti. bu arada görüşmeler bana göre çok iç açıcı değildi (böyle zamanlarda çok kasarım kendimi ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırır salak olurum)
ilanlar üzerine gelen adaylar varmış onların arasından belki seçilebilirsin dediler geldim eve.
dün perşembeydi kafam allak bullaktı. babam kurumsal bi yerde çalışman iyi olur diyor. askerim ofis girl olarak çalışmamı bana yakıştıramıyor sabahın 5inde kalkıp 6sında yola çıkmamı ve millete çay kahve dağıtıp telefona şuna buna yetişmemi gereksiz buluyor. bu arada işe başlarsam askerimin dağıtım izninde çalışıyor olacağım. bu arada sağ göğsümde bir sancı vardı hep o biraz huzursuz etmeye başladı
derken bugüne geldik ama nasıl geldik bacılar bugün de annem benimle konuşmuyor herhalde çalışmaya istekli olmadığım için kırgın-kızgın.
öğlen babam aradı pazartesi günü beni bekliyorlarmış. o gün doktordan randevum vardı yarın sabaha aldım çarşımız çift allahtan yoksa askerimle de görüşemeyecektim..
bakalım yarın doktor ne diyecek korkuyorum
akşam da askerimle konuştum çok bunalmış askerliği tamamlayabilecek miyim bilmiyorum diyorof çok bunaldım
yukarıda anlattığım gibi canım pek iyi bir hareketlilik sayılmaz
bunu diyeceğim ne alaka ama diyeceğimm tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdırrr
veremm bebemmm kürkümm sana kurban olsunn
anamın karnından kürkle doğmadın ben
sizin konunuzu açan arkadaş B lerden değilmii :26:
Hmm bu ara az daha dişini sık şubatta 92/1 ler geliyoo
Sonrada bizim toruncuklarrrrr 92/2 ÇABUKK GELSİNler öpcemm onlarıı
bu kadar olur yaaçalışmıyorum henüz ama sıkıntım biraz da işle ilgili..
anlatayım bir yerinden bakalım çok mu karışık gelecek :44:
şimdi benim babam bi şirkette çalışıyor yıllardır ve severler onu iş arkadaşları müdürler falan..
bi gün müdürlerden biri sormuş senin kız napıyor bitti mi okulu iş bulabildi mi falan diye.
babam da anlatmış. müdür cv'mi istemiş babam da götürdü.
neyse iş yerine çağırdılar beni gelsin bir görüşelim diye. geçtiğimiz salı babam aradı biraz klasik bişeyler al üstüne yarın görüşeceksin müdürle falan dedi :18:
neyse o gün gittim dolandım zar zor kıyafet ayakkabı buldum. çarşamba günü gittim şirkete.
biraz sıkıldım biraz müdürleri bekledim falan o gün öyle geçti. bu arada görüşmeler bana göre çok iç açıcı değildi (böyle zamanlarda çok kasarım kendimi ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırır salak olurum)
ilanlar üzerine gelen adaylar varmış onların arasından belki seçilebilirsin dediler geldim eve.
dün perşembeydi kafam allak bullaktı. babam kurumsal bi yerde çalışman iyi olur diyor. askerim ofis girl olarak çalışmamı bana yakıştıramıyor sabahın 5inde kalkıp 6sında yola çıkmamı ve millete çay kahve dağıtıp telefona şuna buna yetişmemi gereksiz buluyor. bu arada işe başlarsam askerimin dağıtım izninde çalışıyor olacağım. bu arada sağ göğsümde bir sancı vardı hep o biraz huzursuz etmeye başladı
derken bugüne geldik ama nasıl geldik bacılar bugün de annem benimle konuşmuyor herhalde çalışmaya istekli olmadığım için kırgın-kızgın.
öğlen babam aradı pazartesi günü beni bekliyorlarmış. o gün doktordan randevum vardı yarın sabaha aldım çarşımız çift allahtan yoksa askerimle de görüşemeyecektim..
bakalım yarın doktor ne diyecek korkuyorum
akşam da askerimle konuştum çok bunalmış askerliği tamamlayabilecek miyim bilmiyorum diyorof çok bunaldım
yukarıda anlattığım gibi canım pek iyi bir hareketlilik sayılmaz
canımsın
bizimkilerin gelmesine çok
konuyu açan B ama orda kimseyle denk gelmedim şimdiye kadar siteye girer girmez buraya dalıyorum
Hmm çok değilki bebem işte şubatta geliyorlar ne kaldı şubata
semaaaaaaaaaaaaaaaaaaasanki bunları ben yazmışım gibi bi kısmı hariç gibi ama aynı şeyler yaa napıcaz biizzzzzz
Hmm çok değilki bebem işte şubatta geliyorlar ne kaldı şubata
ay okuyunca sen geldnin aklıma zaten özellikle çalışıyor olacağım askerim izne geldiğinde nasıl görüşeceğim kısmı
oy kuzum benımm senın ne kadar üstüne gelmişler öyle
önce hastalığına geleyim senı çok iyi anlıyorum.bende dün gittim doktora adet göremiyordum ama uykularım kaçtı son gece nedicek etcek ya kötü bişeyse felan diye
İçini ferah tut o ağrı stresten olmuştur yada üşütmüşsündür korkulacak bişey yoktur.merak etme şüphelendiğin o hastalık değil.
İş konusuna gelince çalışmak zorundamısın yani çalışmasan evde problemmi olur annen küsmüş sana ama konuşsan onlarla içim ısınmadı felan desen
canımsın
bizimkilerin gelmesine çok
konuyu açan B ama orda kimseyle denk gelmedim şimdiye kadar siteye girer girmez buraya dalıyorum
semaaaaaaaaaaaaaaaaaaasanki bunları ben yazmışım gibi bi kısmı hariç gibi ama aynı şeyler yaa napıcaz biizzzzzz
yok canım 92/4 leri didim çokmu gittim
ben o derdimi açtımmı buraya kızacıyorum kendime hakket napıcam ben :44: semoş napıcakk :2:
canım ben de iyi şeyler düşünebilmek isterdim ama bu ağrı yeni değil. benim kendimi toplayıp doktora gitmem zaman aldı..
benim de adetim birkaç gün gecikerek oluyor artık ve bu ara yakın.. bu dönemde de göğüslerim acıyor sağ taraf hep daha huzursuz ama..
işte sancılar böyle artınca tamam dedim artık ölmeden önce gitmem gerek doktora. yani çok uzak gelmiyor o korkunç hastalıkumarım dediğin gibidir.
sana da geçmiş olsun canım ne dedi doktorun?
işle ilgili de şunu söyleyeyim yaklaşık 1,5 yıldır evdeyim. bir hastanede 3 ay staj yapmıştım başka iş deneyimim yok.
hastane işini sevdim ama babama göre orada dert bitmezmiş şirkette çalışmak daha iyiymiş.
çalışmak zorunda değilim aslında ama istiyorum.
babam da böyle bir fırsat sunmuşken elimin tersiyle itmek de zor geliyor.
tamam verecekleri iş ahım şahım değil ama benim için izin zamanına denk gelmiş olması asıl problem. ilk izin ve askerim bunalmış dediğim gibi iple çekiyor iznini..
valla şaşırdım ne yapacağımı :26:
canım ben de iyi şeyler düşünebilmek isterdim ama bu ağrı yeni değil. benim kendimi toplayıp doktora gitmem zaman aldı..
benim de adetim birkaç gün gecikerek oluyor artık ve bu ara yakın.. bu dönemde de göğüslerim acıyor sağ taraf hep daha huzursuz ama..
işte sancılar böyle artınca tamam dedim artık ölmeden önce gitmem gerek doktora. yani çok uzak gelmiyor o korkunç hastalıkumarım dediğin gibidir.
sana da geçmiş olsun canım ne dedi doktorun?
işle ilgili de şunu söyleyeyim yaklaşık 1,5 yıldır evdeyim. bir hastanede 3 ay staj yapmıştım başka iş deneyimim yok.
hastane işini sevdim ama babama göre orada dert bitmezmiş şirkette çalışmak daha iyiymiş.
çalışmak zorunda değilim aslında ama istiyorum.
babam da böyle bir fırsat sunmuşken elimin tersiyle itmek de zor geliyor.
tamam verecekleri iş ahım şahım değil ama benim için izin zamanına denk gelmiş olması asıl problem. ilk izin ve askerim bunalmış dediğim gibi iple çekiyor iznini..
valla şaşırdım ne yapacağımı :26:
ah benim kader kardeşim nelerimiz benziyormuş böyleaman sağlık kısmı benzemesin ya allahım korusun hepimizi
ohaaa nere gittinnn ben daha ilk defa torun hesabı yapıyorum bilem sen bi dur
bURAYA değilde msn demi facedemi ne kouştuk senle
sen işten çıktın daha az sabret dağıtımı bekle heme işe girme
canım şu iş konusunda sana fikir vermeyi çok isterdim ama aynı dertten bende muzdaribim ne yazıkkki faydam dokunmaz..
hastalık konusunda ise ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur senin için
gecikmiş olmasaydın daha iyi olurdu ama artık dank etmiş ve gidiyosun
yarın belli olucak herşey iyi olmaya çalış kötü şeyler getirme aklına lütfen
bak paylaşacak çok şeyimiz varmış tertip
sağlık kısmında benimde adetimde sorun var allah başka dert vermesin
nelerini görüyoruz sende kötü düşünmee sakın
napim yaa öle bi aklıma geldi söliyem dedim hayaldemi etmiyem yani
anlatmışımdır canım doğrudur
ben beklicemde hem evdekiler çalışmamı istiyo zorlamıyolar ama ben hissediyorum
hemde hocam bana iş baktığı için o iş bulursa ona hayır diyemem
annemin çözümü iş çıkışı ve hafta sonları buluşmak. bununla da ne ben doyarım ne de askerim :26:
zaten o benden daha düşkün hem daha zor oralardan gelip sevdiğini görememek.
iyi düşünmeye çalışıyorum canım artık yarın olsun istiyorum
ooof of jinekoloğa çoktan gitmem lazımdı da ah şu tabular korkular :106:bende çok geciktirdim hastalığımı canım 1 yıl lık bir periyot giderim gitmem korkarım derken bi cesaret gittim
kistim varmış 45 mm yumurtalığımın birinde şimdilik ilaç verdi 3 ay sonra tekrar gideceğim
Sigara fela kullamıyorsan aşırı stresli değilsen ailedede o hastalığın hikayesi yoksa korkma
başka birşeydir zeynep dedi dieyceksin öyle şeyler kolay değil hemen olacaksın felan ama dr aksatma bi an önce git
iş konusua gelince çalışmaya başlasan izin alamazmısın şirketten
zaten dağıtım dediğin 7 gün 1 günü yola gider kalır 6 gün bir iki gun izin alırsın
iş çıkışları felan buluşursun
ailen biliyormu sevgilini
bak paylaşacak çok şeyimiz varmış tertip
sağlık kısmında benimde adetimde sorun var allah başka dert vermesin
nelerini görüyoruz sende kötü düşünmee sakın
napim yaa öle bi aklıma geldi söliyem dedim hayaldemi etmiyem yani
anlatmışımdır canım doğrudur
ben beklicemde hem evdekiler çalışmamı istiyo zorlamıyolar ama ben hissediyorum
hemde hocam bana iş baktığı için o iş bulursa ona hayır diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?